Ravna Zemlja

Zemlja je

• Ravna ko tepsija

glasova: 2 20,0%
  • Ka' globus

glasova: 8 80,0%

• Ukupno glasova
    10

Rileuskas

Zainteresovan član
Poruka
124
Sve zastupljenija tema Ravne zemlje :D
Sta je za globusare najludja stvar sto su culi u vezi ravne zemlje,a sta je ravnozemljasima (ako ih ima ovde) najzanimljiviji dokaz koji bi izdvojili da je zaista zemlja ravna ploca...? Ja sam jedno vrijeme pratio te ravnozemljaske kanale na YT,jer su bas imali zanimljivih tema hjahhaha :D

Ovde na forumu sam prvi put video da ima takvih ludaka.

Ne znam odakle im takve ideje kada je do sada kroz istoriju vise puta dokazano kako je Zemlja sfericnog oblika.
Pa nisu Japanci plovili preko celog sveta da bombarduju zabacena americka ostrva. :lol:

Има много већих лудака.

Нпр. један мој френд са фејса (у ствари школски друг, па смо повезани преко фејса) се једно време стално преко свог фејсбук профила доказивао са имагинарним равноземљашима, и преко фејса је стално доказивао да је земља округла.

То га је држало месецима.

Nemam više živaca za ove stvari :D
ravna Zemlja , pLandemija, Bil Gejc , čipovi...
Ugasite internete

Ne znam odakle im takve ideje kada je do sada kroz istoriju vise puta dokazano kako je Zemlja sfericnog oblika.
Pa nisu Japanci plovili preko celog sveta da bombarduju zabacena americka ostrva. :lol:
Нисам равноземљаш, али су на интернету показивали неке карте где мапа није четвороугаона, нео округла, тако да се Владивосток, Јапан и тд приказују близу Аљаке.

Sve zastupljenija tema Ravne zemlje :D
Sta je za globusare najludja stvar sto su culi u vezi ravne zemlje,a sta je ravnozemljasima (ako ih ima ovde) najzanimljiviji dokaz koji bi izdvojili da je zaista zemlja ravna ploca...? Ja sam jedno vrijeme pratio te ravnozemljaske kanale na YT,jer su bas imali zanimljivih tema hjahhaha :D
Ne cackaj mecku

Збиља је нејасно како Аустралијанци висе наглавачкке.
Али.
Шта ако наглаваче висимо ми на северној страни? Јер кад неко долази из далеког дела свемира, можда је њему другачије.
*
Него, хајде да гледамо овако: Ако је Земља сферна онда замислимо у веееликој пустињи прав пут. И њиме иде ауто. Ласерска мера између две тачке је рецимо 100 км. Али, ако је Земља сферна, километража ће показивати не 100 км него више, јер тај пут онда није права него лук.

Или на океану. Ако је правом линијом од Америке до рецимо Ирске 5000 km онда је бродом бар 19% даље

A
Збиља је нејасно како Аустралијанци висе наглавачкке.
Али.
Шта ако наглаваче висимо ми на северној страни? Јер кад неко долази из далеког дела свемира, можда је њему другачије.
*
Него, хајде да гледамо овако: Ако је Земља сферна онда замислимо у веееликој пустињи прав пут. И њиме иде ауто. Ласерска мера између две тачке је рецимо 100 км. Али, ако је Земља сферна, километража ће показивати не 100 км него више, јер тај пут онда није права него лук.

Или на океану. Ако је правом линијом од Америке до рецимо Ирске 5000 km онда је бродом бар 19% даље
zašto bi neko visio naglavačke ako gore ili dole, u stvari generalno i ne postoji?
Postoji za tebe, za tebe je dole kada te gravitacija vuče na "dole" a gore je suprotno od toga.
Naglavačke bi zvao kad gravitacija vuče na "dole" dok ti je glava gde treba noge a noge su gde glava, pa zbog gravitacije krv ti sjuri u mozak...to bi bilo naglavačke, jel da... Zašto bi Austrijanci visili naglavačke ako stoje nogama na zemlji, i dok ih gravitacija vuče ka istoj?
I zašto bi prava linija pokazivala više ako se pretvori u luk? Jel si uhvatio nekad metar kojim se meri širina struka/kuka?

Нисам равноземљаш, али су на интернету показивали неке карте где мапа није четвороугаона, нео округла, тако да се Владивосток, Јапан и тд приказују близу Аљаке.
Šta je sa fotografijama iz svemira ? Fotošop ?

Back