<<<rave>>>

Pozdrav svim rejverima koliko vas ima.A ima vas siguran sam makar bili u izuzetno maloj manjini.U ovom blogu necu posebno nista filozofirati...samo bih voleo da mi se jave rejveri da se povezemo.Musko zensko mladi stari nebitno.Interesuju me rejv zurke i informacije o istim.Ako neko zna i kada se odrzavaju da budem informisan i u kontaktu.Inace sam neko ko je rejver kako se to danas kaze na suvo.Ne uzimam nikakve droge i psihoaktivne supstance.Za rejv zurke imam sve sto mi je potrebno.Cvikere dobre da me zastite od jakih lasera i dobro raspolozenje.Po koje pivo da mi osvezi fizicku spremnost za izdrzim rejv do kraja.Takodje da mi se jave ljudi koji idu redovno ili ponekad na Green Love festival.Egzit mi je vec preterano omasovljen.Ne volim velike guzve.Green Love mi je sasvim prilagodjen mojim potrebama.Takodje i manje zurke.Javite se da se povezemo.Pozdrav za sve rejvere.Na fotografiji ja sam taj sa maskom.A fotografije je licno moja da facebooka.Tako da nema nikakvih krsenja autorskih prava.Fotografija je javnog tipa.Da ne bi doslo do neke zabune.

Prilozi

• 88954864_3247292618631973_9012029250408022016_n.jpg
    88954864_3247292618631973_9012029250408022016_n.jpg
    97,6 KB · Pregleda: 1.038
Like...
"Pridružite se najvećem ovogodišnjem festivalu elektronske muzike koji se još jednom održava tokom dva vikenda u Boomu, Belgija! Prvi vikend će se održati 21., 22. i 23. jula, a drugi vikend 28., 29. i 30. jula. Tomorrowland 2023. obećava pun vikend muzičkog ludila, što ga čini vrhunskim bekstvom od muzičkog festivala. Najpoznatiji EDM umetnici će izvoditi najbolju elektronsku muziku na različitim scenama. Uzmite u ruke karte za Full Madness, Magnificent Green, Magical Fridai, Incredible Saturday ili Glorious Sunday i budite deo zabave! Reč "besplatno" se ponavlja tu i tamo.
That is the story in between. Nije to rejv bilo koje vrste.

Ovo su psy festivali. Priroda, kampovanje, hippie... 🙂 Pa ko voli..
Zivio mi je frend dosta dugo u Indiji pa znam dosta o Goi, a drugi je brijao po Indiji. Kada sam ga prvi put pitao sta bi mi preporucio, pogledao me ozbiljno i zapitao: Zanima li te kultura, gradovi, mjesta ili izbijanje :mrgreen: Ovo prvo me interesiralo, ali kada sam slusao koliko je prljavo odustao sam. Nisam neki cistunac jer sam spavao ispod mosta, ali ipak.

Like...
"Pridružite se najvećem ovogodišnjem festivalu elektronske muzike koji se još jednom održava tokom dva vikenda u Boomu, Belgija! Prvi vikend će se održati 21., 22. i 23. jula, a drugi vikend 28., 29. i 30. jula. Tomorrowland 2023. obećava pun vikend muzičkog ludila, što ga čini vrhunskim bekstvom od muzičkog festivala. Najpoznatiji EDM umetnici će izvoditi najbolju elektronsku muziku na različitim scenama. Uzmite u ruke karte za Full Madness, Magnificent Green, Magical Fridai, Incredible Saturday ili Glorious Sunday i budite deo zabave! Reč "besplatno" se ponavlja tu i tamo.
That is the story in between. Nije to rejv bilo koje vrste.
Idemo?
Ne sokiraj se, nemam soker i palim te. I da hoces ici ne bi isao jer si previse sterilna i ukocena.

Poslednja izmena:
Nemam motivcije da idem bilo gde...
u 3X4 mi je zgodno, i ne mogu svojom merom da odgovorim takvom događaju.
Tu, u 3X4, se kalim da svetu odgovorim u odbrani sebe i mog Boga;
Introvertna? Drago mi je imas cast upoznat prvog hybrida :)

Neces se izgleda ni ti, a i ni drugi nauciti. Ako si vjernica smatram da nema prisvajanja i bog je svaciji.
Jednom sam procitao da je ljubav jedina koja kad se djeli da se multiplicira

Đavo uzeo maha... i ako je, dato mu je, kažem mu:" Okreni glavu na drugu stranu da dok spavamo zajedno mogu da dišem!"... a ko mu je dao prostora da radi? Pa, nije Bog moj, ja sam. Ta sam, i tačno znam... kad i gde;

Well, prihvatam zagrljaj umesto poljubaca.
Bratu koji sanja o rejvovima ipak želim da se okrene od praznih priča i gubljenja vremena, plesanja uz muziku, od tog besomučnog zabavljanja. Pazi reč "bes-o-mučno"!
Zabavljanje je potrebno ljudima koji ne znaju šta bi sa vremenom koji im je dato, onima koji traže da im neko pomogne da odgovore nađu.

Zabava je odgovor na pitanje o smislu zivota.
Zabava je zivot.

No, postoje oni koji ne umeju da se zabavljaju. Takvi utehu nalaze u patnji.
I neretko, takvi pozivaju i druge da pate, kako bi se osecali manje usamljenima u svojoj patnji.

U sustini, religije su kultovi smrti. Kultovi patnje.

Zabava je kult zivota, smeha, uzivanja. Kult sreće.

Biram sreću. Uvek!

Pozdrav svim rejverima koliko vas ima.A ima vas siguran sam makar bili u izuzetno maloj manjini.U ovom blogu necu posebno nista filozofirati...samo bih voleo da mi se jave rejveri da se povezemo.Musko zensko mladi stari nebitno.Interesuju me rejv zurke i informacije o istim.Ako neko zna i kada se odrzavaju da budem informisan i u kontaktu.Inace sam neko ko je rejver kako se to danas kaze na suvo.Ne uzimam nikakve droge i psihoaktivne supstance.Za rejv zurke imam sve sto mi je potrebno.Cvikere dobre da me zastite od jakih lasera i dobro raspolozenje.Po koje pivo da mi osvezi fizicku spremnost za izdrzim rejv do kraja.Takodje da mi se jave ljudi koji idu redovno ili ponekad na Green Love festival.Egzit mi je vec preterano omasovljen.Ne volim velike guzve.Green Love mi je sasvim prilagodjen mojim potrebama.Takodje i manje zurke.Javite se da se povezemo.Pozdrav za sve rejvere.Na fotografiji ja sam taj sa maskom.A fotografije je licno moja da facebooka.Tako da nema nikakvih krsenja autorskih prava.Fotografija je javnog tipa.Da ne bi doslo do neke zabune.
cao, dobrih zurki imas u Hangaru u Beogradu posjeti njihov profil na instagramu musicreactions, u oktobru je bio Nico Moreno i Boston 168 bilo je rika ufff

Back