RATOVI NARKO KLANOVA DIVLJAJU REGIONOM Likvidacije na ulicama SVE SUROVIJE

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.251
...

RATOVI NARKO KLANOVA DIVLJAJU REGIONOM Likvidacije na ulicama SVE SUROVIJE, borba za Šarićevu teritoriju
http://www.blic.rs/vesti/hronika/ra...cije-na-ulicama-sve-surovije-borba-za/8rejrhm

Nisu to nikakvi tek narko obracuni nego su to obracuni SLUZBI...zapadnih i istocnih a i nase same sluzbe, koja je malo u rukama jednih malo u rukama drugih...
Sve sluzbe imaju svoje mafije i otuda u obracuni...

Uostalom sto bi se neko borio za "Šarićevu teritoriju" kad je lik nekidan OSLOBODJEN...hej...narko boss oslobodjen...odlukom Suda drzave Srbije...pre toga i Kosmajac...
A rekoh vec na drugoj temi da je posebna prica kakav je njihov odnos sa Ćazimom Osmanijem...ja verujem da su mu posilni...
I pravo pitanje je zasto drzava ne radi nista kontra Ćazima Osmanija...cak stavise dala mu je dokumenta Srbije na ime Miloš Petrović, a sa kojima ulazi u Srbiju...(mada od ubistva pevacice u Borci...nesto ne dolazi...verovatno moguce da je umesan u to "misteriozno" ubistvo...posto je inace opsednut srpskim pevacicama...) A te dokumente je dobio u vreme Direktora MUP-a Veljovica...sa kojim se i sastajo u hotelu Zira..., a koji je sad kao posle citave decenije konacno kao smenjen, ali je postavljen pak za Savetnika Premijera...

OK, opste je poznato da je Ćazim operativac CIA-a, da je blizak ne samo sa CIA-om vec i sa albanskom ali pre svega sa Hrvatskom obavestajnom sluzbom, zato i ima bazu u Poreču...te da je prijatelj sa Stjepanom Mesicem eks Predsednikom Hrvatske...a kod nas je dobar sa Milutinom Mrkonjicem...
Dakle frik ima veze i u politici i u policiji..i u sudstvu ocigledno...dok njegovi frendovi bivaju oslobodjeni...
A ne bi on imao te veze da nije CIA iza njega...
Lik takodje verujem stoji i iza afere DRON...jer preko mafijasa kontrolise i Partizan, a na stadionu partizana se igrala ta tekma...Zato je sad zustra borba i oko Partizana...i fudbalskog i kosarkaskog kluba...premda ne tesi to sto je na celu KK Partrizan postavljen tetovirani PEKOVIC..kojemu je pak KUM ŠARIĆ licno...kao sto je i eks golmanu Stojkovicu takodje nekidan bio kum...
Dakle tu vidimo i mafijaske kumovske veze...
A da ne pricamo o Pekovicevim ulaganjima na Zlatiboru....
Na tom Zlatiboru koji se sve vise divlje urbanizuje, se peru milioni prljavih narko dolara...
A drzava kulira...cak izgleda i saucestvuje ili prosto nemo prati sve to...il je pak nesposobna i u strahu od vecih stranih sluzbi...

...

Poslednja izmena:
Grome opterećen si službama

Pa reci mi Vokeru ko je mogao Ćazimu dati dokumenta Srbije na ime Miloš Petrović ?!

Ja i ti obicni smrtnici sigurno ne, neka baba s pijace takodje sigurno ne...ko onda moze osvedocenom narko bosu o kojemu je i srpski MUP u Beloj knjizi rekao sve, a i nemacki BND jos vise...dakle ko je takvom liku mogao dati dokumenta drzave Srbije i po naredbi koje strane sluzbe ?!

...

Pa reci mi Vokeru ko je mogao Ćazimu dati dokumenta Srbije na ime Miloš Petrović ?!

Ja i ti obicni smrtnici sigurno ne, neka baba s pijace takodje sigurno ne...ko onda moze osvedocenom narko bosu o kojemu je i srpski MUP u Beloj knjizi rekao sve, a i nemacki BND jos vise...dakle ko je takvom liku mogao dati dokumenta drzave Srbije i po naredbi koje strane sluzbe ?!

...

Albanska Kontra obaveštajna služba( ALKOS)

Ja bi birao reči Grome nije pametno to što pišeš

Pa ja samo pitam, razmisljam, nagadjam?
Tema je okrsaji narko bosova, a vidimo da oni bivaju misteriozno oslobodjeni svi do jednoga...
Neki imaju i poslove...
Ko ih oslobadja?
Evo ovaj nekidan ubijeni kod Belvila covek imao kafic...(i to u naselju gde stan ima Premijer..), a ako je diler kako je mogao poslovati?
A ganjaju se prodavci lubenica...

Il mozda ja nisam upoznat...mozda Šarić biva oslobodjen kako bi se borio protiv Ćazima...ono kao radi za drzavu npr...
Ali eto neke nejasnoce su ocigledno prisutne...

...

Poslednja izmena:
Pa ja samo pitam, razmisljam, nagadjam?
Tema je okrsaji narko bosova, a vidimo da oni bivaju misteriozno oslobodjeni svi do jednoga...
Neki imaju i poslove...
Ko ih oslobadja?
Evo ovaj nekidan ubijeni kod Belvila covek imao kafic...(i to u naselju gde stan ima Premijer..), a ako je diler kako je mogao poslovati?
A ganjaju se prodavci lubenica...

Il mozda ja nisam upoznat...mozda Šarić biva oslobodjen kako bi se borio protiv Ćazima...ono kao radi za drzavu npr...
Ali eto neke nejasnoce su ocigledno prisutne...

...

Policija je zadužena za sve ta dešavanja oni su tu da rešavaju

a polemikom i kuknjavom na forumu ces resiti problem??

nek se rokaju, ko im jebbe matere. a deca neka se sagnu..ili sl

Секира се да не закаче неког из политичког врха, који је, неким случајем, повезан са мафиозима....а и ја сам се насекирао.....бРез секире...може да порасте
потражња за бајкер - тахи службом....

Back