Ratno stanje

:heart: Nocu nista dobro ne stize. Culi ste da se vodi rat u Izraelu? Bina mi je javila da je moj bivsi decko pozvan. Ne znam sta da radim. Nemam nikakav kontakt o njemu. bina je sa njenim deckom i on ceka da bude pozvan. Plasim se, plasim se da mu se nesto ne dogodi

Rat se vodi na celom bliskom istoku i u Ukraini.
Razumem da se plasis, to je normalno jer ne znas sta moze da mu se dogodi tamo.

Nadaj se najboljem, da nece videti borbu.

:heart:
Hvala vam na podrsci.

Danas sam posla na onaj neki miting podrske Izraelu na Trgu. To sam vrlo emocionalno dozivela, ali sam na Obilicevom vencu videla mog bivseg decka, pa sam sela s njim na picce i tako sludjena potpuno sma zaboravila na taj miting. Kupio je neki novi auto pa je castio. Mislim da je Tojota ili Nisan. Znam samo da je djip. Iznenadila sam se kada mi je rekao da se jedan biznismen raspituje za mene, posebno, sto sam ja trenutno verena. On se razveo do zene, i prepustio je zeni starateljstvo. A zena je nasla nekog tipa i otisla u Francusku. Sada mu ne da da vidi decu. Bas tuzno.

@Pink: To je ono sto ljudi kazu otadjbina ili domovina. Ne znam ni sama. Mi smo tamo navikli na rat, a sada je bas kriticno. Bina mi uopste ne govori to sto treba, samo mi doliva ulje na vatru i nervira me pricama o zeni mog bivseg decka. Non-stop je nesto hvali i uzdize u nebesa, a mene ne ohrabruje i samo mraci negativnim komentarima. Umesto da sazna gde je moj bivsi decko, kako je, da li je na bezbednom, da povuce neke veze. Ona mi samo govori kako je tesko njegovoj zeni i deci, a za njega i mene nju bas briga. Cudno mi je da nisu pozvali u rat tog njenog decka, sa kojim je zahvaljujuci meni.:heart:

Cicika, najbolje bi bilo da odes u Izrael i da mu das Podrsku.Bio ti je bivsi, sada vise nije tvoj, i o cemu mislis.Ima ko da brine o njemu, bolje bi ti bilo da se Konacno Udas i radjas potomstvo.Zato si u Depresivnom stanju, a bendze pomazu u tom slucaju.
Pa prema tome kreni u obnovu Srbije sas potomstvo, mi smo izgubili Mnogo muskih u zadnjih 200 godina.Zaboravi Izrael, njih ima duplo vise nego nas, misli ti o zemlji u kojoj si Rodjena.

imaš li neki hobi cico ?

Imam nekoliko desetina.:heart:

Cicika, najbolje bi bilo da odes u Izrael i da mu das Podrsku.Bio ti je bivsi, sada vise nije tvoj, i o cemu mislis.Ima ko da brine o njemu, bolje bi ti bilo da se Konacno Udas i radjas potomstvo.Zato si u Depresivnom stanju, a bendze pomazu u tom slucaju.
Pa prema tome kreni u obnovu Srbije sas potomstvo, mi smo izgubili Mnogo muskih u zadnjih 200 godina.Zaboravi Izrael, njih ima duplo vise nego nas, misli ti o zemlji u kojoj si Rodjena.

Ja hocu da se udam, nego moj verenik nesto izmislja. Ja bih volela da imam decu. Ja jesam rodjena ovde, ali sam provela citavo detinjstvo u Izraelu, tako da ne mogu da ga zaboravim, s posebno sada, kada je on na prvoj liniji odbrane.:heart:

Back