Ratnicko vece24 februar Pancevo

II PANTER II

Zainteresovan član
Poruka
448
24 februara u Pancevu od 19h-24h u holu skole "Vasa Zivkovic" pod organizacijom KFK "Zmaja" odrzace se
RATNICKO VECE manifestacija na kojoj ce razni klubovi demonstrirati borilacke vestine i druge vidove upraznjavanja sportskog zivota

Ovoga puta su svoj dolazak najavili
Nindjucu klub BUJINKAN
Eskrima klub TATANG takodje izvesce i demonstraciju Jeet kun doa
Grupa koja radi POJ iz Zemuna
PROGRESIVNI FITNES grupa iz Beograda
Najavljen je SAVATE mec kao najava otvaranju novog(i jedinog u Pancevu) Savate kluba
ista grupa koju inace predvodi Steva Stankov iz Sefkerina najavila da ce izvesti i demonstraciju wing chun kung fua.
Ki Aikido klub DINAMO iz Panceva i Beograda
Kapoera ANGOLA grupa Beograd

I naravno Domacini Kung Fu klub "ZMAJ" prezentuje WING CHUN KUNG FU vestinu samoodbrane,HATHA YOGU vezbe za sve uzraste koje odrzavaju dobro zdravlje(savrsena rekreacija) i ako se ne pojave kapoera grupe onda mozda i par clanova Zmaja izvede demonstraciju ovog borbenog plesa...al to nije sve, jos uvek se ceka na potvrde od drugih klubova tako da spisak prezentacija moze biti i veci...

SENZALA Kapoera je rekla da ce doci ako im se ne poklopi sa seminarom,
cekamo odgovor od KRAV MAGE,koja je vec dva puta gostovala i izvodila zanimljivu prezentaciju izraelske borbene vestine.
cekamo odgovor od dva kluba koji rade TAI CHI,jedan koji radi UECHI RYU oa i jos par drugih klubova,dakle oni jos nisu rekli ni da ce doci nit da nece...pa nas mogu iznenaditi :)
(ako ste clan nekog kluba ili verujete da bi mogli nesto interesatno da prestavite javite nam se radi dogovora moj email ratnik13@panet.co.yu )
Sta je to Ratnicko vece?
Ratnicko vece je klubska zurka KFK Zmaja,sto znaci da je glavni cilj druzenje i sirenje ljubavi prema borilackim vestinama i uopste fizickim aktivnostima.
Tako da prezentacije ne idu jedna za drugom vec u medjuvremenu su muzicke pauze,vi za to vreme mozete prici bilo kojem klubu i raspitati se o detaljima.Odlican nacin i da se medjusobni klubovi malo zblize i krenu neku saradnju.

Postoji mogucnost da se naprave i takmicenja u video igricama koja bi se odvijala za vreme muzickih pauza.

Toliko za sada,ovde cu obavestavati o novinama.

Javilo mi se par ljudi koji bi zeleli da se odrzi i turnir u sahu...pa rekoh neka ponesu jednu tablu ako ne dve :)
Mislim ako ne bude dovoljno za sah mogu i mene da uvrste,jos se secam kako idu figure,...a ako bude dosta(ozbiljnijih) takmicara,onda cu samo posmatrati :) dakle ideja je da moze sve sto je pozitivno i sto moze oraspoloziti ljude,popuniti pauze izmedju dve demonstracije i slicno,...stim da ako neko zeli da dodje radi turnira u sahu za vreme ratnicke veceri treba da zna da nece biti tisina vec bas nasuprot tome muzika i metez ...al sto da ne,ideja je zabava :)

a ,zbunilo me kad si napisala da zelis da vidis TURNIR :) ovo bi se moglo nazvati miksom klubske zurke i veceri demonstracija :) jedini mec treba da izvede Savate tim :)

Al ako imas sanse da dodjes kolima mogu ti poslati mapu sa ucrtanim putem :) a kada pogledas ulaznica na vecerima borilackih vestina je po 1000-2000 dinara a ovde imas da platis prevoz jer je vece za DJ pa jos ako napunis kola i naplatis voznju onda udjes i u mali plus :) ili makar sto se kaze prisutstvujes interesatnoj veceri...a eto ima vise beogradskih nego li pancevackih klubova pa se lako moze desiti i da krenes nesto da vezbas,samo pridjes i porazgovaras sa clanovima vestine koja ti se svidi,vidis gde rade i slicno...to je i ideja medjusobno upoznavanja kako medju ljudima tako i medju ljudima i raznim vestinama :)
za sada sve tece u najboljem redu :)

pozdrav od Pantera

Back