RATNA ZONA "SRBIJA" Za manje od 48 sati - 25 ranjenih i OSAM MRTVIH

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
Brojke iz naslova ovog teksta više podsećaju na izveštaj o terorističkom napadu u Bagdadu ili o borbama nadomak Faludže, ali jeziva istina glasi da je ovaj bilans mrtvih i ranjenih ljudi ostvaren u jednoj evropskoj zemlji, u mirnodopskom periodu, na području od oko 424 kilometara (koliko su udaljeni Niš i Subotica

http://www.blic.rs/vesti/hronika/ra...-od-48-sati-25-ranjenih-i-osam-mrtvih/h6g8rh5

Ovo se zaista moze porediti sa ratnim stanjem

ništa novo , meni smeta samo što se kada SE ovako nešto desi mi pravimo dane žalosti za poginule , tj operemo ruke od svega iako je ovo društveni problem i sistemski problem u srbiji , ne želim da komentarišem ni broj mrtvih niti broj ranjenih jer u srbiji godišnje umre oko 100 hiljada ljudi tj u proseku 274 obe dnevno a otprilike 30% oko 80 ljudi umre na neprirodan način -nesreća , ubistvo teška galopirajuća bolest i sl. ,
tako da mi sada ožaljavamo 8 poginulih a ostale ko hebe

Brojke iz naslova ovog teksta više podsećaju na izveštaj o terorističkom napadu u Bagdadu ili o borbama nadomak Faludže, ali jeziva istina glasi da je ovaj bilans mrtvih i ranjenih ljudi ostvaren u jednoj evropskoj zemlji, u mirnodopskom periodu, na području od oko 424 kilometara (koliko su udaljeni Niš i Subotica

http://www.blic.rs/vesti/hronika/ra...-od-48-sati-25-ranjenih-i-osam-mrtvih/h6g8rh5

Ovo se zaista moze porediti sa ratnim stanjem
Није ми јасно да вас још ишта чуди??? :eek:

Бирали сте, из све снаге подржавате комуносатанизам, вештице и караконџуле које сатанизмом уништавају Србски Народ и остале у Србији и около, где су жене основни и директни учесници сатанизма, који функционише годинама!

Задњих две деценије сатанисти преко жена остварују своје намере, јер су жене најподобнији медији за то, које падају на све и свашта, поготово на новац и накит, а вечина на обрезане ките.... :roll:

Poslednja izmena:
Nije nista dramaticno....U mojim fajlovima postoji jasna napomena za ovaj period godine, tako da nije ovo nista novo sto se ne dobija metodama analize.
Naslov je suvise naduvan, a svi znaju ili osecaju ovaj period kao kritican...
Za sedam dana bice sve bolje...

- - - - - - - - - -

Nije nista dramaticno....U mojim fajlovima postoji jasna napomena za ovaj period godine, tako da nije ovo nista novo sto se ne dobija metodama analize.

Није ми јасно да вас још ишта чуди??? :eek:

Бирали сте, из све снаге подржавате комуносатанизам, вештице и караконџуле које сатанизмом уништавају Србски Народ и остале у Србији и около, где су жене основни и директни учесници сатанизма, који функционише годинама!

Задњих две деценије сатанисти преко жена остварују своје намере, јер су жене најподобнији медији за то, које падају на све и свашта, поготово на новац и накит, а вечина на обрезане ките.... :roll:

Ovako je razmišljao i onaj sa kalašom.

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Salis se? Jesi li ti ovaj RUDAR7 sa YT?

Mafijasi i nekako. Rat oko trzista ovo ono ali ovo u zadnje vreme sve vezano za porodicu. Otac sina, sin oca, kcerka mamu, zena muza...

Back