- Poruka
- 4.442
nocna mora:Rasa ce otici u Hag al na utakmicu DEN HAG -LILESTREM . Rekao mi sinoc da igram 4-6 kaze" IMA DOJAVU"
opet se igrate sedim s radovanom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nocna mora:Rasa ce otici u Hag al na utakmicu DEN HAG -LILESTREM . Rekao mi sinoc da igram 4-6 kaze" IMA DOJAVU"
eremita:У шта се то претворио овај народ. Какав ХАГ! Да ухапсимо и свезане предамо наше људе онима који су били главни инструктори, финансијери и изазивачи ратних сукоба. НИКАДА ! ...
Каспер:To se od 'srpske petooktobarske ravolucije' naziva demokratijom![]()
i nije u pitanju narod (koga niko nikad ništa i ne pita) nego vlast koja mnogo voli šargarapu.
Каспер:To se od 'srpske petooktobarske ravolucije' naziva demokratijom![]()
i nije u pitanju narod (koga niko nikad ništa i ne pita) nego vlast koja mnogo voli šargarapu.
Nisam ja rekao da sam sedeo sa njim, culi smo se "TELEFONOM"........nakratkoserb_pagan:opet se igrate sedim s radovanom?
Takvi smo mi Srbi "Zato nas i svrbi"miskov:Primecujem da se ovde odredjeni postovi brisu.Cenzurise se opasno,dok se favorizuje antisprska propaganda.Svaka cast braco Srbi.
Каква БОСНА опет си пушио?????????Nexus 6:Karadzic je Bosanski problem, a Mladic nas...da me pita neko zasto, ne bi' im'o pojma da kazem...i jedan i drugi Bosanci..."kakve JA veze imam, nit' me neko pit'o...", da citiram "umetnika"...
serb_pagan:kanda si voleo vise vlast od pre petooktobarske revolucije...koja je vise volela bombe i opljackane pare
serb_pagan:@eremita
donekle si u pravu,al dokle vise ta prica da su uvek drugi za sve krivi...trebalo bi da pogledamo istini u oci i priznamo da smo i mi sa svoje strane doprineli raspadu SFRJ i krvavoj drami...sad,nema nam drugog izlaza,ne znam kako ce ova drzava da isplacuje penzije i decje dodatke ako nam EU ukine pomoc...ako imas bolje resenje za to kazi
jomini:Nestajanje... Kako to može, a?
Nema to veze sa srpstvom ili antisrpstvom, već sa osnovnom kulturom i ponašanjem kojekakvih iskompleksiranih postova.