Ratko Butorović pronađen mrtav

За кога ти навијаш ?
Trenutno ni za koga.Moj ćale je tokom studija u BGD-u igrao malo u podmladku Partizana,te je navijao za Partizan.Kontrirajući njemu,ja sam navijao za Zvezdu ,pa sam družeći se sa Delijama čak postao i vatreni navijač Zvezde.S' obzirom da sam i sam svojevremeno malo igrao u lokalnom klubu,drugoligašu, FK Novi Sad sa Detelinare,zavoleo sam i taj klub.Usled pritiska navijača Voše da "svaki pravi Novosađanin mora da navija za Vošu" i lokalpatriotizma u mom kraju,postao sam čak i navijač FK Novi Sad (iako su navijači tog kluba uglavnom bili lokalni džankiji,ali opet i maoji komšije i drugari iz detinjstva).Danas,razočaran u naš fudbal i konsterniran (kao Vučko :D) ne navijam ni za koga.Čak i ne pratim domaći fudbal.Jako se obradujem kada neki nižerazredni evropski klub umlati Zvezdu,Partizan,Vojvodinu,a uspaljena domaća publika padne u apatiju.Jedino što bih voleo je da FK Novi Sad sa Detelinare jednom postane neki bitniji klub i ugazi privilegovanu Vošu :mrgreen:
Više pratim košarku,gde me stare emocije vuku ka Zvezdi,ali sam se iskreno radovao kada je Partizan ušao u F4.Zbog toga sam se našao i u neugodnoj situaciji kada je Partizan igrao sa Olimpijakosom,jer sam navijao da Partizan uđe u finale,a u dobrim sam odnosima sa nekim Pirejcima (jednom sam bio i kum na krštenju deteta).

Tajna.Možda lik čita postove na krsti,pa će znati da sam ga ocinkario i pisao o njegovom nesnalaženju u FK Vojvodina,te lošem imovinskom stanju roditelja...

a jel bas jako poznat?

ja sam cuo da je Bata pretio Danijelu Aleksicu da ukoliko ne potpise za Djenovu upropastice mu karijeru, jer Djenova je mafijaski klub, a bati su dali dobru lovu da pritiska decka

inace Aleksic je kresao Staniju par puta po novosadskim hotelima, a ona na Farmi prodaje pricu kako je dobra i fina devojka i kako nije imala seks 2 godine :lol:

a jel bas jako poznat?

ja sam cuo da je Bata pretio Danijelu Aleksicu da ukoliko ne potpise za Djenovu upropastice mu karijeru, jer Djenova je mafijaski klub, a bati su dali dobru lovu da pritiska decka

inace Aleksic je kresao Staniju par puta po novosadskim hotelima, a ona na Farmi prodaje pricu kako je dobra i fina devojka i kako nije imala seks 2 godine :lol:

Nemoj da pričaš da gledaš Farmu. :roll: Ja sam mislio da si ti samosvesniji ;)

jedni-ga-hvale-drugi-.jpg

ma dal je moguce da ima ljudi koji postuju ovaj ljudski talog, kriminalca i makroa samo zato sto se "suprotstavljao zvezdi i partizanu"

Objektivno, on jeste bio obican olos, naravno.

Ali isto tako, objektivno, on ni priblizno toliko ljudima nije oteo i ukrao para, kao sto su to uradili Zvezda i Partizan svih ovih decenija. Ono, ni 10000-i deo para koje su Zvezda i Partizan oteli od ovog drustva je neki njegov oloski deo koji je pokrao; sa tom razlikom sto je on i stvarao radna mesta, za razliku od Zvezde i Partizana, koji samo i iskljucivo parazitiraju.

Ono, opet objektivno, da se Hitler digne iz groba i da pokrene otvoreni rat protiv olosa iz Zvezde i Partizana, podrzao bih ga u tome.

Objektivno, on jeste bio obican olos, naravno.

Ali isto tako, objektivno, on ni priblizno toliko ljudima nije oteo i ukrao para, kao sto su to uradili Zvezda i Partizan svih ovih decenija. Ono, ni 10000-i deo para koje su Zvezda i Partizan oteli od ovog drustva je neki njegov oloski deo koji je pokrao; sa tom razlikom sto je on i stvarao radna mesta, za razliku od Zvezde i Partizana, koji samo i iskljucivo parazitiraju.

Ono, opet objektivno, da se Hitler digne iz groba i da pokrene otvoreni rat protiv olosa iz Zvezde i Partizana, podrzao bih ga u tome.

Deckic,Zvezda i patlidzan su samo napunili kasu drzave,vise od njih udje para u drzavu nego sto izadje,ne lupaj.

Back