Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nemam penis.. : (
dobro.. : (Никад га нећеш ни имати.
Помири се са тужном судбином својом.
Заувек.
ma pusti ga, ljubomoran je sto on ne moze da ima vise od tog jednog njegovogosim ako nije gay
![]()
A šta je tebi pa si se nakacio na nju ?Стварно. Лепо си јој рекла да ме пусти.
Значи, смара за медаљу.
ma nije mu ništa ozbiljno, samo je balkanac pa ima nekih problema sa ženama koje se usuđuju da slobodno iznesu svoje mišljenje..A šta je tebi pa si se nakacio na nju ?
Koji vam je odnos između širine 4 prsta bez palca i dužine pjenisa u erekciji?
Jes ti Bosanac?Koji vam je odnos između širine 4 prsta bez palca i dužine pjenisa u erekciji?
zoki,da me iebeš,ja ne znam šta ovde treba...neradzumeKoji vam je odnos između širine 4 prsta bez palca i dužine pjenisa u erekciji?
зоки иеби га/јеzoki,da me iebeš,ja ne znam šta ovde treba...neradzume
Na nogama ili rukama?Koji vam je odnos između širine 4 prsta bez palca i dužine pjenisa u erekciji?
znam!Koji vam je odnos između širine 4 prsta bez palca i dužine pjenisa u erekciji?
ok, to je neka normala šiki. koko prstiju koristiš pri drkanju s obzirom na odnos koji imaš?znam!
a el može otprilike?
neću puno promašiti,imam oko
2.25 naprema 1
E jbg...kolko...osamok, to je neka normala šiki. koko prstiju koristiš pri drkanju s obzirom na odnos koji imaš?
jao jaoPa ovo je dabl penetrejšn, em na kujcu te nosam, em koko uzimaš za ruke aaaaaaaaaahahahahaha. hvala šiki dobri čoveče![]()