firespirit
Zainteresovan član
- Poruka
- 225
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
random_cloud_form:otkriveno je da je razlika izmedju polova u pogledu dnk - nesto preko 1%. to je shokiralo mnoge, i tretira se kao ogromna razlika, posto je razlika izmedju shimpanze i coveka nesto ispod 1,5%. danas je u svetu trend proucavanje genetike i anatomije polova. kao i psih razlika.
dalje, dugo se smatralo da su hormoni presudni na rad u mozgu zavisno od pola, ali danas sve vise prevladava misljenje da je razliciti genetski kod koji odredjuje neuronska kola od veceg znacaja.
naravno polovi se razlikuju i anatomski.
znaci postoje biloske razlike u pogledu materije. Zar to ne implicira da postoje i psihicke razlike koje pocivaju na bioloskoj osnovi a ne samo na stavovima, kulturi, frustracijama.
dakle, dok anakin i njeni sledbenici tvrde da je sve u frustiranosti usled licnog iskustva i drustvenih stereotipa a varijabla pola nije bitna, s druge strane tuzni patak i mi oko njega zastupamo tezu da ima nesto i u biologiji, odnosno genetski nasledjenim mehanizmima a kojima su naucnici na tragu.
divlja u srcu:Vidim ja da si ti uvek za mojim dupetom, jedino te tako ostali primecuju.![]()
Captain Jack Sparrow:da bas sam se smejao dok sam citao odgovor ... usput anakin je musko ako se ne varam ... mislimo li na anakina sa tatuina?
to vecj dovoljno govori o skrivenim porivima![]()
cemu to sve .... oduvek sam se pitao zasto zene vole lazove i prevarante ... nekapiram kad pricam istinu onda sam bljak a kad posle pocnem da lazem onda sam bljak samom sebi al sta da se radi kad vi to trazite , eto mozda je to neki poriv da nekoga prevaspitavate ili sta ja znam :?
random_cloud_form:nije daleko dan kad ce se razvojna psihologija podeliti na dve grane - psihologiju muskarca i psihologiju zene i kad ce se na fakultetu to uciti kao dva posebna ispita.
firespirit:divlja u srcu:Vidim ja da si ti uvek za mojim dupetom, jedino te tako ostali primecuju.![]()
Bebava...
Karina:...kao i zene bi trebale shvatiti da nikada ne budu tacno kao muskarci a da ne budu groteskne
SINDI:Captain Jack Sparrow:da bas sam se smejao dok sam citao odgovor ... usput anakin je musko ako se ne varam ... mislimo li na anakina sa tatuina?
to vecj dovoljno govori o skrivenim porivima![]()
cemu to sve .... oduvek sam se pitao zasto zene vole lazove i prevarante ... nekapiram kad pricam istinu onda sam bljak a kad posle pocnem da lazem onda sam bljak samom sebi al sta da se radi kad vi to trazite , eto mozda je to neki poriv da nekoga prevaspitavate ili sta ja znam :?
anakin je zensko, kolko ja znam..
i koji ti je to trip da zene vole lazove i prevarante?koje zene? izvini, ali nesto si se zeznuo...naravno da ima zena koje se loze na ispricane price, i obicni(uslovno receno) momci su im dosadni...ali, zar to nije svojstveno i nekim muskarcima? da se pale na zenke koje se igraju biovasti i merkaju...dacu-necu dati...i pricaju bajke..
dakle, pitanje je samo ko je kakav covek, i sta u zivotu zeli...bio muskarac ili zena...