brate,za to postoji nesto sto se zove populaciona politikaCovecanstvo je prenaseljeno i ratovi su "dobra" stvar je dolazi do smanjena broja ljudi na Zemlji...nema toliko resursa na zemlji(vode,hrane,plodne zemlje itd/) da zadovolji sve potrebe covecanstva na Zemlji i zato cela Afrika gladuje i dobar deo Azije i J. Amerike.
citao sam da su predvideli da ce se ratovi u buducnosti jako bliskoj voditi zbog vode...
mada ni to nije bas neko resenje,ali je svakako bolje od ubijanja
i ratovi su "dobra stvar"?
da,mozda kad se ubijanje vrsi u Turkidzistanu,svi se secamo barem bombardovanja,i nije nam bilo tada do misli o broju ljudi na planeti zemlji.
Tu pise kad sam ja mrtav...a jos uvek sam ziv..jelte...
ugao gledanja je totalno drugaciji na ovoj temi gledam sa strane opsteg dobra itd...a na onoj sa strane individualnog....sto si ti naravno shvatila....
a sto se tice ovog podvucenog...pa da si ti bila jelte prisutna uveren sam da bi pisanje bilo daleko bolje.......ti si prepuna tako epohalnih zakljucaka..itd...
sto se tice prvog,rece ovo:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=14162671&postcount=
sad vec *****s.
kao,vamo pricas kako se nikada ne bi zrtvovao svoj zivot za neko opste dobro,jer sta to znaci ako si ti mrtav
a sa druge strane,ovde prosipas govor kako je oke da ti porodicu iskasapi jedan Mengele,upravo zbog gore osporenog opsteg dobra.
Samo ti prebacuj na licno,nemam potrebe za tim,sam sebi skaces u stomak svojim glupostima,u koje sigurno ni ti ne verujes,al treba odrzati imidz,ne
uostalom,jos malo pa ce prestati hormnoni sa radom,ne daj se