Astranabis
Početnik
- Poruka
- 7
Који је најбољи и најбезболнији начин за победу у овој борби?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Који је најбољи и најбезболнији начин за победу у овој борби?
Izbaci buvaru iz kuce i resen problem
Ektanon je otrovan i za pse, kamoli za mačke. Zavisi od toga koliko buva ima i kuda sve i od uzrasta same mačke. Dakle, čekamo detalje radi davanja daljih informacija (a verujte mi, puna sam ih, moj mačak je čak preživeo i nehotično trovanje permetrinom).
A ostali...![]()
...osim ako je turska Van mačka. Mada, moji su jednog leta uskakali u bazen da se kupaju.
Inače, spot-on na bazi fipronila nam sasvim fino "radi pos'o" i na mački i na psu. Ako se i nakači koja napast, ili pobegne, ili umre na njima, ali uglavnom ih izbegavaju.
Neki spoljašnji faktor je u pitanju, ili je mačka jednostavno zadovoljna što nema više napasti i novih ujeda. Treba joj par dana dok zarastu već postojeći ujedi.
Kad god sam mojim mačkama stavljala spot on i one su bile hiperaktivne, naročito sledećeg dana. Pretpostavljam da buve lude zbog otrova a mačke to iritira pa se češu, ližu i skaču od muke. Ali ceo taj cirkus prođe za 2-3 dana i posle je sve savršeno.Moja macka (3 godine,sijamka) od pre neki dan ima buve, i stavili smo joj taj spot on izmedju lopatica, polumrtve buve smo izvadili, ali ona se i dalje cese...ajde sto se ceska, verovatno su joj ujedi ostali,nego sto je hiperaktivnija nekako, imam utisak kao da je na lsd-u
Da li mozda znas jel to moze da ima neku nuspojavu, taj spot on?
Kad god sam mojim mačkama stavljala spot on i one su bile hiperaktivne, naročito sledećeg dana. Pretpostavljam da buve lude zbog otrova a mačke to iritira pa se češu, ližu i skaču od muke. Ali ceo taj cirkus prođe za 2-3 dana i posle je sve savršeno.