Rat kakav svet nije video

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Avioni, kao frau Merkel

Ni Evropi oni ne trebaju u Srbiji. A ni u BiH i RS

Da treba da se viče protiv toga treba , nisam protiv, ali da se mi trpamo ispred EU - to ne
da baš će AirSerbia da avionima prevozi migrante u njihove zemlje porekla... a za većinu ne možeš ni da dokažeš iz koje su zemlje jer nemaju dokumenta...

Srbija je kolonija... Evropi u Srbiji treba jeftina radna snaga...svejedno im je da li tu žive Srbi ili migranti...
a naša vlast priča o potrebi da naselimo migrante...

a šta ako ih zanima da osvoje Balkan blic krigom?

vidi simbol koji masovno švrljaju po našim fasadama

a šta ako ih zanima da osvoje Balkan blic krigom?

vidi simbol koji masovno švrljaju po našim fasadama

Da, muslimanima je krajnji cilj, islamizacija celog sveta.

Ja sam odavno pisao o planovima da se Turska vrati na Balkan u granicama od 1878. ili čak 1912.
Tzv "Zelena transverzala Istambul - Sarajevo".

Da, muslimanima je krajnji cilj, islamizacija celog sveta.

Ja sam odavno pisao o planovima da se Turska vrati na Balkan u granicama od 1878. ili čak 1912.
Tzv "Zelena transverzala Istambul - Sarajevo".

Не причај?
Па било би чудо да није, јер им Куран то и ЗАПОВЕДА, тј ти можеш бити муслиман само и једино ако се бориш за то да СВИ људи буду муслимци.
Ако се за то не бориш, ти ниси муслимац.
А средства изабери сам, ако ћеш бомбу око појаса, помоћи ће ти Исламска Браћа!

Не причај?
Па било би чудо да није, јер им Куран то и ЗАПОВЕДА, тј ти можеш бити муслиман само и једино ако се бориш за то да СВИ људи буду муслимци.
Ако се за то не бориш, ти ниси муслимац.
А средства изабери сам, ако ћеш бомбу око појаса, помоћи ће ти Исламска Браћа!
Čak šta više! Po njima je svaki čovek rodjen kao musliman!
Posle, ili ostane musliman ili na pr krštenjem postane hrišćanin.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...-njegove-smrti-poceo-je-rat-kakav-nije-vidjen

Šta može biti rat kakav svet nije video?

Migranti su vojno sposobni muškarci iz Iraka, Pakistana, Avganistana, Sudana, Bangladeša....Ima ih 3 i po miliona u Turskoj i Erdogan im je otvorio granice ka Evropi... Proveli su tri godine u Turskoj. Šta mislite zašto? Da ih nisu možda obučavali za Džihad? Erdogan sanja o obnovi Osmanskog carstva.

Zamislimo sledeći scenario. U Srbiju ulazi talas od par stotina hiljada migranata. Na dogovorenim punktovima (naprimer u turskim fabrikama strateški raspoređenim po Srbiji) čekaju ih štekovi sa oružjem. Kakve šanse ima naša vojska od 15 000 vojnika protiv par stotina hiljada naoružanih migranata? I ne bi oni napadali samo vojsku oni bi ubijali sve hrišćane na koje naiđu.

To bi bio rat kakav svet nije video.
Ima li drugih ideja za rat kakav svet nije video?
Pa napravljenim smrtnim virusima rekoh ja davno i kompjuterima bez vojske

Back