AllPacino
Zainteresovan član
- Poruka
- 487
o boze kako mrzim pandure...to vec prelazi u opsesiju...i koliko se god trudim da ih izbegavam...sve mi se vise uplicu u zivot...kad sam bio mladji...stalno su me privodili zbog nekih gluposti...sad mi se mesaju u svaku vezu...tacno mi dodje da poludim...nisam imao devojku u zadnjih godinu dana a da se panduri nisu umesali....naravno sa nekim pricama...posto oni sve znaju...bagra pandurska...ne prodje mesec dana a da se ne zakacim sa nekim pandurom u kaficu...nemam pojma koji im je ****...juce me odveli na stranu i pricaju mi kako su mi videli devojku sa nekim tipom u kolima...to mi kazu jer mi misle dobro...i to u vreme kad je bila kod mene kuci...njoj pricali da su me videli sa nekom kuravom...blesani glupi...bar da su se raspitali gde smo....da cekaju kad nismo na istom mestu...pa da pokusaju nesto s tim pricama...i onda saznam da se jednom od njih svidja moja zenska....pa pokusavaju malo da ubace buvu...
ali ne bih ja bio ovo sto jesam da nisam zlocest...yebacu im majku pandursku...rat sam im objavio...mamu im *****...taj pandur ima sestru...koja dolazi kod mene u kafic...svi oni imaju koleginice....glupe pandurke...jesu ruzne...ali kad je osveta u pitanju...to i nije tolio bitno...necu se smiriti dok ih sve ne poyebem...pred kamerom...
ali ne bih ja bio ovo sto jesam da nisam zlocest...yebacu im majku pandursku...rat sam im objavio...mamu im *****...taj pandur ima sestru...koja dolazi kod mene u kafic...svi oni imaju koleginice....glupe pandurke...jesu ruzne...ali kad je osveta u pitanju...to i nije tolio bitno...necu se smiriti dok ih sve ne poyebem...pred kamerom...