Rat bendova – OBN

Pa mnogi dobri bendovi su se naivno prijavili misleci da su Bosanci posteni, kad ono isti djavo kao i kod nas , sve ide preko veze ili para , kako je serijal odmicao ispostavilo se da su sve to mamini i tatini sinovi ili neki lovatori koji su platili da sviraju...
A na audicijama je ispalo nekoliko poznatih bendova i to ne samo kod nas, slicno je bilo i u Hrvatskoj i u Bosni .. I svi su se cudili dok nisu shvatili da je po sredi obicna prevara.. :klap:
Od finalista po meni jedino moze da prodje Forever Storm, jedini imaju dushe, ostalo je dno.
Ona Larva na primer, likovi koji ne znaju da sviraju, sve najlakse pesmice su odabrali, a verovatno ce pobediti jer su ... hehehe , a mozda i Livio koji se zna od ranije sa Zeletom kako smo culi, a mozda i Maximusi cije su tate to i to, ili Novosadjani koje onaj feminizirani gura li gura :heart:...

Sve u svemu ovo nema smisla... :think:

Pa mnogi dobri bendovi su se naivno prijavili misleci da su Bosanci posteni, kad ono isti djavo kao i kod nas , sve ide preko veze ili para , kako je serijal odmicao ispostavilo se da su sve to mamini i tatini sinovi ili neki lovatori koji su platili da sviraju...
A na audicijama je ispalo nekoliko poznatih bendova i to ne samo kod nas, slicno je bilo i u Hrvatskoj i u Bosni .. I svi su se cudili dok nisu shvatili da je po sredi obicna prevara.. :klap:
Od finalista po meni jedino moze da prodje Forever Storm, jedini imaju dushe, ostalo je dno.
Ona Larva na primer, likovi koji ne znaju da sviraju, sve najlakse pesmice su odabrali, a verovatno ce pobediti jer su ... hehehe , a mozda i Livio koji se zna od ranije sa Zeletom kako smo culi, a mozda i Maximusi cije su tate to i to, ili Novosadjani koje onaj feminizirani gura li gura :heart:...

Sve u svemu ovo nema smisla... :think:

Pa bas da je tako kako ti kazes nije, eto prosle godine su pobedili iz Srbije Novosadjani decica koja su tsvarno super svirala.
A to mamini i tatini sinovi mogu ti reci da ja licno to tako ne vidim u tom sou zato ga i pratim, a sva deca imaju tate i mame a da bi sviralo dete naravno da treba novac da se taj instrument kupi jer nece mu pasti odozgo s neba.Mislim porfavor.
A te pesmice ako su najlakse pa prijavi se sam pa idi i sviraj.I meni deluje veoma lako skijanje na tv kad gledam a ne smem ni da se sankam.:lol:

Poslusaj ovo pa ce ti biti jasno, totalno dno ... I sad ovi likovi treba da ostanu a FS da ispadne...

Potpuno promasili tonalitet i ritam, puno puno gresaka a Lipovaca rece da bolje ovo sviraju od originala

Poslednja izmena:
Ne kazem, verovatno su i FS usli preko veze , ali su od finalista daleko najjaci bend.

A sto se tice Santosa za mene je to obicno sranje, ocigledno je da i njih neko gura, sta mislis to je sad kao nesto veliko u eri Guitar Pro-a svirati dobro ... Ima klinaca koji mnogo bolje sviraju od njih, da se ne lazemo Santosi su puno pesama lose odsvirali , cak ispod nivoa njihovih godina, potpuno su nezasluzeno pobedili...

:hvala:

Realno, šteta za Forever Storm što nisu ostali do finala. Nego, sve je to malo subjektivno... Elem, od finalista, sva četiri benda imaju nešto svoje, čak im se i pravci sasvim razlikuju. U principu, Supernova i Livio Berak Trio su razbili u nedelju uveče, mada se ni za EKG-ovce i Larvu ne može reći da nisu bili sasvim, sasvim dobri. Sve u svemu, dobro je što postoji ova emisija i nadam se da će imati još sezona, još kvalitetnije organizovanih. Balkanu je potrebno dobre rock i HR muzike i ja jako podržavam ovakve projekte, jer smo prezasićeni raznim visokobudžetnim emisijama koje promovišu kojekakva smeća u muzičkom smislu.

Tačno, šteta za Forever Storm. Zele dade pojačalo Liviu jer su se dogovorili pre emisije da mu ne treba Fender, al' aj sad.
Meni je jako žao što dva benda još sa audicije nisu prošla dalje, a bolji su od većine koji su stigli do predzadnje emisije.
Sve u svemu čini mi se da je bila bolja prošla sezona i nadamo se da će i iduće godine biti sniman Rat bendova.

Back