Da znaš.I sve moje favorite izbaciše, neke još i tokom audicije.Znaci tugaaaa!Izbacise sve moje favorite... ostade mi jos EKG. Samo da odaberu dobru stvar sledeci put.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znaš.I sve moje favorite izbaciše, neke još i tokom audicije.Znaci tugaaaa!Izbacise sve moje favorite... ostade mi jos EKG. Samo da odaberu dobru stvar sledeci put.
Pa mnogi dobri bendovi su se naivno prijavili misleci da su Bosanci posteni, kad ono isti djavo kao i kod nas , sve ide preko veze ili para , kako je serijal odmicao ispostavilo se da su sve to mamini i tatini sinovi ili neki lovatori koji su platili da sviraju...
A na audicijama je ispalo nekoliko poznatih bendova i to ne samo kod nas, slicno je bilo i u Hrvatskoj i u Bosni .. I svi su se cudili dok nisu shvatili da je po sredi obicna prevara..
Od finalista po meni jedino moze da prodje Forever Storm, jedini imaju dushe, ostalo je dno.
Ona Larva na primer, likovi koji ne znaju da sviraju, sve najlakse pesmice su odabrali, a verovatno ce pobediti jer su ... hehehe , a mozda i Livio koji se zna od ranije sa Zeletom kako smo culi, a mozda i Maximusi cije su tate to i to, ili Novosadjani koje onaj feminizirani gura li gura...
Sve u svemu ovo nema smisla...![]()