Rasulo Zapada: Ornela Muti ide u zatvor zbog večere sa Putinom!!!

A da osim ovih ostalih "slikovitih" uporedjenja date bar jedan primer kome je to od zvezda oprosten neki od sklopljenih ugovora?
Ne samo prazne price.

The 13th Warrior (1999) — $135.5 Million
Sahara (2005) — $143.1 Million
The Alamo (2004) — $144.9 Million

Jeste ovde niko ne bi trebao ići u zatvor ali nisam primetio da su zbog ovih milionskih gubitaka karijere Antonio Banderasa, Salme Hajek, Bili Bob Tortona nešto propatile.
Kad ovo vidi vraga odjednom 30 000 e problem.

Sta sa Banderasom? U taj film je ulozeno nesto oko 200 mil.$ a vratilo im se samo oko 60 miliona. Gde su jos mogli i njemu da oproste 135?? Film bio potpuni promasaj.

(Izvinjavam se, sad sam shvatila da ste drugo mislili. Jedna stvar je sta je posle bilo sa njegovom karijerom, a potpuno druga sta su oni njemu platili za to, s obzirom da je film propao. Pitanje bi bilo - sta bi bilo sa NJIM da je prekinuo snimanje, recimo. Mislite da bi prosto mogao da odseta, bez placanja penala??! Na to sam mislila.)

Poslednja izmena:
Sta sa Banderasom? U taj film je ulozeno nesto oko 200 mil.$ a vratilo im se samo oko 60 miliona. Gde su jos mogli i njemu da oproste 135?? Film bio potpuni promasaj.
U pitanju je red veličine, ako su u Holivudu gubici od stotinak miliona uobičajena stvar, malo je čudno da se velika zvezda zbog 30 000e šalje osam meseci u zatvor. Pre će biti da je nešto drugo u pitanju.

"(Izvinjavam se, sad sam shvatila da ste drugo mislili. Jedna stvar je sta je posle bilo sa njegovom karijerom, a potpuno druga sta su oni njemu platili za to, s obzirom da je film propao. Pitanje bi bilo - sta bi bilo sa NJIM da je prekinuo snimanje, recimo. Mislite da bi prosto mogao da odseta, bez placanja poena??! Na to sam mislila.)"

Nije to pitanje, pitanje je da li je on zvezda koja može da zaradi na sledećem filmu, doduše količina novca je takođe bitna, jer nije isto ako napustiš set pa projekat pukne za 200 miliona dolara ili ako osoba sa potencijalom da na drugom projektu zaradi 200 milona prekrši pravila što dovede do gubitka od tričavih 30 000e. Pretpostavljam da bi se u slučaju da je samo to u pitanju (30 000e) išlo na nagodbu sa subjektom oko nadoknade štete. Meni to zvuči logično jer je pretpostavka da ćeš na Orneli zaraditi sledeći put a ona ti može ako insistiraš i nadoknaditi štetu (verovatno bez problema može da ispiše ček na 30 000e). Pa ipak nju zbog štete od 30 000e koju ona sigurno može da nadoknadi šalju u zatvor. Ja lično sam siguran da nije u pitanju kršenje ugovora već to treba da bude primer svim ostalim glumcima da se ne približavaju Putinu.

Poslednja izmena:
Zapad ne tolerira prevaru, jest da je to rusofilima neproihvatljivo, ali zato se Rusija i razlikuje od Zapada
Ornela je učinila kazneno dijelo prevare, i time oštetila pozorište za 30.000 ojra: sasvim svejedno da li je otišla Putinu ili meni u krevet.

Da budem jasan, naslov Ornela Muti ide u zatvor zbog večere sa Putinom!!! je lažljivo podmetanje, jer ide u zatvor zbog prevare a ne zbog večere.

Cak ni u Holivudu gubici od stotinak mil.$ nisu uobicajena stvar, nego razlog za kuknjavu. Znate to kao i ja. Da kapitalizam ne ume da stiti svoje interese veoma krutim pravnim propisima - ne bi ni bio to sto jeste. Kao sto ni mi ne bismo bili tu gde jesmo da svakom ko nam se svidja ili ko je "nas" ne bismo tako velikodusno "poklanjali", i sakom i kapom. I to jos zamagljivali ovakvim skaskama o Putinu.

Zapad ne toleriše prevaru? Ti opisuješ zapad kao nekog štrebera koji se strogo drži pravila i to pravila titovih pionira :hahaha:. Zapad je mnogo pragmatičniji i pročitaj ponovo što sa napisao kao odgovor na dodatke komentara koje je sara bg ubacila u svoj prethodni odgovor.

Falsificirala svoju "bolest", oštetila pozorište za 30.000 ojra: di je problem ako je zbog toga kažnjena?
I neće ići u zatvor, nego će lijepo platiti to što treba.

па да је ишла да се ... хм... са берлусконијем, вероватно не би била кажњена :mrgreen:
Ne slazem se. I u tom slucaju bi bila kaznjena, zato sto je bila nevaljala devojcica. Chika Berluskoni je poznat po svojim naporima koje ulaze u pravilno vaspitanje mladjih narastaja.

(Boze me prosti, sta ja pricam)
:eek:

Ne slazem se. I u tom slucaju bi bila kaznjena, zato sto je bila nevaljala devojcica. Chika Berluskoni je poznat po svojim naporima koje ulaze u pravilno vaspitanje mladjih narastaja.

(Boze me prosti, sta ja pricam)
:eek:

Berluskoni bi platio tu kaznu, kao sto je i Putin platio barem 5x.
Nego nije ona zanimljiva za Berluskonija, ona je matora. Njegova ciljna grupa je barem 40 godina mladja od nje,
a zbog tohga je i on u nekoj vrsti "zatvora".

Berluskoni ne bira :lol:

1334602646_silvio_berlusconi_humps_meter_maid.gif

Mutijevu je tuzilo pozoriste, zato sto je zbog njene bolesti otkazalo 3 predstave, i moralo da izvrsi promene ostalog repertoara, sto verovatno kosta mnogo vise od tih 30.000 koje su njoj dosudili...

" ...i diritti del teatro stesso nei confronti delle tre recite annullate dalla produzione dello spettacolo."...

http://www.secoloditalia.it/2015/02...ena-putin-ornella-muti-condannata-per-truffa/

A to sto Blic izostavi glavni deo - razmislite sami.

u principu kada se neko u Italiji pojavi kod doktora i kaže da se oseća loše , kao po automatizmu dobija od 3-5 dana jer niko od doktora neće da rizikuje da mu neko umre zato što mu nije dao slobodne dane .......glupo izgleda ali je tako .
Jedna je stvar biti na bolovanju a druga je povreda na radu , gde kod bolovanja se mora biti kući od 10-12 h i od 17-19 h gde ti može u svakom momentu doći komisija poslana od zdravstvenog ili poslodavca .
Ako te ne nađu kod kuće gubiš bolovanje a i otkaz se može vrlo lagano dobiti .
Meni se čini da su fotografije Ornele sa drugog kraja sveta bile ključne jer je u tom momentu trebala biti u svojoj kući ili na adresi koju je navela u medicinskom izveštaju uz navođenje obaveznog telefonskog broja .

Ovde je interesantno da Ornela nema stalni aranžman u Pordenonu i da je pozorište praktično iskoristilo fotografije da naplati neodržane predstave

u principu kada se neko u Italiji pojavi kod doktora i kaže da se oseća loše , kao po automatizmu dobija od 3-5 dana jer niko od doktora neće da rizikuje da mu neko umre zato što mu nije dao slobodne dane .......glupo izgleda ali je tako .
Jedna je stvar biti na bolovanju a druga je povreda na radu , gde kod bolovanja se mora biti kući od 10-12 h i od 17-19 h gde ti može u svakom momentu doći komisija poslana od zdravstvenog ili poslodavca .
Ako te ne nađu kod kuće gubiš bolovanje a i otkaz se može vrlo lagano dobiti .
Meni se čini da su fotografije Ornele sa drugog kraja sveta bile ključne jer je u tom momentu trebala biti u svojoj kući ili na adresi koju je navela u medicinskom izveštaju uz navođenje obaveznog telefonskog broja .

Ovde je interesantno da Ornela nema stalni aranžman u Pordenonu i da je pozorište praktično iskoristilo fotografije da naplati neodržane predstave

Pa gle, ako napraviš 30.000 ojra štete, onda ipak pokreneš nekog pravnika da vidi zašto se to desilo.

Iako je normalno da plaćaš osiguranje od takvih situacija.

Nego nije ona zanimljiva za Berluskonija, ona je matora. Njegova ciljna grupa je barem 40 godina mladja od nje,
Zar je Ornela toliko mlada ? Ja sam mislio da je starija...
Berluskoni ne bira :lol:

1334602646_silvio_berlusconi_humps_meter_maid.gif
Dok ga nisu optuzili i izveli pred sud, svaka vest o Berluskoniju koju sam procitao me je vrhunski uveseljavala. Njegove gluposti su legendarne.

Laringitis ne smeta previše ako se pojaviš na dobrotvornoj večeri ali smeta ako moraš da se dereš na sceni dva sata. Očigledno je da je proces montiran iz više nego jasnih razloga.

Jok , glumila je 8.12. i 9.12. bez problema , 10.12. večerala s Putinom , a kartu za Sankt Peterburg kupila 01.12. (2010. god.)

ornella_muti_truffa_putin_645.jpg

20140405_c1_c2_10498613[1].jpg

Kod Berluskonija je i ovo zapelo .. da je Putinov jaran Berluskoni vlasan gospoda bi to riješila izmeđuse , ne bi ni primaklo sudu .. nego Berluskoni bio klijent maloljetnicama pa su ga morali obuzdat ..

Back