Rastrgan na mreži nakon što je spavao sa ćerkinom "veoma lepom" drugaricom

To se zove daddy issue, i leci se tako sto bude u shemi sa njom godinu dana....posle nju prodje i postane normalna devojka, ako to ne prodje, vecito vuce neke cudne prohteve, podsvesno podmukle emocije..
Bukvalno joj je seks terapeut da nije blesavog sveta.....da to shvati....ovako ce ubosti par puta, pa ce sledeci par puta, pa ce sledeci i devojka nece imati razresenje nego mnogo vecu traumu vrednosti...
Ali ko sam ja da pricam sveznajucim srbima..

Evo tema koja se ubila ta moralisanje. Ide ovako:

Korisnik na redditu je navukao gnev interneta nakon što je svoju priču podelio na forumu. U svom postu, razvedeni tata je objasnio da njegova ćerka ima „veoma lepu 21-godišnju prijateljicu“ kojoj "nije mogao da odoli“, ali sada žali zbog svoje odluke da provede noć sa njom.

Napisao je: „Da sam mlađi, totalno bih izlazio sa njom.

"Ona je moj tip. Plava, visoka, slatkog lica, ljubazna itd."

Iako je žena oduvek bila „fina prema njemu“, nedavno su počeli da flertuju.

Napisao je: „Počela je da me zove tata preko poruke, rekla je 'tvoja ćerka je tako srećna, volela bih da si mi tata'.

„Poslala mi je poruku noću da mi postavi pitanje (to je bio izgovor, naravno), ja sam odgovorio na pitanje, ali je nastavila razgovor.

"Rekla je 'Trenutno sam u krevetu, ali ne mogu da zaspim... iskreno, potpuno bih želeo zagrljaj'."

Na postu je pisalo da on "nije napaljeni tip koji balavi po mladim devojkama", a žena je bila jedina prijateljica njegove ćerke koju je smatrao privlačnom. Iako se trenutno viđa sa nekom drugom, muškarac je napisao da vezu za jednu noć sa prijateljicom njegove ćerke ne smatra varanjem, jer on i ova druga osoba još nisu zvaničan par.

Međutim, on se užasava da njegova ćerka sazna za tu vezu.

Pogledajte prilog 1184097
a zasto se ovakve stvari pezentuju na socijalnim mrezama?
Da nas zabave, skrenu paznju, navuku, iznerviraju......................Bice toga sve vise.........kako se blizi "VELIKI RESET".

Korisnik na redditu je navukao gnev interneta nakon što je svoju priču podelio na forumu. U svom postu, razvedeni tata je objasnio da njegova ćerka ima „veoma lepu 21-godišnju prijateljicu“ kojoj "nije mogao da odoli“, ali sada žali zbog svoje odluke da provede noć sa njom.

Napisao je: „Počela je da me zove tata preko poruke, rekla je 'tvoja ćerka je tako srećna, volela bih da si mi tata'.

„Poslala mi je poruku noću da mi postavi pitanje (to je bio izgovor, naravno), ja sam odgovorio na pitanje, ali je nastavila razgovor.

"Rekla je 'Trenutno sam u krevetu, ali ne mogu da zaspim... iskreno, potpuno bih želeo zagrljaj'."

Na postu je pisalo da on "nije napaljeni tip koji balavi po mladim devojkama", a žena je bila jedina prijateljica njegove ćerke koju je smatrao privlačnom. Iako se trenutno viđa sa nekom drugom, muškarac je napisao da vezu za jednu noć sa prijateljicom njegove ćerke ne smatra varanjem, jer on i ova druga osoba još nisu zvaničan par.

Gde je slika da je vidim koliko je pogrešio? 😂

E vidite,

postoje ljudi, i ja spadam u takve, da periodično "šokiraju javnost" guranjem prsta u oko javnoj dvoličnosti.

Često, zbog nesigurnosti, straha ali svejedno - nezrelosti, okolina burno reaguje na te "lekcije" a da ni sami ne znaju zašto sem "da nije po kalupu" koji je je dvoličan ili bar - nesavršen.

Tako da lično smatram celu ovu priču zajebancijom plasiranom u nekoj puritanskoj sredini i da je tom pričom autor uspešno žacnuo delić onoga što sredina gura pod tepih kao posledica stega verskih ili kulturoloških.

U našem miljeu ovakva priča ne bi imala neki odjek pošto u našim selendrama svačega ima, seksualno liberalno takoreći...

...možda bi imalo odjeka ako bi se u priču nekako uplele "silne pare"

Ovde su samo pare važne i sve im se podredjuje, obraz, karijera, porodica a biće i da smo celo društvo bacili na kolena da bi nekolicina imali - PARE!

Pare lepteiebo imam pare...
Joj pare...
Pa pogledajte u šta smo se ptetvorili zbog - paree..

Ja bih, za potrebe našeg miljea, malo adaptirao forumsku priču (sa drugog foruma) i udenuo PARE

"Spavao sam sa ćerkinom drugaricom ali sam ujutru shvatio da je mala pokupila SVE DEVIZE i ja sad nemam ćerki za letovanje, pigasila je socijalne profile itd"

šro rej'o jedan majstor iz Beograda:
"ne boli mene što je davala komšiji dok sam bio na poslu, već što mu davala MOJE pare"

Tako da molim domaće prepisivače sa redita da malo budu inventivniji. Nakupili ste se da malo skrenete pažnju...

Pre neki dan sam se zakrvio sa urednicom Nina oko bosanske postave teme na glup način

Tema jeste specifilna al postavljena kretenski

"seksualno me babov jaran"

posle silnih dušebrižnih komentara ja sam odgovorio "e i ako je"

jer nit znamo šta je bilo (nije napisano) em ni ne znamo dal je bilo a nasmeja me izjaca: "živi daleko sad od nas, u Hrvatskoj"

a da neko čeka ceo život da tako nešto javi na Krstarici a da ukućani i policija ne znaju može samo Glupi Bosanac da kreira

a Nina da podrži
i da mene kritikuje
a Boske na reditu

Poslednja izmena:

Back