Raste broj mrtvih u požaru u Beogradu: Šestoro ljudi poginulo, šestoro povređeno

Ok, upoznaćete se u dogledno vreme sa efektima držanja velikog broja ljudi zatvorenih protiv njihove volje.
Iskreno se nadam, za sada je daleko bolje nego u ostatku Evrope. Imam i deo familije i jedan broj poznanika u SAD, svi bi voleli da je i kod njih ovako. A ko ne poštuje izolaciju, uvek ima izbor da se pobuni i izađe, zar ne? Ja se nadam da takvih neće da bude puno i da će brzo da ih pohapse.

Iskreno se nadam, za sada je daleko bolje nego u ostatku Evrope. Imam i deo familije i jedan broj poznanika u SAD, svi bi voleli da je i kod njih ovako. A ko ne poštuje izolaciju, uvek ima izbor da se pobuni i izađe, zar ne? Ja se nadam da takvih neće da bude puno i da će brzo da ih pohapse.
Samo neka hapse ali neka prvo krenu od sebe jer nisu objasnili kakva je to zaštita ne zatvoriti granice i primiti 300k ljudi sa zaraženih područja u zemlju bez ikakvog katrantina pa ni ozbiljnije provere.

Zbog njihovog paušala sad ceh plaćaju svi,

Sa ovim se slažem, morali su d azatvore granice mnogo ranije. Ali to nema veze sa poštovbanjem izolacije. Koliko god da ih je došlo, svi moraju da poštuju (samo)izolaciju, jer vidimo da je to jedini model koji za sada funckioniše.
99% ljudi poštuje samoizolaciju. i izlazii samo kad mora.

Ali policijski čas je formulacija koja mora da nestane iz javnog diskursa kao i širenje panike apokaliptičnim primerima.

Prvo ne zatvore granice, onda te plaše Italijanima i na kraju da će da te apse ako izađeš od 5 do 5. To je uvredljivo i to je nepoštovanje.

više je ljudi pobio taj požar nego što će korona u celoj Srbiji
a da je ovo u Italiji odma bi se ove zrtve pripisale Koroni............................tamo umiru ljudi od raka, infarkta, ................ali radi nemogucnosti obdukcije, smrt se deklarise kao posledica KORONE..........................PA MOZDA I JESTE...........DA NEMA KORONE LEKARI BI IMALI VREMENA ZA OBDUKCIJU I ZNAO BI SE RAZLOG SMRTI.

Bilo bi dobro da pored umrlih od KORONE, vlade celog sveta daju i broj umrlih od "normalnih" uzroka ....................bolesti, nesreca, starosti..........TADA BISMO SAGLEDALI REALNU OPASMOST OD KORONE...........................NAZALOST, TO SE NIKADA NECE DOGODITI JER JE GLAVNA STRATEGIJA KORONA-FENOMENA, IZAZVATI PANIKU I STRAH .......................onda ,ostalo ide sve po planu.

Ali policijski čas je formulacija koja mora da nestane iz javnog diskursa kao i širenje panike apokaliptičnim primerima.

Prvo ne zatvore granice, onda te plaše Italijanima i na kraju da će da te apse ako izađeš od 5 do 5. To je uvredljivo i to je nepoštovanje.
a ako i to ne uspe onda dodaju da i mladi masovno umiru od koronu.......................a ako se i tada ne uplasis, e ye.biga, morace da te ubiju.........smetas njihovom planu.

a ako i to ne uspe onda dodaju da i mladi masovno umiru od koronu.......................a ako se i tada ne uplasis, e ye.biga, morace da te ubiju.........smetas njihovom planu.
Samo me još nisu ubili. ali ja sam namanje važan.

Zastupam stav da srpski narod treba poštovati, naročito mora da ga poštuje njegova vlast.čak iako to od nje iziskuje više napora u vanrednim uslovima.

Svestan sam da ako se mnogo muvam u uslovima zaraze nisam opasnost samo za sebe već i za druge.

Ne treba mi prinuda da razumem nešto što odavno znam i pridržavam ga se kad god je to neophodno.

Samo me još nisu ubili. ali ja sam namanje važan.

Zastupam stav da srpski narod treba poštovati, naročito mora da ga poštuje njegova vlast.čak iako to od nje iziskuje više napora u vanrednim uslovima.

Svestan sam da ako se mnogo muvam u uslovima zaraze nisam opasnost samo za sebe već i za druge.

Ne treba mi prinuda da razumem nešto što odavno znam i pridržavam ga se kad god je to neophodno.

tako je brate srbine...............dok se drugacije ne naredi.

Čitam i u Sremčici požari i dvoje mrtvo?

Da li je paranoja ako su mi sumnivi požari?
Ovo je veliki eksperiment jer niko nema pojma kako će ovo stanje uticati na ljude na duže staze.

Baš čitam da se dogodilo ubistvo na Miljakovcu, grupni obračun među Romima.

Kao što rekoh juče, osećaj apokalipse ne donosi ništa dobro. I ovo će proći jednog dana.

Ne, to je međunarodna kriza, pandemija. A to da veliki broj ljudi poštuje samoizolaciju nije tačno. I dalje ima ljudi po parkovima, i dalje deca igraju basket ili se voze rolerima, dok roditleji sede po klupama i pričaju. Policijski čas je uveden zbog tih neodgovornih. Evo ne drugoj temi se jedan kolega hvali kako je bio na liturhiji, bilo ih 100 u crkvi. Hajde što su prekršili zakon i broj ljudi na jednom mestu, nego što je pljunuo na našu SPC i izjavu patrijarha da bude maksimalno petoro u crkvi. Takvi su problem, jer će zboh njih puno ljudi da se zarazi i, na žalost, neki umru.

Ne, to je međunarodna kriza, pandemija. A to da veliki broj ljudi poštuje samoizolaciju nije tačno. I dalje ima ljudi po parkovima, i dalje deca igraju basket ili se voze rolerima, dok roditleji sede po klupama i pričaju. Policijski čas je uveden zbog tih neodgovornih. Evo ne drugoj temi se jedan kolega hvali kako je bio na liturhiji, bilo ih 100 u crkvi. Hajde što su prekršili zakon i broj ljudi na jednom mestu, nego što je pljunuo na našu SPC i izjavu patrijarha da bude maksimalno petoro u crkvi. Takvi su problem, jer će zboh njih puno ljudi da se zarazi i, na žalost, neki umru.

Mislim da je mera da se ljudi puste da uveče prošetaju kućne ljubimce pozitivan pomak.

Ćak i u ovakvim situacijama mora da postoji ventil.

Back