Rastanak

Varali smo se, dragi i sa slascu prepricavali jedan drugom svoje poduhvate, zagrljeni slusajuci klasnicnu muziku. To nas je cinilo nabreklim i vodili smo ljubav u mojoj glanc prljavoj sobi na opste nerviranje mog oca, hteo je jedanput i da te izbaci, znas dragi. Koliko smo se samo smejali kada nam je upala jednom nana, ne javlja mi se od tada, neprijatno joj je. Steta, ona me je jedina volela, vi muskarci ste me voleli samo kada sam imala novca. Moje lepe prostitutke. A nagost tela je najprirodnija stvar. Kada se radjamo ne skrivamo svoje udove od doktora, ne znamo za stid, niti se radjamo obuceni... Sve je pokvarilo Hriscanstvo. Hajde da vodimo ljubav kraj reke kao pagani ili napravimo neke orgije kod mene u mojoj devojackoj sobi. Tata bi se nervirao, a ja to tako volim. Hajde do reke veceras! Ali ne, mi vise nemamo sta jedan drugom da kazemo. Cak te ni ne nervira sto sam svakog dana raskidala i vracala ti se sledeceg dana ili sledeceg sata. Ali ja vise nisam tvoja muza, ni u jednom smislu. Zato mi se vise ne javljas. Izgoreli smo nepovratno kao neka moja cigareta. Dok ne zagorimo ponovo.

Zato mi se vise ne javljas. Izgoreli smo nepovratno kao neka moja cigareta. Dok ne zagorimo ponovo.

Ili dok opet ne budeš imala para ;):D ..tada javi se svakako:per:
A uz klasičnu muziku može,zašto da ne mada tako nešto nisam probo do sada:lol:

zxy;bt304246:
Zato mi se vise ne javljas. Izgoreli smo nepovratno kao neka moja cigareta. Dok ne zagorimo ponovo.

Ili dok opet ne budeš imala para ;):D ..tada javi se svakako:per:
A uz klasičnu muziku može,zašto da ne mada tako nešto nisam probo do sada:lol:
Ccc, imam trenutno jebaca a svorc sam, bavimo se umetnoscu. A uz klasiku obavezno probaj.:heart:

Back