dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
E ovako, stvar je sledeća....ako recimo ja hoću da raskinem sa nekim a nemam mudda to da mu kažem, jel bi bilo u redu da ga odvedem u samoposlugu dam mu korpu i kažem ‚‚ajd možeš da ideš‚‚.....?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrmunka
E ovako, stvar je sledeća....ako recimo ja hoću da raskinem sa nekim a nemam mudda to da mu kažem, jel bi bilo u redu da ga odvedem u samoposlugu dam mu korpu i kažem ‚‚ajd možeš da ideš‚‚.....?!![]()
metni muda, zvocalo. ko ti brani...
Ali nemam ih..... jel bi bilo u redu da tako uradim?
![]()
Šta ti je to ‚‚mrmunka‚‚?
oćeš da ti ja metnem moja?
Znam ja da bi ti to voleo ali već sam rekla da se sa malim đokicama ne igram.![]()
E ovako, stvar je sledeća....ako recimo ja hoću da raskinem sa nekim a nemam mudda to da mu kažem, jel bi bilo u redu da ga odvedem u samoposlugu dam mu korpu i kažem ‚‚ajd možeš da ideš‚‚.....?!![]()
Obavezno u korpu staviš Bi-Vodu daš mu je tako i kažeš: Ti si Lud !!! Ti piješ Bi-Vodu !!!!![]()
pitaj ga el oce da bude tata![]()
A ako mu das kolica mozda se vise uvredi![]()
Bolje uzmi pedalu od bicikla, upakuj je, nadji se sa njim, provedite se lepo... I onda mu daj to i reci, ovo je poklon za tebe, otvori ga tek kada odem...![]()