- Poruka
- 388.205
Te noći je moj voz sa srećom otišao zauvek. Te noći dok sam gledala u te njegove smeđe oči pune suza, shvatila sam da mi život staje. Prestaje sa njegovim poslednjim zagrljajem, njegovim poslednjim osmehom iako tužan, staje Prestaje s tim poslednjim zbogom. Zvuk tišine i njegovih koraka, odlazeći u bolji život bez mene, u toj jesenji noći me je zaboleo.. Gotovo je, sa suzama u očima. večno sećanje na poslednji zagrljaj i njegov tužni pogled
Rekao mi je :- Volim te i voleću te, ali kasno je, zapamti to. Onda sam shvatila, imala sam sve, a ništa nisam izabrala Odbacila sam sreću i odlučla da živim u prošlosti, u bolnim uspomenama. Vetar koji je duvao te noći oduvao ga je od mene, iz vida, ali nije mogao iz srca. Nijedan uragan, priče, vreme ili nova ljubav neće ga oduzeti iz mog srca. On je najbliži, on je otkucaj mog srca, bio je i biće... zauvek!"
n.a.
Rekao mi je :- Volim te i voleću te, ali kasno je, zapamti to. Onda sam shvatila, imala sam sve, a ništa nisam izabrala Odbacila sam sreću i odlučla da živim u prošlosti, u bolnim uspomenama. Vetar koji je duvao te noći oduvao ga je od mene, iz vida, ali nije mogao iz srca. Nijedan uragan, priče, vreme ili nova ljubav neće ga oduzeti iz mog srca. On je najbliži, on je otkucaj mog srca, bio je i biće... zauvek!"
n.a.