- Poruka
- 55.168
Pa daj, ko to braniPa kad ste se stisle za dupe...nije sapun neće se potrošiti

Znaci nikadne moze zoki da ide dok kevu ne udamo
ili u njenom slucaju ozenimo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa daj, ko to braniPa kad ste se stisle za dupe...nije sapun neće se potrošiti
Znaci nikadne moze zoki da ide dok kevu ne udamo
ili u njenom slucaju ozenimo![]()
Dragi i drugi članovi, došao je trenutak da podignem sidro i krenem kuda me plima ponese. Dugo mi je trebalo da shvatim, možda ustvari samo nisam hteo da prihvatim činjenice, ali kako bilo, nije meni više mesto ovde. Došlo je puno novih, mladih članova i sada znam da današnjica kao i budućnost pripada njima, te se povlačim da ne trošim zalud prostor na serverima. Mnogo sam puta bio zaljubljen u mnoge forumašice, žalim za svakom podjednako, ali svaka ima svoj mladež na mom zmijskom telu da se po njoj zove. Sanjali smo zajedno a razdvojeni, i to je nešto. Možda sam kad se osvrnem i pogledam sve ovim sada zrelim očima i veoma uspešan s obzirom na okolnosti. Ovo je ipak VR, a ljubio sam i voleo virtuelno mnogo puta. Ovako nikad nisam umeo u pravom životu da odem, da se odjavim i to je to. Ispunio sam valjda neki minimum reči za oproštajnu poruku. A tema može da bude da li ste ikada otišli od nekoga kada ste osetili da više niste dovoljno dobri ali da druga strana nije svesna toga ili da vas ne daj bože toleriše ili ne zna na koji način da vas ostavi?
Poyy
I još da dodam prigodnu muzičku numericu:
Tezak je Virtuelni Rastanak. Dugo vremena nastavis da mazis slovo sa njenim imenom na tastaturi.Dragi i drugi članovi, došao je trenutak da podignem sidro i krenem kuda me plima ponese. Dugo mi je trebalo da shvatim, možda ustvari samo nisam hteo da prihvatim činjenice, ali kako bilo, nije meni više mesto ovde. Došlo je puno novih, mladih članova i sada znam da današnjica kao i budućnost pripada njima, te se povlačim da ne trošim zalud prostor na serverima. Mnogo sam puta bio zaljubljen u mnoge forumašice, žalim za svakom podjednako, ali svaka ima svoj mladež na mom zmijskom telu da se po njoj zove. Sanjali smo zajedno a razdvojeni, i to je nešto. Možda sam kad se osvrnem i pogledam sve ovim sada zrelim očima i veoma uspešan s obzirom na okolnosti. Ovo je ipak VR, a ljubio sam i voleo virtuelno mnogo puta. Ovako nikad nisam umeo u pravom životu da odem, da se odjavim i to je to. Ispunio sam valjda neki minimum reči za oproštajnu poruku. A tema može da bude da li ste ikada otišli od nekoga kada ste osetili da više niste dovoljno dobri ali da druga strana nije svesna toga ili da vas ne daj bože toleriše ili ne zna na koji način da vas ostavi?
Poyy
I još da dodam prigodnu muzičku numericu:
Zar zbog ovakvog razloga^Došlo je puno novih, mladih članova i sada znam da današnjica kao i budućnost pripada njima, te se povlačim da ne trošim zalud prostor na serverima.
da se napusti ljubav?Mnogo sam puta bio zaljubljen u mnoge forumašice, žalim za svakom podjednako, ali svaka ima svoj mladež na mom zmijskom telu da se po njoj zove. Sanjali smo zajedno a razdvojeni, i to je nešto. Možda sam kad se osvrnem i pogledam sve ovim sada zrelim očima i veoma uspešan s obzirom na okolnosti. Ovo je ipak VR, a ljubio sam i voleo virtuelno mnogo puta.
Iebac rumene kaduljeSrebrenjak,ti si neki deckic?![]()
Da. Ko rosa u podne...Srebrenjak,ti si neki deckic?![]()
Volis piletinu?Mada ima mnogo nove djecice........
Al ja uvijek otkrijem nekog novog macora........
Bas sam jednog spazila sinoc,,,,,,,,![]()
Bas i ne......Onako zreliju decuVolis piletinu?