Rastaje se moja generacija

skoro mi umro drug iz srednje,imam utisak da je tim cinom krenulo osipanje
kako reagujete kad ljudi iz vase generacije krenu da umiru prirodnom smrcu

Šokirano. Nedavno je umro prijatelj, stariji nekih pet godina, od srca (1966 godište). Bio je nešto puniji i pod prosečnim stresom, ali nikad nije imao nikakve izražene probleme. Kad su me zvali na sahranu prvo sam pomislio da je neko izmotavanje, a kad sam shvatio da nije preseklo me. Još uvek sam pomalo pod tim utiskom.
Čovek počne da razmišlja o sebi, svom zdravlju, životu, koje poslove bi trebalo da završi pre smrti itd.

Šokirano. Nedavno je umro prijatelj, stariji nekih pet godina, od srca (1966 godište). Bio je nešto puniji i pod prosečnim stresom, ali nikad nije imao nikakve izražene probleme. Kad su me zvali na sahranu prvo sam pomislio da je neko izmotavanje, a kad sam shvatio da nije preseklo me. Još uvek sam pomalo pod tim utiskom.
Čovek počne da razmišlja o sebi, svom zdravlju, životu, koje poslove bi trebalo da završi pre smrti itd.

poco sam da se ponasam ko da sutra mi je dan d,decko se nije ni stigo da se ozeni ni skuci doduse malo je odugovlacio al svakako nije racunao da ce na onaj svet

О, па том логиком, ја сам већ одавно мртва.

Још у средњој школи нам умрла једна другарица, друга на факултету, трећа пред крај факултета...

Једна пре 3 године.

Некога сам можда и заборавила.

И то све женскадија.

Не реагујем никако, јер свако од нас живи док му се клупко не одмота до краја.

Е, сад, некоме је клупко веће, некоме мање, некоме се одмотава брже, некоме спорије...

Prirodna smrt bas i nije,kad se kaze prirodna smrt misli se uglavnom od starosti,nije prirodno da neko u 30tim rikne od srca...

A ako cemo o bolestima lekovima itd ja sam imala kom. ili temu na pdf zdravlje u fazunu e bilo pitanje kolikocko zapravo ima ljudi kojima nista ne fali s zdravljem,i da bukvalno znam sijaset ljudi koji su izgubila bar jednog roditelja od bolesti,a od onih kojima su zivi roditelji svakom nesto fali,a svaki treci guta lekice...
A realno ovde su toliko bombardovali i trovali zemlju,vodu i vazduh da bi zapravo bilo cudno da su ljudi vise zdravi nego bolesni....

- - - - - - - - - -

trijesses
umro mi ortak u 18 al imo tumor dobro al sad ovaj od srca:(
i mene cepa aritmija,al dobro preterujem sa vezbanjem

Smanji vezbanje,pojacaj zdravu hranu i idi na redovne kontrole,i nadji ubav ubav leci srce...:)

Poslednja izmena:
Devedeset prve sam ostao živ zahvaljujući nevjerovatnom spletu različitih okolnosti .
Bila je o tome i reportaža na novosadskoj televiziji . Sve poslije toga mi je čisti bonus
tako niti se plašim vlastite smrti niti brojim godine . Kad čovjek razmisli - za 200, 300 , 500
godina niko neće znati ni da smo postojali tako da je najvažnije da proživimo nešto
što nam vrijedi dok se još može ( u boga ne vjerujem ).
A što se tiče umrlih ili poginulih rođaka i prijatelja , toliko ih je da više ni ne brojim .

Im'o sam strasnog petla
bio je prvak sveta
danas su petli cudni
svaka im dlaka smeta

Ja ne znam sta je razlog
danas su drugi dani
uglavnom 'spram mog petla
ovo su sve cverglani

Meni je se'set peta
stize jesen pozna