Imam 16 godina, visok sam 162 cm. Doktorka mi je rekla da na osnovu visine mojih roditelja bih ja trebao da budem oko 171 cm. Moj tata je visok 173 cm, a kada je bio mojih godina bio je nesto nizi od mene, oko 160cm i rekao mi je da cu 100% biti visi od njega. Mene zanima da li je moguce da narastem dodatnih 10 cm ako sad imam 16 godina, tek napunio(cuo sam da decaci vidno narastu u srednoj skoli, a ja sam zavrsio 1 godinu gimnazije sad, to sam cuo i od profesorke fizickog). Krenuo sam sa kosarkom svako jutro i lezem pre ponoci kad god mogu, idem na trcanje cim se probudim(tad igram kosarku i preskacem vijacu) i opet uvece posle izlazenja. Od pocetka leta sam poceo da vozim bicikl sa drustvom skoro ceo dan. Dobro se hranim, sportista sam, ne pusim, ne jedem brzu hranu itd. Nisam puno igrao kosarku, treniram karate 10 godina, a koliko znam tu jedino istezanje pospesuje rast...
Znaci, da li mogu narasti jos 10 cm do kraja rasta? Znam da je tesko pitanje, svako raste razlicito, ali morao sam da pitam...
Znaci, da li mogu narasti jos 10 cm do kraja rasta? Znam da je tesko pitanje, svako raste razlicito, ali morao sam da pitam...