RASPUTIN - Legenda...Mit...Pojava...Misterij... :)

DalmatinacHR

Aktivan član
Poruka
1.627

Na početku teme odmah ulažem ovu svijetski poznatu pjesmu o Rasputinu, da malo još više doda misterija u sve :D.

Ok, sad krećem:

Po struci sam (kao što neki možda i znaju) Indiana Jones, ili ti ga: Arheolog i Povijesničar, i moram vam reći da je meni osobno Rasputin najmisterioznija ličnost IKADA u Povijesti.

Istraživao sam što sam mogao, davno čitao svakakva pisanja o njemu koja te natjeraju da na tren, ali SAMO NA TREN, pomisliš da je ovo bio ili Ruski Isus ili Ruski Vrag :D, ili oboje istovremeno haha.

U svakom slučaju mene ovaj tip u isto vrijeme ježi a u isto fascinira.

Počet ćemo o njemu ovako okvirno: Svi znamo kako je on došao na dvor Romanovih, ono što se sad nameće oko Rasputina kao pitanje, koje čak koketira sa pdf Misterije ali oprostite isto tako i Povijesti: Da li vi stvarno dopuštate mogućnost (onako na sekundu ili dvije da pomislite) da ovaj čovjek... zapravo nije bio SAMO čovjek? :D

P.S. Oprostite što sam ovako koncipira temu da koketira sa Misterijom koliko i povijesti ali zanima me vaše mišljenje o Rasputinu.

Živjeli.

I ne zaboravite: preporuka je pustiti pjesmu dok odgovarate na temu, hvala. :)

Raspucin...sibirski saman ...poznavanje travki i pecurki...zdrav planinski duh i od prirode podrzan za odgoj
koji mu je u njegovoj sredini pruzen...Sibir ima duboku liniju u lamaizam i sufizam...a, dobija sansu da se infiltrira u Carsku Porodicu i svojim manipulativnim mocima ostavruje sebi polje ,-svedjelovanja...
Kraj...ruski pukovnik ciju zenu sexualno isto iskoristava nalazi se na vojnu u Zakavkazju , kad saznaje za Istinu organizuje ubistvo Raspucina...legenda govori da su to bile nadprirodne pojave u cinu njegove borbe za zivot...ubijen je ali velovi te tajne ostaju...

Raspucin...sibirski saman ...poznavanje travki i pecurki...zdrav planinski duh i od prirode podrzan za odgoj
koji mu je u njegovoj sredini pruzen...Sibir ima duboku liniju u lamaizam i sufizam...a, dobija sansu da se infiltrira u Carsku Porodicu i svojim manipulativnim mocima ostavruje sebi polje ,-svedjelovanja...
Kraj...ruski pukovnik ciju zenu sexualno isto iskoristava nalazi se na vojnu u Zakavkazju , kad saznaje za Istinu organizuje ubistvo Raspucina...legenda govori da su to bile nadprirodne pojave u cinu njegove borbe za zivot...ubijen je ali velovi te tajne ostaju...
Ali čekaj... po onome što sam ja davno čitao... kad su se ga zvali na "domjenak" da ga ubiju, stavili su mu NAVODNO otrova u piće koje bi i konja ubilo, njemu ništa.

Kad su vidjeli da je vrag odnio šalu, onda su ga NAVODNO propucali dva ili tri puta u prsa... pa onda u čelo.

Bacili ga u skoro pa smrznutu vodu, da bi kad su pronašli njegovo tijelo da je imao NAVODNO vodu u djelovima pluća koja nagovještavaju da je JOŠ UVIJEK DISAO kad je bačen.

Znam, ok, znam kako ovo zvuči, ali ovog se sjećam da sam čitao davno.

...sibirski samani su spasili svoj narod jer su 'znali' za tunguzijski posjet iz svemira...nadjeno je medju ugljenisanim ostacima dva tijela ljudska tj. ostaci koji nijesu napustili mjesto po uputima samana...treba o svemu Ovom , koga interesuje, naci kod Gurdzijeva i Uspenskog...oni su isli po istinu do Cejlona i Egipta a tu im je bila kako je i sam priznao Gurdzijev...
Raspucin je zataskan jer njegove bahanalije su duboke i blamirajuce za Dinastiju Romanov...zrtve su bile i princeze montenegrine...no...ne treba nam ovo...

Rasputin Boney M​

He ruled the Russian land and never mind the Czar
But the kazachok he danced really wunderbar
In all affairs of state he was the man to please
But he was real great when he had a girl to squeeze
For the queen he was no wheeler dealer
Though she'd heard the things he'd done
She believed he was a holy healer
Who would heal her son
Ra ra Rasputin
Lover of the Russian queen
There was a cat that really was gone
Ra ra Rasputin
Russia's greatest love machine
It was a shame how he carried on
17poster-depicting-rasputin-as-puppet-master-of-russias-royal-couple.-pintrest.jpg

Back