Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.723
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nemam decu...![]()
Има ли неке активности у вашем граду коју ће ваше дете упражњавати? типа--школа пливања, јахања или нешто слично?
sex and drugs and rock n roll
sex and drugs and alcohol
![]()
e па да не би тога било, дајте неки предлог
1. и 3. разред
ми смо мање више испланирали распуст
првих недељу дана бићемо код куће, шетамо по граду и тако то
после идемо код бабе, шетамо куцу и тако
- - - - - - - - - -
ал дугачак је распуст, ове године се раније распуштају
1. и 3. разред
ми смо мање више испланирали распуст
првих недељу дана бићемо код куће, шетамо по граду и тако то
после идемо код бабе, шетамо куцу и тако
- - - - - - - - - -
ал дугачак је распуст, ове године се раније распуштају
najbitnije je da ih naucis kako da piju
a ne prvi put kad budu otisli negde da se otruju![]()
Jao, sad bila scena na maturskoj, ova koja ce biti djak generacije je po prvi put popila... Zavrsila je na ispiranju zeluca i infuziji, jos su javili njenim roditeljima u pet ujutro sta se desilo. Vazna je granica![]()
Jao, sad bila scena na maturskoj, ova koja ce biti djak generacije je po prvi put popila... Zavrsila je na ispiranju zeluca i infuziji, jos su javili njenim roditeljima u pet ujutro sta se desilo. Vazna je granica![]()
Veliki su. Malo ce odmoriti a onda ce da rade nesto, valjda. Jos proletos sam kao imala vec sigurne poslove za njih a sad se sve izjalovilo. Firme se mahom zatvaraju, i stari radnici ostaju bez posla a ne deca da rade.
Dok su bili mali toliko sam zalila sto nemam roditelje ili svekra na selu, ti raspusti su pravi spas i za decu i za roditelje i za bake i dede.
osnovna ili srednja?![]()
Srednja, gimnazija jos![]()
@Ved- ona je svo vreme ucila, nzm sta joj bi odjednom, kao da je drzala sve u sebi i jedva cekala da to oslobodi.
Veliki su. Malo ce odmoriti a onda ce da rade nesto, valjda. Jos proletos sam kao imala vec sigurne poslove za njih a sad se sve izjalovilo. Firme se mahom zatvaraju, i stari radnici ostaju bez posla a ne deca da rade.
Dok su bili mali toliko sam zalila sto nemam roditelje ili svekra na selu, ti raspusti su pravi spas i za decu i za roditelje i za bake i dede.