Распуст

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vexy

Buduća legenda
Poruka
34.723
Шта планирају да раде ваша деца у току распуста?
Иду ли негде? баба деда? море, планина?
Има ли неке активности у вашем граду коју ће ваше дете упражњавати? типа--школа пливања, јахања или нешто слично?

иначе како ваша деца проводе распусте?
јел уче нешто, имају ли неки домаћи?

ајде вас двојица идите тражите жене, петак је вече, спремајте се, шта чекате
оћу да чујем куда ће деца за распуст

Има ли неке активности у вашем граду коју ће ваше дете упражњавати? типа--школа пливања, јахања или нешто слично?

Нажалост, већина девојака старијих од 16 година.

Немам децу, да не схватите погрешно... Још сам млад и све то. :)

1. и 3. разред
ми смо мање више испланирали распуст
првих недељу дана бићемо код куће, шетамо по граду и тако то
после идемо код бабе, шетамо куцу и тако

- - - - - - - - - -

ал дугачак је распуст, ове године се раније распуштају

1. и 3. разред

- - - - - - - - - -

Води их да пливају негде, то је најважнија ствар која се ради преко лета.

1. и 3. разред

- - - - - - - - - -

ahaha :lol:
onda neka sacekaju... mada nista im nece faliti da steknu malo iskustva i ranije... ;) :hahaha:
salim se :mrgreen:

Veliki su. Malo ce odmoriti a onda ce da rade nesto, valjda. Jos proletos sam kao imala vec sigurne poslove za njih a sad se sve izjalovilo. Firme se mahom zatvaraju, i stari radnici ostaju bez posla a ne deca da rade.
Dok su bili mali toliko sam zalila sto nemam roditelje ili svekra na selu, ti raspusti su pravi spas i za decu i za roditelje i za bake i dede.

Jao, sad bila scena na maturskoj, ova koja ce biti djak generacije je po prvi put popila... Zavrsila je na ispiranju zeluca i infuziji, jos su javili njenim roditeljima u pet ujutro sta se desilo. Vazna je granica :D

ма ајде бре, ако је то забава, иаспијање великих количина алкохола, па испирање желуца, :roll:
било на матурској било на распусту
зато боље нек се активирају мало, нек се забаве на нормалан начин

Poslednja izmena:
Veliki su. Malo ce odmoriti a onda ce da rade nesto, valjda. Jos proletos sam kao imala vec sigurne poslove za njih a sad se sve izjalovilo. Firme se mahom zatvaraju, i stari radnici ostaju bez posla a ne deca da rade.
Dok su bili mali toliko sam zalila sto nemam roditelje ili svekra na selu, ti raspusti su pravi spas i za decu i za roditelje i za bake i dede.

и ја бих волела да ми деца проводе распусте на селу ( а и ја са њима богами)
сирово млеко, здрава храна чист ваздух, милина
још ако има неки поток, река
моји живе у малом месту, али ипак није то-то

Nzm, sve ti zavisi od toga šta ti deca volU.

Ja sam uglavnom u tim godinam bivao na selu, a ako ne na selu, ondaK sam po ceo dan jurio za loptom. :D

Ovo za bazern je ok. Kažem sve ti zavisi od dece.

- - - - - - - - - -

Srednja, gimnazija jos :lol:
@Ved- ona je svo vreme ucila, nzm sta joj bi odjednom, kao da je drzala sve u sebi i jedva cekala da to oslobodi.

Pa to je trend. Bolje da počne sa 15. Ali malo, ako je žensko da ne pije pivo. Može vino, da napravi špricerčić, možda dunjovača. Najgore to, ne pije, al' se posle odvali k'o siroče.

I mora se znati granica. Ne ono, pratim druga/icu, a on/a iskusni pijanac. :mrgreen:

...него где су омалдинске задруге јел то функционише још?

Back