Raspored prostorija - plan

Pa ono da tv nije na 2m udaljenosti nego na recimo 4 i da ima mjesta za trosjed+dvosjed+fotelju+tabure a da nisu nabijeni nego normalno rasporedjeni, eventualno neka polica sa knjigama ili dzidzamidzama sa strane, neko cvijece, nesto...
da, zato kazem, ko sta voli,
na 4 metra mora i veliki tv, na 2 manji,
ja sam se zadnjih godina skoncentrisala na minimalizam,..u pokusaju,
pocinje da me gusi sve sto je nepotrebno i veliko,
a godinama se toga nakupi,
pa sto veca kuca , to vise smeca

3x6 nista, premalo...mislio sam da je ovo pas a ustvari je macka...eto toliko je malo. :D

Screenshot_20210109-211840_PaletteHome.jpg

Ti si poslala samo link za skidanje aplikacije ili napravljeno?

Ima pregradni zid koji odvaja dnevnu od trpezarije. 45god stara zgrada.

Nema zene. :P
pa nisam znala da posaljem napravljeno,
pa sam se zato zacudila otkud moja slika,
a u stvari si stavio isti namestaj kao ja,
a jos jedan predlog,
da izbacis regal iz dnevne,
oni svakako vise nisu moderni,
stavis samo veliki tv na zid tamo gde je sad regal,
a zato neku lepu vitrinu i komodu u veliko predsobje,
i tu imas onda dosta mesta za sve sitnice
a taj pregradni zid je na onoj prvoj i drugoj slici?
onda bi ti to rusio? to je ok
ja bih sve da te spasem nepotrebnih troskova z:lol:

pa nisam znala da posaljem napravljeno,
pa sam se zato zacudila otkud moja slika,
a u stvari si stavio isti namestaj kao ja,
a jos jedan predlog,
da izbacis regal iz dnevne,
oni svakako vise nisu moderni,
stavis samo veliki tv na zid tamo gde je sad regal,
a zato neku lepu vitrinu i komodu u veliko predsobje,
i tu imas onda dosta mesta za sve sitnice
a taj pregradni zid je na onoj prvoj i drugoj slici?
onda bi ti to rusio? to je ok
ja bih sve da te spasem nepotrebnih troskova z:lol:
Ma necu to, ne mogu toliko da uskracujem...ne svidja mi se tv na zidu i dnevna sirine 3m. Ne mogu da se zadovoljim sa tim.

Pregradni zid, otprilike, da.

Pogledajte prilog 833814

Samo sto soba 1 nije duguljasta nego takodje kockasta i moguce da je stan malo siri nego sto ja crtam ali to je sve sto sam mogao zapamtiti za par minuta razgledanja i uklopiti se u tacnu kvadraturu.
hodnik 5x2,5

sta mislis o odvojenoj dnevnoj od kuhinje?

soba 2 da bude dnevna, soba 1 se ne dira , sadasnja dnevna se presece kod vrata , dodaju se jos jedna vrata za spavacu sobu

koja bi bila 4,5x3 , otprilike

hodnik 5x2,5

sta mislis o odvojenoj dnevnoj od kuhinje?

soba 2 da bude dnevna, soba 1 se ne dira , sadasnja dnevna se presece kod vrata , dodaju se jos jedna vrata za spavacu sobu

koja bi bila 4,5x3 , otprilike
Ovo i nije toliko losa ideja iako mi se sinoc cinilo kao 'nema sanse', ali svejedno necu to. Ocu nesto klasicno, treba da pogledam i druge stanove.

Ne zelim privremeno resenje vec trajno. Malo da se aktiviram pa da vidim sa vlasnicima koji zid moze da se pomjera a koji ne...

Iako su finansije naravno uvijek glavni problem, meni ne bi bio problem da kupim recimo samo trosjed za 1000e i da budem neko vrijeme bez ostalih stvari, dok je tv polozen na podu...to mi vise odgovara nego da za 1000e kupim komplet garnituru i tv komodu koja mi se ne svidja.

Treba mi ono sa potencijalom, mozda ne bih odmah isti dan krenuo sa rusenjem i prepravkama, ali vremenom da. I na sve treba obratiti paznju tipa da li postoji ventilacija u kuhinji za aspirator/napu i ako ne, kako to rijesiti.

Ovo i nije toliko losa ideja iako mi se sinoc cinilo kao 'nema sanse', ali svejedno necu to. Ocu nesto klasicno, treba da pogledam i druge stanove.

Ne zelim privremeno resenje vec trajno. Malo da se aktiviram pa da vidim sa vlasnicima koji zid moze da se pomjera a koji ne...

Iako su finansije naravno uvijek glavni problem, meni ne bi bio problem da kupim recimo samo trosjed za 1000e i da budem neko vrijeme bez ostalih stvari, dok je tv polozen na podu...to mi vise odgovara nego da za 1000e kupim komplet garnituru i tv komodu koja mi se ne svidja.

Treba mi ono sa potencijalom, mozda ne bih odmah isti dan krenuo sa rusenjem i prepravkama, ali vremenom da. I na sve treba obratiti paznju tipa da li postoji ventilacija u kuhinji za aspirator/napu i ako ne, kako to rijesiti.
onda pomeri zid izmedju sobe 1 i predsoblja i dnevne sobe, ako nije noseci

za jedno metar i 20

dobices manje predsoblje i manju sobu 1 , vecu dnevnu

sobu 2 ne diraj.

Ma necu to, ne mogu toliko da uskracujem...ne svidja mi se tv na zidu i dnevna sirine 3m. Ne mogu da se zadovoljim sa tim.

Pregradni zid, otprilike, da.
dobro, ali ako planiras dugorocno,
a ocigledno da,
pa budes osnovao familiju,
i imas 2 dece, kao standard,
gde ces njih smestiti,
tvoj plan je izgleda bio
zajedno u jednoj sobi,
a to bas ne ide,
najkasnije od skole njima treba odvojena soba,
to znaci da sadasnju sobu 1 optimalno mozes da podelis u 2 sobe,
to ti puno vise vredi nego ogromna dnevna
moja dnevna sa trpezarijom je 3,40 sa 6,50
i ne treba ni mm veca stane bukvalno sve i ne izgleda mala, nego bas prostrana
ti kako hoces, ali moras onda sve uzeti u obzir, pa i decu

dobro, ali ako planiras dugorocno,
a ocigledno da,
pa budes osnovao familiju,
i imas 2 dece, kao standard,
gde ces njih smestiti,
tvoj plan je izgleda bio
zajedno u jednoj sobi,
a to bas ne ide,
najkasnije od skole njima treba odvojena soba,
to znaci da sadasnju sobu 1 optimalno mozes da podelis u 2 sobe,
to ti puno vise vredi nego ogromna dnevna
moja dnevna sa trpezarijom je 3,40 sa 6,50
i ne treba ni mm veca stane bukvalno sve i ne izgleda mala, nego bas prostrana
ti kako hoces, ali moras onda sve uzeti u obzir, pa i decu
Znam da bi bilo pozeljno da svako ima svoju sobu, ma bilo bi dobro i da ima jedna gostinjska, koja je prazna i u kojoj bi eventualno prespavao muz nakon svadje, da se ne bi mucio u dnevnoj. Neki duplex da gledam sa 4 sobe, mozda bi bilo idealno. :) ali i to mi je nekako skuceno, te pare za stan, nema dvorista, moze kuca da napravi bas dobra...kad se vec pravi kuca, zasto ne vila, privatna vila...hmm, da se angazuje izvodjac radova koji ce da misli o svemu a ja samo o datumu zavrsetka radova. Kad se vec angazuje izvodjac, daj da bude najbolji i najsigurniji, cujes mene najskuplji.

E sad samo da nadjem nekog da isfinansira tu ekskurziju, jer ja nemammm.

Ne vidim nista lose u dvosobnom i eventualnoj mogucnosti prelaska u neki duplex ili pravljenja kuce ili bilo sta, neka vrsta napretka...

3.40 sirine za dnevnu je druga prica, znaci tih 40 centi dosta, 3m sa zidom koji ne moze da se pomjera bi me odvratilo od kupovine pa i da je sve ostalo po jusu.

Znam da bi bilo pozeljno da svako ima svoju sobu, ma bilo bi dobro i da ima jedna gostinjska, koja je prazna i u kojoj bi eventualno prespavao muz nakon svadje, da se ne bi mucio u dnevnoj. Neki duplex da gledam sa 4 sobe, mozda bi bilo idealno. :) ali i to mi je nekako skuceno, te pare za stan, nema dvorista, moze kuca da napravi bas dobra...kad se vec pravi kuca, zasto ne vila, privatna vila...hmm, da se angazuje izvodjac radova koji ce da misli o svemu a ja samo o datumu zavrsetka radova. Kad se vec angazuje izvodjac, daj da bude najbolji i najsigurniji, cujes mene najskuplji.

E sad samo da nadjem nekog da isfinansira tu ekskurziju, jer ja nemammm.

Ne vidim nista lose u dvosobnom i eventualnoj mogucnosti prelaska u neki duplex ili pravljenja kuce ili bilo sta, neka vrsta napretka...

3.40 sirine za dnevnu je druga prica, znaci tih 40 centi dosta, 3m sa zidom koji ne moze da se pomjera bi me odvratilo od kupovine pa i da je sve ostalo po jusu.
ja bih se onda pre odlucila za kucicu
na kraju dvorista supicu za tebez:D
mada sve ima svoje prednosti i mane

Back