Raspitivanje

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
U potrazi za mužem, primetio sam da kada žene naiđu na potencijalnog kandidata kreću da se raspituju kod drugih u vezi njega.
Dakle, posle 25./30. godine one klinačke fore - zaljubljenost itd. ne postoje više, već interes i racionalno povlačenje poteza, pri čemu dosta vode računa na kakvom je glasu neko...

Kakav glas vas prati?
Da li imate sazanja šta žene iz vaše okoline, recimo koleginice s posla, trućaju o vama trećim ženama koje pokušavaju proceniti da li ste vi potencijalni kandidat?

Da li se vi tako raspitujete recimo o nekoj devojci kod ljudi koji je bliže poznaju?

I što me posebno interesuje, pitanje za ženski deo foruma - koja pitanja sve postavljate prilikom tog raspitivanja?

Poslednja izmena:
a misliš da to nije obostrano interesantno?
da se muškarci jednako tako ne raspituju čija je mala, iz kakve kuće, jesul' đedovi bili partizani il četnici, jel ima istoriju duševnih bolesti, jesu li starine dugovječne, čime se bave roditelji..uopšte, jedan kompletan udavačin background, uključujući i potencijalne intimne podatke tipa: broj abortusa, ozbiljnih veza, školska sprema, bank account, nekretnine u vlasništvu 1/1, tačan datum rođenja, IQ, pre upuštanja u sex. odnose uvid u fizionomiju pič.ke, stanje sysa i dupeta, po mogućnosti uvid u jutarnji izgled bez šminke, potencijalna sklonost ka alkoholu, cigaretama, lakim drogama, texas holdem-u, turskim serijama, ženskoj književnosti i femnističkoj ideologiji.:lol:

- - - - - - - - - -

mene lično samo interesuje da li je lečeni alkos, latentni ***** i karakterna pyzda.

neka se raspitivala nedavno za mene, verovatno očajnica u jurnjavi ka braku. postoji verovatnoća da smo i razgovarali, mada ja ne znam ko je ona.
moje koleginice joj rekle kako izbegavam da se družim sa njima na pauzama, pa ne znaju o meni toliko osim da sam dosta povučen!

pitam se da li se kod nje rasplamsala vatra kad je saznala da sam samotnjak!

fb je dobra stvar da steknemo bližu sliku o nekoj osobi, pogotovu ako je profil dobrim delom otključan....

dopala mi se tako jedna devojka, otišao sam na njen profil, kad tamo sluša neke dženane lončareviće, umalo dobih tikove...

a kako bi ti zvučilo ako saznaš da on ni sa kim nije blizak, da je u pitanju distanciran čovek?

ne bi mi smetalo, naprotiv, jer sam i sama takva, što ne znači da nisam sposobna da ostvarim intimnu vezu sa nekim.
ne volim površne odnose iako se većina socijalnih interakcija zasniva upravo na njima.
veza sa nekim ko mi je u nekim stvarima, uverenjima, navikama i sklonostima sličan bila bi (i jeste) potpuno zadovoljenje svih mojih emotivnih potreba.

a misliš da to nije obostrano interesantno?
da se muškarci jednako tako ne raspituju čija je mala, iz kakve kuće, jesul' đedovi bili partizani il četnici, jel ima istoriju duševnih bolesti, jesu li starine dugovječne, čime se bave roditelji..uopšte, jedan kompletan udavačin background, uključujući i potencijalne intimne podatke tipa: broj abortusa, ozbiljnih veza, školska sprema, bank account, nekretnine u vlasništvu 1/1, tačan datum rođenja, IQ, pre upuštanja u sex. odnose uvid u fizionomiju pič.ke, stanje sysa i dupeta, po mogućnosti uvid u jutarnji izgled bez šminke, potencijalna sklonost ka alkoholu, cigaretama, lakim drogama, texas holdem-u, turskim serijama, ženskoj književnosti i femnističkoj ideologiji.:lol:

- - - - - - - - - -

mene lično samo interesuje da li je lečeni alkos, latentni ***** i karakterna pyzda.

Nećeš verovati...ali ne. Užasavamo se onoga šta možemo saznati,pa i ne njuškamo previše ;) Što ne znaš ne boli,većina se drži tog pravila.

U potrazi za mužem, primetio sam da kada žene naiđu na potencijalnog kandidata kreću da se raspituju kod drugih u vezi njega.
Dakle, posle 25./30. godine one klinačke fore - zaljubljenost itd. ne postoje više, već interes i racionalno povlačenje poteza, pri čemu dosta vode računa na kakvom je glasu neko...

Kakav glas vas prati?
Da li imate sazanja šta žene iz vaše okoline, recimo koleginice s posla, trućaju o vama trećim ženama koje pokušavaju proceniti da li ste vi potencijalni kandidat?

Da li se vi tako raspitujete recimo o nekoj devojci kod ljudi koji je bliže poznaju?

I što me posebno interesuje, pitanje za ženski deo foruma - koja pitanja sve postavljate prilikom tog raspitivanja?
vidis bate ja ko da sam znao sta me ceka i pogledo me bog,spontano o sebi napravih profil fatalnog,samo mi fali da malo pordjavim i svaka je pecena

Zenu treba proveriti i istestirati ukoliko je nameravas uzeti za nesto dugotrajnije.Dakle sistematski pregled i uvid u njenu porodicu su obavezni.Zatim sledi imovinska karta i detaljan izvestaj sta dobijas ukoliko odlucis da je prizenis dakle miraz je obavezan i sve njeno istog momenta predaje se tebi na raspolaganje.To sve osigurava mir i spokoj za tebe ukoliko odlucis da je sutnes i sebe postedis stresova i pakosti.

Zenu treba proveriti i istestirati ukoliko je nameravas uzeti za nesto dugotrajnije.Dakle sistematski pregled i uvid u njenu porodicu su obavezni.Zatim sledi imovinska karta i detaljan izvestaj sta dobijas ukoliko odlucis da je prizenis dakle miraz je obavezan i sve njeno istog momenta predaje se tebi na raspolaganje.To sve osigurava mir i spokoj za tebe ukoliko odlucis da je sutnes i sebe postedis stresova i pakosti.

jednu stvar si zaboravio sugi, a to je uvid u stomatološki karton.
da ne bude da snajka drži čašu vode pored kreveta ne zato što je žedna nego...:lol:

Nisam to znala :D

@

Samo da ne laže . Volela bih da me je bar jedan demantovao u životu, ali tako su predvidivi i ne znam zašto - skloni laži.

a ja sam vazda mimo sveta, znaš mene:lol:

nego, šalu na stranu, svašta se kod mene događalo prošle zime, baš je bilo čupavoi loše.. i nekako se baš u tom periodu dešavala ova epizoda (koja te takođe ne bi demantovala, na žalost) ali zbog koje bih učinila svaku moguću i zamislivu ludost, ali...
na kraju svega, imala sam više sreće nego pameti.:heart:

Kakav glas vas prati?

ma ne pitam vishe nikog nishta...svet vrvi od subverzivnih elemenata
elem...prichala mi jedna bivsha kako me jedan poznanik svojevremeno totalno nacrnio...ma bruka
i pitam ja nju...kad ce deo kada se nudi kao bolja zamena tvog lika i dela vredna?!

Kakav glas vas prati?

ovo oko godina gola istina...prvo interes, a ljubav vrlo retko...nije da nema, al retko...
neam saznanja šta misle o meni, al baš bi volo da znam...mada pretpostavljam da nije ništa što mi ide u prilog...
jer nikad nisam bio dobar jebbač, neam alatku kakva je potrebna, nisam preterano pametan, štaviše... nemam nekretnine, nemam auto, aj dobro iam neki poso i bezveze platu, nemam šlifa, neam stila, u muvanju, u priči sa ženama sam vezana vreća, misim to kad već dođe do komunikacije, neznam šta da pričamo pa često bude onih neprijatnih tišina...
suma sumare...ništa lepo verovatno ne pričaju

Poslednja izmena:
Nisam to znala :D

@

Samo da ne laže . Volela bih da me je bar jedan demantovao u životu, ali tako su predvidivi i ne znam zašto - skloni laži.

pa ti ako si samo s lažovima bila onda bi to moralo značiti da si u startu eliminisala one koji te nisu lagali jer nemoguće je da svi muškarci lažu. sad, to što ti se nisu svideli oni koji su govorili istinu znači da ili pod hitno moraš da se seliš ili da još hitnije posetiš psihijatra.

Back