raspitivanje

imala situaciju pre koji dan....trazio mi poznanik broj telefona, onako na brzaka, na prevaru, i dok sam ja skontala sta se desava, da to nije prijateljski, poruka je vec stigla....ispricala ti ja drugarici sve to i ona mi za par dana slucajno sazna svasta o njemu....sve same bljuvotine...
moje pitanje je...da li se obavezno raspitujete na sve strane pre nego se upustate u neki odnos???...da li se desilo da ste saznali iznenadjujuce cinjenice????...sve u svemu, budite licni i personalni u odgovorima, molicu lepo.....z:p

kaze se da ko pita-ne skita...nekada nam se uopste ne dopadne ono sto cujemo ili widimo, ali bolje je saznati na wreme u kom grmu lezi zec...medjutim, nekada se zaista desi da su cinjenice samo subjektiwne percepcije drugih...moja sp gowori da se za dobrim konjem/kobilom prashina dize, i da su oni o kojima se najgore prica saswim cool, dok su ljudi sa dobrim marketingom uglawnom za izbegawanjez:hm:

Ne raspitujem se. Barem ne detaljno, još od kada sam skontao da mi retko govore kakva je ona, a češće kako i zbog čega se njima (ne)sviđa (muški doušnici), odnosno kakav odnos imaju sa njom (ženski), što i nisu informacije koje mi znače. Ionako me najčešće interesovalo samo: ima li već nekog, ako ne, da li je uopšte zainteresovana da ima nekog, i gde zalazi. A ne da slušam uporedne biografije i odabrana kazivanja. Ako me zanima, trebalo bi da je sam upoznam? Jer informacije iz druge ruke i nisu opravdana osnova za (ne)započinjanje kontakta sa nekom osobom.

Pa sta znam, lepo je raspitati se o nekome da znas sa kim imas posla... Npr. ja bih to uradila. Ali kad bi se vec neko raspitivao za mene, ne bi mi bilo bas svejedno... :-(

imala situaciju pre koji dan....trazio mi poznanik broj telefona, onako na brzaka, na prevaru, i dok sam ja skontala sta se desava, da to nije prijateljski, poruka je vec stigla....ispricala ti ja drugarici sve to i ona mi za par dana slucajno sazna svasta o njemu....sve same bljuvotine...
moje pitanje je...da li se obavezno raspitujete na sve strane pre nego se upustate u neki odnos???...da li se desilo da ste saznali iznenadjujuce cinjenice????...sve u svemu, budite licni i personalni u odgovorima, molicu lepo.....z:p

Moze ti ona iz ljubomore svasta nadrobit o njemu, bez brige budi. Retko ti ko moze biti toliko veliki prijatelj da sa njim mozes o tome pricat. To ti je najbolje sama proceniti situaciju.

Ignore je mama... :)

znaci, volis da testiras i rizikujes?????....
mene odbija kad saznam da neko nema sredjen zivot, ili je zauzet ili ima neki porok tipa: voli da pije, drogira....a kod nas se lako sazna....veliko smo selo veselo.....z:p

Dobro znaš koliko je teško raspitivati se u malim sredinama,sve brzo stiže do ušiju dotične osobe pa to često izaziva negativne reakcije,plus što zatvara moguće puteve ka alternativnim osobama.Svi sve znaju a svi likovi su višestruko ispovezivani ,kao kod Siniše Pavića,nemaš pojma gde ćeš zeznuti situaciju.
Ponekad nešto saznaš kada se najmanje nadaš ,o osobi od koje to nebi očekivao,na mestu na kojem to nisi očekivao....Internet je čudo!
P.S.Doćiću danas kod tebe,službenoz:),slučajno.z;)

Poslednja izmena:
Pre dve - tri godine sam strašno bio zaljubljen u jednu devojku i... jednom prilikom sam počeo razgovarati sa jednom njenom prijateljicom koja mi je rakla sve najgore o njoj, a ja sam poslušao njen savet i sve...

Pisao sam i pre na forumu o tome i rekli su mi da sam pglu i takooo... : (

Bas joj je prijateljica.....:roll:
Sve zakljucke o njoj/njemu treba sami da izvucete....sto ljudi sto cudi.....

Nemam obicaj da se raspitujem... Ako me nekoi zanima, onda me zanima i da sto vise komuniciram sa njim i to je, u stvari, moj glavni izvor saznanja o nekome... Konacan sud donosim, ipak, na osnovu unutrasnjeg osjecaja o nekome... Kad god nisam poslusala taj unutrasnji osjecaj, zeznula sam se...
Treba slusati sebe...

Nemam obicaj da se raspitujem... Ako me nekoi zanima, onda me zanima i da sto vise komuniciram sa njim i to je, u stvari, moj glavni izvor saznanja o nekome... Konacan sud donosim, ipak, na osnovu unutrasnjeg osjecaja o nekome... Kad god nisam poslusala taj unutrasnji osjecaj, zeznula sam se...
Treba slusati sebe...

z:hm: e ja ga nemam....i divims e ljudima koji su ustanju da slede taj unutrasnji osecaj sa uspehom....moj ima neki defekt i stalno me navodi na pogresnu vodenicu....i rekoh, mozda onda raspitivanje i nije na odmet....kad vec moje procene budu pogresne.....:zima:

Back