Pazljivo citam vase postove,pa na neke i da odgovorim..
Andreavk
U jednom od prethodnih postova rekla si da nisam postavila problem..Namerno nisam stavila problem,jer moj problem nije tipa ostavio me decko,niti sto nisam milioner,niti sto nem kucu na Bahamima,malo je kompleksniji i da kazem jedan od njih je neresiv (smrtni slucaj),ostali su resivi ali su kompleksni.E sad nisam htela da iznosim problem,jer ovaj forum je zaista koristan,ali nije psihoterapeut,niti to ocekujem

Vec sam samo zelela da vidim kako drugi ljudi prolaze kroz neke svoje situacije,faze,raspade...Obozavam psihologiju kao nauku,i zato sam krenula u jedno malo istrazivanje..
georgejune
Iskreno,izvinjavam se ako sam temu postavila u pogresni kutak,trazila sam po forumu,ali ta tema iz tinejdzera daleko je udaljena od ove moje.Ako neko od moderatora smatra da tema ne pripada ovom kutku,slobodno premestite..
Raisa
Drzi se! Sto kaze neko gore,sto te ne ubije ojaca te,nadam se da spadas u stabilne i po prirodi cvrste osobe i da ces prevazici sve probleme,ne gledaj u proslost,bitna je samo buducnost.Proslost je takva kakva je i trudimo se da je ispravimo u buducnosti...Govorim iz nekog licnog iskustva,jer ja jos uvek zivim u proslosti i to me strasno jede iznutra kao neki crv..