Raspad Velike Britanije u Maju....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ok za prenosenje najcitanijih vesti iz sveta.
al onda komentar "daj boze da rusi osvoje london i nastane moskva na temzi"
malo mu onako dodas licni ton :lol:
nisam ni rekla da vredjas....ali ubacujes ruse tamo gde im mesto nije i sam oduzimas na kredibilnosti svojim temama...
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Kako sam se slatko nasmejao......., stvarno hvala Bogu da ovde neko ima smisla za humor......

Zamisli Škota kako *ebe inagadadavida a u pozadini se onako potajno čuju gajde. Pored njih Škot drka i sprema se da zameni umornog brata...........hahahaha. A okolo svuda se oseća miris pravog Škotskog smrada i Whiskey-ja.....

Geneticari najbolje znaju poreklo naroda..

Population Genetics in England

The percentage of the R1b haplotype on the Y chromosomes of English males, at 64%[1] to 69%,[8] is thought to indicate that they are descended primarily from the earliest Paleolithic peoples thought to have recolonised western Europe from a western Ice Age refuge after the end of the last major glaciation (LMG) some 10-12 thousand years ago.[2]

There are thought to have been three separated pockets of human habitation in Europe during the last major glaciation (the end of the Paleolithic and the Pleistocene), on the Iberian peninsula, in the Balkans and in what is now the Ukraine (north of the Black Sea). The Y chromosome haplogroups from these populations are thought to correspond to R1b (Iberian), I (Balkans) and R1a (Ukraine), these three haplogroups occur all over Europe, but their frequencies are not spread uniformly.

Kazu da je kombinacija 3 gena iz Spanije-Balkana i Ukrajine..
Meni mnogi Skoti lice na Srbe..
Inace Skoti su najobrazovaniji narod Evrope..
Pre 300 godina svako selo je imalo osnovnu skolu..

Lacibg:
Е нек ме Бог поживи још ова три месеца да видим и доживим оне клацкаве зубате Енглезе да се распадну . :D :D :D А у Лондону тробојка ... :D :D :D

Još samo da si dodao "one zubate, žutozube" sa obrazima crvenim i uskim puloverima i kišobranom u ruci u dupe im ga nabijem pa ga raširim........., Engleze !

Torrente-BG:
E a oni Velsani tek sto ne vole engleze.Auuu!
Kad su nasi igrali protiv Velsa imao sam prilike da se upoznam sa grupicom istih ovde u BG.Na samo pominjanje reci Englez skacu ko ludi.Ne da ih ne vole nego....

Pa ko njih voli. Ko može da voli takve smradove....Nije sad vreme pošto se zezamo, ali meni je otac pričao da je njemu pričao deda ratnik - solunac da su Englezi na Krfu brisali dupeta hlebom i ispred Srba bacali samo da se Srbi tog istog hleba ne okrepe. Moj ih je otac uvek a i dan danas nazivao :

KRMAD ENGLESKA ......... :lol: :lol: :lol:

savin:
Geneticari najbolje znaju poreklo naroda..

Population Genetics in England

The percentage of the R1b haplotype on the Y chromosomes of English males, at 64%[1] to 69%,[8] is thought to indicate that they are descended primarily from the earliest Paleolithic peoples thought to have recolonised western Europe from a western Ice Age refuge after the end of the last major glaciation (LMG) some 10-12 thousand years ago.[2]

There are thought to have been three separated pockets of human habitation in Europe during the last major glaciation (the end of the Paleolithic and the Pleistocene), on the Iberian peninsula, in the Balkans and in what is now the Ukraine (north of the Black Sea). The Y chromosome haplogroups from these populations are thought to correspond to R1b (Iberian), I (Balkans) and R1a (Ukraine), these three haplogroups occur all over Europe, but their frequencies are not spread uniformly.

Kazu da je kombinacija 3 gena iz Spanije-Balkana i Ukrajine..
Meni mnogi Skoti lice na Srbe..
Inace Skoti su najobrazovaniji narod Evrope..
Pre 300 godina svako selo je imalo osnovnu skolu..
Dobro ja rekoh, a naucnici tek sada to otkrivaju:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3676460&postcount=60

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back