Raspad jedne veze

Mislim na ovo kad kaze kako raskida i to...kao da se radi o sadasnjem vremenu..to me donekle zbunilo...

Ma nije sadasnjost, sta ti je. Svi su davali savete Seb3, kao uradi ovo uradi ono, a tema je sta mi radimo da dodje do toga, bar ja tako kapiram.
Ja sam pisala kako bih ja dovela vezu do pucanja, mozda ima veze sa prosloscu ali sadasnjost sigurno nije. Da se razumemo :)

Nije skupo uvek najbolje... :aha:

- - - - - - - - - -

Onda je prevariš na njene oči...
Čekaj, to je baš surovo...
Ipak je prvo otkačiš i kažeš da si rešio da prihvatiš celibat...

Prevara u mom slucaju ne dolazi u obzir,nisam iz tog filma...:) Vise sam za varijantu da ona mene prevari pa imam legitimno opravdanje da je ostavim....Ovako se razvlacim ko Dalape....emotivno sam slobodan,fizicki zauzet...otprilike..

- - - - - - - - - -

Ma nije sadasnjost, sta ti je. Svi su davali savete Seb3, kao uradi ovo uradi ono, a tema je sta mi radimo da dodje do toga, bar ja tako kapiram.
Ja sam pisala kako bih ja dovela vezu do pucanja, mozda ima veze sa prosloscu ali sadasnjost sigurno nije. Da se razumemo :)

E dobro je vec mi nije bilo svejedno mogu ti reci....:) Sad sam bacio neku pricu laznu,mozda upali...bas je ubedjujem sad u nesto :D

Ne mogu da šaljem nikakve signale, kažem direktno šta imam. Obavezno lično, preko telefona mi je jednostavno nepristojno.

Signali teško pale, jer većina hvata samo one signale koje želi.

Koji su signali da je vreme rastanku?
Sta sve moze da uradi muskarac da bi veza sigurno pukla?
Sta sve moze uraditi devojka/zena da bi veza sigurno pukla?

Hajde malo da pisemo o normalnim stvarima, za promenu:malav:

Muskarac se lepo okrene i ode. I to je po meni najbolja stvar koju moze muskarac da uradi.
Prvi signal je svakako odsustvo privlacnosti. Ukoliko privlacnost nestaje vreme je da se pakuju koferi. Problem nastaje kada se to desi u braku.

Back