Raspad jedne veze

Njuskaj joj po telefonu
Budi aljkav
Ostavljaj smrdljive carape svuda po stanu
Oslovi je nekim drugim zenskim imenom

- - - - - - - - - -

Neces u ludnicu, ne brini
Svi znamo da je sustina zapravo bas takva :(
Budi neodgovoran

Njuskaj joj po telefonu
Budi aljkav
Ostavljaj smrdljive carape svuda po stanu
Oslovi je nekim drugim zenskim imenom

- - - - - - - - - -

Neces u ludnicu, ne brini
Svi znamo da je sustina zapravo bas takva :(
Budi neodgovoran

Ovo bi upalilo...samo, sta mislis da je oslovim nekim nikom sa foruma?:rotf:

Dakle, tema se okrece u smeru da vi meni pomognete da se resim nekog, a nije mi to bio cilj nego da navedete primere kako ste npr vi navodili vezu na raskid:p

Ovo bi upalilo...samo, sta mislis da je oslovim nekim nikom sa foruma?:rotf:

Dakle, tema se okrece u smeru da vi meni pomognete da se resim nekog, a nije mi to bio cilj nego da navedete primere kako ste npr vi navodili vezu na raskid:p

Ne, nikako! :aaa:
Ako ima malo iskustva izguglaće, a onda kad nađe osobu sa tim nikom, presešće joj život, ni krivoj ni dužnoj... :sad2:

Možeš da pozoveš neku mačku kući na kafu, obavezno neku sa suknjom zvanom dopičnjak i dekolteom do pupka, pa kad žena naiđe, ti toj mački kažeš da ti je to sestra.
Izletećeš pod garanciju.... :malav:

Pristojnos je majka razumevanja.

Ako je problem reci nesto u ceiri oka,

onda je telefon dobra alternativa.

U svakom slucaju veza se prekida izjavom

o licnom shvatanju te veze.

Samo nesigurni traze nacin da ih partner zamrzi i da ne mogu da se vrate na staro.

Aj, da ne ispadne da tebi delimo savete... Ja recimo prestanem da se smejem u drustvu te osobe. Ne slusam ga kad govori o necemu, delujem nezainteresovano sta god pricao. Ne pitam ga kakav mu je bio dan, nisam ljubomorna, ne zivkam ga, ne saljem poruke sa nekim slatkim ikonicama, ignorisem njegove... Zelja za seksom je sve manja, a i kad ga ima bude bez strasti.
Smejem se glupim salama drugih muskaraca ako smo zajedno u istom drustvu...
Mislim da je dovoljno da on sam prekine vezu.

Back