Rasna podijeljenost u bivšoj Jugoslaviji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Počeo sam da pijem špricer, na ovo svečano veče, tako da moram dati doprinos temi....

picture.php

Cao,

Jugoslavija je raznovrsna po pogledu rasne podijeljenosti.

Na primjer: Omer Karabeg je nordid, Kralj Aleksandar Obrenovic zadnji je bio orijentalid,
Ima dosta Hrvata koji su paleoevripidi oni su pomalo smijesni likom a veoma agresivni u tuci.

Alpid rasi pripadaju lijepi ljudi koji su izuzetno pametni a mislim da ima jedan Slovak koji pripada Alpid rasi.Uglavnom su Slovaci Alpidi.Oni su bebaste rase i lijepi.

Albanci su uglavnom mediteranske rase i slicni Grcima.U makedoniji postoje mediteranidi Grci.Oni imaju karakteristicne brkove koje se podrezuju uvis sa ivice usana.

Sta miliste o ovome dragi forumasi?

he he he.....mislim,kako te ne mrzi da ispises 2 strane rtih tvojih mantri......
deder...pojasni mi neke sledece stvari,da se bar smejemo ko ljudi..kad je bal,nek je bal:)

kako su to hrvati smesni likom...kako ko npr....meni huljic,giboni,graso,cetinski,aljosa...nisu uopste smesni likom....a sto se tice agresivnih u tuci,veruj da gorih od engleza i iraca nema:)

daj mi samo docaraj amerikanca mixovanog sa deda mrazom...mozes koristiti i neki od ovih smajlica,kojih imas u ponudi...i ponajvise me zanima,kako to zmure na jedno oko...jel to dok pucaju iz kolta dok nisane z:lol:z:D

gde si upoznao tog izvesnog bebastog slovaka i vickastog nemca:):) na nekom letovanju negde

sto se tice grka....nisu ni nalik albancima...tu si fulao
albanci su svetle puti,svetle kose i plavih ociju...ne po defaultu,ali su svetli tipovi
grci su mediteranski.....

miroslav ilic...aka wiking me je izuo iz cipela od smeha....zamislio sam ga sa rogovima vec:)

covece...srbi su isto sloveni,a sloveni su najplavlji narod...tacnije rusi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back