RASKRSTENICA

cuj pravno obavezujuca :lol: akti koje crkva donosi osim ugovora i dopisa sa upravom su pravno neobavezujuci,dakle sve te njihove krstenice,umrlice itd. jer je crkva makar formalno odvojena od drzave...Zamisli krstenica iz Sai Babe sekte pravno obavezujuca :D

cuj pravno obavezujuca :lol: akti koje crkva donosi osim ugovora i dopisa sa upravom su pravno neobavezujuci,dakle sve te njihove krstenice,umrlice itd. jer je crkva makar formalno odvojena od drzave...Zamisli krstenica iz Sai Babe sekte pravno obavezujuca :D
Crkvena krštenica ili umrlica mogu u nekim slučajevima biti dokazno sredstvo, a to će reći i da imaju pravno djestvo. :kafa:

Crkvena krštenica ili umrlica mogu u nekim slučajevima biti dokazno sredstvo, a to će rećai i da imaju pravno djestvo. :kafa:

To znam pouzdano.
Ambasada Kanade npr uvazuje crkvenu vencanicu ako se vencas sa njihovom drzavljankom. Ne moras u opstini, validan je i crkveni papir
U crkvi nista nije besplatno.
Tako je.
Vencan sam u crkvi i hteo sam 2010 god da se crkveno razvedem. Trazili su mi tada 2.000 din za neku taksu da podnesem pa ce neko od staresina da to odluci da li mogu ili ne mogu da dobijem razvod.
Naravno, nikad se nisam razveo i bas me boli uvo za njih.
A sad bih se raskrstio ako je besplatno

Mozda u inostranstvu (u Grckoj se sklapaju verski brakovi i oni su validni).Znam jednog cicu koji je odneo krstenicu kao dokaz za rodjenje i oni ga ismejali a nema dokumentaciju drugu (neka zabit)

To znam pouzdano.
Ambasada Kanade npr uvazuje crkvenu vencanicu ako se vencas sa njihovom drzavljankom. Ne moras u opstini, validan je i crkveni papir
Tako je.
Vencan sam u crkvi i hteo sam 2010 god da se crkveno razvedem. Trazili su mi tada 2.000 din za neku taksu da podnesem pa ce neko od staresina da to odluci da li mogu ili ne mogu da dobijem razvod.
Naravno, nikad se nisam razveo i bas me boli uvo za njih.
A sad bih se raskrstio ako je besplatno

Znaci Cliner, tebe su "upisali" kada si bio mali u pravoslevlje,a ti bi da "izadjes" iz toga.Pa sta te "svrbi" da platis da izadjes?Ako su crkvena pravila, ispostuj ih.
http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2013/05/crkva-cenovnik-11.jpg.
Ovde nisam video da ima da izadje, samo da udjes.Najbolje da se raspitas.

Necu dati dinara crkvi. Na silu su me krstili, nisu me pitali kad sam bio mali hocu ili necu.

Da mi nisu roditelji i da ih ne postujem rekao bih da su prevaranti a jesu. Nisu mi dali pravo izbora :sad2:

Necu dati dinara crkvi. Na silu su me krstili, nisu me pitali kad sam bio mali hocu ili necu.

Da mi nisu roditelji i da ih ne postujem rekao bih da su prevaranti a jesu. Nisu mi dali pravo izbora :sad2:

Stas Cliner,roditelji su postovali pravilo crkve, a ne Boziju rec.Oprosti im jer nisu znali sta rade.

Слике за клањање и ударање теменом испред исте шаљем после уплате симболичне своте неком од добротворних друштва.

Слике за клањање и ударање теменом испред исте шаљем после уплате симболичне своте неком од добротворних друштва.
Za dobrovoljan prilog crkva je najpogodnija bozja institucija - kad si usao u nju, odes do ikone pa joj se poklonis i prekrstis desetak puta, pa je onako ******u poljubis, tj. dodas malo i svoje zvale, pa izvadis neku paricu i darujes je ikonici jer si imao zadovoljstvo i privilegiju da se sa njom zvalalvis.

Za dobrovoljan prilog crkva je najpogodnija bozja institucija - kad si usao u nju, odes do ikone pa joj se poklonis i prekrstis desetak puta, pa je onako ******u poljubis, tj. dodas malo i svoje zvale, pa izvadis neku paricu i darujes je ikonici jer si imao zadovoljstvo i privilegiju da se sa njom zvalalvis.
A najbolje je da ispred tebe tu istu ikonu ******i neka smrdljiva baba :zcepanje:

Kako vas bre nije sramota.
Vasi roditelji vas odveli u crkvu da se krstite, da budete krsteni pravoslavci braca Isusova Sinovi Boziji .
A vi pratite zapadnjacke trendove i lazi i zelite van crkve, zelite da blagodat Duha Svetoga kojega dobiste na krstenju izadje napusti vas.
O ooooo kakva to losa sila utice na vas ,zar ne vidite sta istete, a istete sve sto i satanisti i ostali pratioci da izadjete iz Bozije knjige.
Ljudi opaametite se, batalite se saibaba ,satanista sektasa i ostalih probisveta, zar ne vidite kuda vas takav zivot vodi?
Razmislite jos mnogo puta pre nego sto tako nesto ucinite,molim vas ,jer izopstavate sebe od Boga i njegove ljubavi.

Da li je moguce dobiti raskrstenicu u crkvi u kojoj si se krstio ?
Da li se ona naplacuje ?

p.s. znam da Ateisti Srbije daju neformalnu tj pravno nevacecu raskrstenicu koja je vise simbolicna

A šta će ti to? Da budeš ekscentričan, poseban, drugačiji?

- - - - - - - - - -

Trazi pismeno ispis.
Navedi te razloge.

I da se upiše u Jehovine Svedoke.

Jel mu to preporucujes?

pa mi nemamo upis kao vi. znaci tesko

Baš me briga za vas.:lol:

http://www.jwfacts.com/watchtower/experiences/personal-files-privacy-act-1988.php

1987-pioneer-application.gif

Prilozi

• 1987-pioneer-application.jpg
    1987-pioneer-application.jpg
    80,3 KB · Pregleda: 1

Back