Raskinuli Kiki i Karlo. :(

Zavist, ljubomora...
Uhhhhh, krajnje je vreme da ti ovo neko kaže...
Kad si se vraćala iz škole okica punih suza, jer te ostala deca peze, a mama ti je govorila; "Ćero oni su budale, to ti pričaju zato što su ljubomorni na tebe. Ti si najlepša i najpametnija!" Mama te je lagala. Jedino što se promenilo sa godinama je to što ti sad lažeš samu sebe.Zato se mani tih racionalizacija. Niko nije ljubomoran na tebe, to je samo normalna hemiska reakcija u zdravim mozgovima na tvoje koještarije. :D

zamolio bih modove,admine...ako ikako mogu da ove nazovi teme doticne userke prebace na neki pdf tipa-bezvezarije,jer je ovo stvarno prevrsilo svaku mjeru.unistava se jedan od naj,ako ne i najbolji pdf na krstarici.iskrena molba,mislim da ce se svako ko je mrvu normalan slozit sa mnom.pozdrav.

Svaka ti je ka' u Njegoša
a slažem se i sa Melitom, dokona pa zaebava ljude na forumu...

Uhhhhh, krajnje je vreme da ti ovo neko kaže...
Kad si se vraćala iz škole okica punih suza, jer te ostala deca peze, a mama ti je govorila; "Ćero oni su budale, to ti pričaju zato što su ljubomorni na tebe. Ti si najlepša i najpametnija!" Mama te je lagala. Jedino što se promenilo sa godinama je to što ti sad lažeš samu sebe.Zato se mani tih racionalizacija. Niko nije ljubomoran na tebe, to je samo normalna hemiska reakcija u zdravim mozgovima na tvoje koještarije. :D

Ali ja sam bila veoma popularna u skoli.

"O čemu razmišljam kad mi je dosadno, a pročitala sam sve knjige Anable Basalo"
Kad si se vraćala iz škole okica punih suza, jer te ostala deca peze, a mama ti je govorila; "Ćero oni su budale, to ti pričaju zato što su ljubomorni na tebe. Ti si najlepša i najpametnija!" Mama te je lagala.
:hahaha: :ok: :worth:

Verovatno kao meta u igri između dve vatre.

Posing_For_A_Picture.jpg

Back