Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Bas mi je zao, a meni su oni bili stvarno slatki. Sta mislite o njima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas mi je zao, a meni su oni bili stvarno slatki. Sta mislite o njima?
To su meksičke čivave koje nisu htele da se pare u zatočeništvu i morali su da ih razdvoje...Mozes malo da objasnis ko je to?Ja zaista nikad cula za njih....
Meni je bas krivo. Verovala sam u njihovu ljubav.
zamolio bih modove,admine...ako ikako mogu da ove nazovi teme doticne userke prebace na neki pdf tipa-bezvezarije,jer je ovo stvarno prevrsilo svaku mjeru.unistava se jedan od naj,ako ne i najbolji pdf na krstarici.iskrena molba,mislim da ce se svako ko je mrvu normalan slozit sa mnom.pozdrav.
Govori u svoje ime. Čovek je u pravu. Tvoje teme koje si ovde postavila su vrhunac gluposti i ne uklapaju se ni malo. Mogle bi eventualno da budu u kategoriji "O čemu razmišljam kad mi je dosadno, a pročitala sam sve knjige Anable Basalo"Eto, ne slazemo se svi mi.
Govori u svoje ime. Čovek je u pravu. Tvoje teme koje si ovde postavila su vrhunac gluposti i ne uklapaju se ni malo. Mogle bi eventualno da budu u kategoriji "O čemu razmišljam kad mi je dosadno, a pročitala sam sve knjige Anable Basalo"
Promeni podforum u buduće za takve budalaštine.
ma, samo kad na haitiju ima neta- nema zime...
ne slazesh se ti...Eto, ne slazemo se svi mi.
Uhhhhh, krajnje je vreme da ti ovo neko kaže...Zavist, ljubomora...
zamolio bih modove,admine...ako ikako mogu da ove nazovi teme doticne userke prebace na neki pdf tipa-bezvezarije,jer je ovo stvarno prevrsilo svaku mjeru.unistava se jedan od naj,ako ne i najbolji pdf na krstarici.iskrena molba,mislim da ce se svako ko je mrvu normalan slozit sa mnom.pozdrav.
Uhhhhh, krajnje je vreme da ti ovo neko kaže...
Kad si se vraćala iz škole okica punih suza, jer te ostala deca peze, a mama ti je govorila; "Ćero oni su budale, to ti pričaju zato što su ljubomorni na tebe. Ti si najlepša i najpametnija!" Mama te je lagala. Jedino što se promenilo sa godinama je to što ti sad lažeš samu sebe.Zato se mani tih racionalizacija. Niko nije ljubomoran na tebe, to je samo normalna hemiska reakcija u zdravim mozgovima na tvoje koještarije.![]()
"O čemu razmišljam kad mi je dosadno, a pročitala sam sve knjige Anable Basalo"
Kad si se vraćala iz škole okica punih suza, jer te ostala deca peze, a mama ti je govorila; "Ćero oni su budale, to ti pričaju zato što su ljubomorni na tebe. Ti si najlepša i najpametnija!" Mama te je lagala.
Verovatno kao meta u igri između dve vatre.Ali ja sam bila veoma popularna u skoli.