Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada nećeš znati šta je tj. dal si je voleo ili nisi ako ne pokušaš opet i uspostaviš kontakt, dakle, batali analizu i fon u ruke...uvek ćeš se kajati ako to ne uradiš..
Da to nije mozda griza savesti? Zasto? Zbog cega?Zdravo svima. Imam problemcic, inace se ne bih javljao da cujem vasa misljenja i iskustva. Elem, bio sam u vezi godinu dana,nije islo, nisam osecao nista posebno, i tako jednog dana raskinusmo. U pocetku mi bilo ok, malo cudno, ali opet kazem sebi i to ce proci. Medjutim, nakon pet meseci mene stize nesto. I pre sam raskidao, ali najteze je bilo neposredno nakon raskida, ali ovo sto me snadje retroaktivno me unisti. Cak imam osecaj da sam ja nju sve vreme voleo, a da tonisam znao?! Da cujem vasa iskustva. Hvala unapred.
ja ne bih nikom dzabe hranio a posebno sto je uglavnom na tudj racun,mazohisticki,niko se ne poznaje dovoljno da bi predvideo reakciju posle nekog vremena,licno bih pretpostavio da je svako krenuo dalje i da nema nista od togaŠta ima veze ako se uvali dublje a sve zarad dubljeg odnosa?...što ste bre tako sebični...
I šta ima loše u hranjenju ega, taj mi termin nikad neće biti jasan, pa nećeš se valjda truditi da nekom slomiš ego, da ga satreš..
Ako ti se neko dopao iz nekog razloga to znači da vredi, jelda?....
Sve što gajiš i oko čega se iole potrudiš to ima šanse da ostavi plod iza sebe u suprotnom ćeš se začuditi jednog dana kako je sve oko tebe jalovo
i tražićeš krivicu u drugome a pravi krivac si sam...