Raskid

Milos_m.m

Zainteresovan član
Poruka
165
Raskinuo sam dugu vezu sa devojkom sa kojom sam bio 3 godine u vezi, pre jedno mesec dana, iz razloga sto me je mnogo drndala, i nije mi dala mira.
Sada, posle tih mesec dana, javilo mi se da zbog nje ne mogu da spavam, stalno mislim na nju, ni na jedno mesto ne mogu da odem a da mi ona nije u glavi.
Ljudi, kako ja da prezivim ovo? Ja nisam neki emotivan decko, ali ovo me ubija, ne znam sta da radim. Ovo mi je prvi raskid u zivotu.
Znate kad zelim da mi neko zabije burgiju u glavu, i izbrise mi je iz pamcenja :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

vidi sinak to je tako samo sto ti je uskratila rupice,cim te drkala znaci da je dizala cenu,baci se ti na nove ribice i sport,ima sve da prsti od samopozdanja kad te vidi s boljom ribom ima prsne

Изгледа да си навикао на њено узмениравање па ти сад подсвесно необично што је нема да ти квари мир па ти из тог подсвесно испливава сећање на њу само да би ти ето кварило опет мир.

Проћи ће, полако, бави се нечим, ради нешто, нађи другу ђевојку.

Imamo oboje 19 godina
Znam da nam nije bilo lepo, ali ne mogu da se skontam nikako.
Mislim da je rano za novu devojku jos uvek....mada se ona lepo snasla, koliko mi je rekla njena drugarica danas :)

Moj ti je savet da se bavis drugim stvarima,
sport,drugovi,radi nesto kreativno...

Naajgore sto mozes da uradis, po mom misljenju je,
da sada upadnes u seriju bezveznih veza.
To mnogi rade na pocetku dvadesetih, a posle se kaju itd...

1510379_709805782385206_788181415_n.jpg

Back