Raskid

potrudicu se da te zadovoljim,ne brini ti nista :)

ne brinem, a nemoj ni ti :)

sve bude pa prođe. tako se čovek čeliči i skuplja iskustvo. posle svega, jedino na koga- ikada- možeš da računaš jesi sam ti. jedini koji ikada stvarno može da te povredi jesi - ti.

bilo bi ti žao, da sutra, kada se osvrneš vidiš sebe kao nekoga ko nije imao ponosa i ko nije mogao da stisne zube i gura dalje.

jer, vidiš - to se računa.

e ovako...da pocnem:)nova sam na forumu i treba mi neki savjet,bilo kakav...raskinula sam sa deckom posle 2god.napisacu i razlog,mozda ce nekome izgledati kao glup razlog za raskid ali sta je tu je. ne duzim,prekuce sam se posvadjala sa deckom...glupost.bar ce tako vama izgledati,sigurna sam.bila sam na poslu,pitao me kad zavrsavam,rekla sam jos malo i ponudio se da dodje po mene da idemo kod njega malo i u povratku da me ostavi kod drugarice da nesto uzmem,slozila sam se.rekao mi je izadji za 5 min,sto sam i uradila,cak sam i kasnila.padala je kisa,nije bio tamo.imala sam kisobran koji mi i nije mnogo pomagao,pasam se sklonila.nazvala sam ga,rekao je da tek za 2min krece jer je imao nekih problema.ok, cekala sam,5,10, 15min...nista.dok nije naisao neki auto isti kao njegov i ja sam prisla,taman da udjem kad vidim da to nje on!blama,udaljim se jos vise ljuta,ali sad stanem pored puta nece li naici,skoro sve mokra.nazovem ga opet,kaze blizu je.cekam jos par min.i evo ga!staje malo dalje od mene,i ja onako bijesna dodjem do auta,jos on krene onako kao da ce da me zgazi,jer je vjerovatno provalio da sam ljuta i ja ulazim u kola i radim ono sto zam da najvise mrzi,lupam vratima iz sve snage i derem se na njega zasto mi nije javio da kasni,da bi mi on rekao sve najgore da odj**** da sam glupa,da ga ne postujem i sve to sto cini za mene i da izadjem iz auta odma ,sto nisam htjela da uradim.tada je upalio auto i odvezao nas kod njega kuci.htio je sam da izadje i tu da me ostavi sto mu nisam dalu,cupali smo se i on se smijao,rekao mi je evo mi ga tata pusti me.onda je izasao i rekao mi sad cu ja,sjedi ti tu,ali samo da mu tata ne bi nesto posumnjao.pustila sam ga,misleci da ce doci.nije ga bilo i ugasi je tel.a ja ko budala placem u autu i ko za baksuz kisa ne prestaje da pada a neki ljudi ispred njegove kuce zajedno sa njegovim ocem koji se pravio da me ne vidi, ne znam zasto...45min.sam ja tu bila jer me je bio blam da izadjem takva pred nima a on je svo vrijeme bio u kuci i nije izlazio,bilo ga je briga kako mi je.ti ljudi su pe povremeno pogledali i njegov otac, ali on kao da je sklanjao pogled.na kraju,kad su otisli,mislila sam da ce njegov tata da mi pridje i da me bar odveze kuci, ali ne,samo je ladno usao u kucu.tada sam izasla,krisom i tiho, na sjedistu sam mu ostavila malu sliku sto mi je dao i otisla na bus.bila sam sva mokra dok sam dosla do kuce,ali sva,svi su me pitali sta mi se desilo, osjecala sam se tako jadno kao nikad u zivotu.ne znam zasto mi je to uradio,zasto me tako izblamirao?svi su znali da sam u autu i da cekam njega i znali su da on nece izaci i ni da me pozovu ni da me odvezu do kuce a toliko sam puta isla kod njih...uzas.kako da im pogledam u oci,ko zna sta im je napricao zasto smo se posvadjali i zasto me ostavio da cekam u autu.odtada se nismo culi,taj dan mu je bio ugasen tel.a danas nisam ni pokusavala.zelim samo da znam zasto tako surovo da postupi?! i sta da radim sad?da li razmislja o meni i o tome da li je morao bas tako?da li da mu se javim?molim vas odgovorite mi
--------------------------------------------------------------------------------

Taj tvoj je neki zesci kreten.Ne postuje te kao osobu,a verujem da mu nije ni stalo do tebe.Ako bi te pozvao ja bih mu ugovorila vidjenje pa ne bi ni dosla,nek se on malo ispaljuje.

to sam mu sto puta rekla, da me ne postuje i da mu nije stalo do mene, svaki put je rekao da je obrnuto, da ja ne postujem njega i sve sto cini za mene, a sta je ucinio, nista! ni rodjendan mi nije cestitao, ni slavu...i kao ja njega ne postujem, to sto je dosao po mene to on smatra za veliku uslugu i ja nemam pravo da se zalim sto cekam i kisnem, jer on meni cini uslugu i dolazi po mene?! kako da se ponasam posle toga? nece me pozvati to znam, nece se ni pokajati, a tako bih voljela da se pokaje pa da vidi kako je meni.

e ovako...da pocnem:)nova sam na forumu i treba mi neki savjet,bilo kakav...raskinula sam sa deckom posle 2god.napisacu i razlog,mozda ce nekome izgledati kao glup razlog za raskid ali sta je tu je. ne duzim,prekuce sam se posvadjala sa deckom...glupost.bar ce tako vama izgledati,sigurna sam.bila sam na poslu,pitao me kad zavrsavam,rekla sam jos malo i ponudio se da dodje po mene da idemo kod njega malo i u povratku da me ostavi kod drugarice da nesto uzmem,slozila sam se.rekao mi je izadji za 5 min,sto sam i uradila,cak sam i kasnila.padala je kisa,nije bio tamo.imala sam kisobran koji mi i nije mnogo pomagao,pasam se sklonila.nazvala sam ga,rekao je da tek za 2min krece jer je imao nekih problema.ok, cekala sam,5,10, 15min...nista.dok nije naisao neki auto isti kao njegov i ja sam prisla,taman da udjem kad vidim da to nje on!blama,udaljim se jos vise ljuta,ali sad stanem pored puta nece li naici,skoro sve mokra.nazovem ga opet,kaze blizu je.cekam jos par min.i evo ga!staje malo dalje od mene,i ja onako bijesna dodjem do auta,jos on krene onako kao da ce da me zgazi,jer je vjerovatno provalio da sam ljuta i ja ulazim u kola i radim ono sto zam da najvise mrzi,lupam vratima iz sve snage i derem se na njega zasto mi nije javio da kasni,da bi mi on rekao sve najgore da odj**** da sam glupa,da ga ne postujem i sve to sto cini za mene i da izadjem iz auta odma ,sto nisam htjela da uradim.tada je upalio auto i odvezao nas kod njega kuci.htio je sam da izadje i tu da me ostavi sto mu nisam dalu,cupali smo se i on se smijao,rekao mi je evo mi ga tata pusti me.onda je izasao i rekao mi sad cu ja,sjedi ti tu,ali samo da mu tata ne bi nesto posumnjao.pustila sam ga,misleci da ce doci.nije ga bilo i ugasi je tel.a ja ko budala placem u autu i ko za baksuz kisa ne prestaje da pada a neki ljudi ispred njegove kuce zajedno sa njegovim ocem koji se pravio da me ne vidi, ne znam zasto...45min.sam ja tu bila jer me je bio blam da izadjem takva pred nima a on je svo vrijeme bio u kuci i nije izlazio,bilo ga je briga kako mi je.ti ljudi su pe povremeno pogledali i njegov otac, ali on kao da je sklanjao pogled.na kraju,kad su otisli,mislila sam da ce njegov tata da mi pridje i da me bar odveze kuci, ali ne,samo je ladno usao u kucu.tada sam izasla,krisom i tiho, na sjedistu sam mu ostavila malu sliku sto mi je dao i otisla na bus.bila sam sva mokra dok sam dosla do kuce,ali sva,svi su me pitali sta mi se desilo, osjecala sam se tako jadno kao nikad u zivotu.ne znam zasto mi je to uradio,zasto me tako izblamirao?svi su znali da sam u autu i da cekam njega i znali su da on nece izaci i ni da me pozovu ni da me odvezu do kuce a toliko sam puta isla kod njih...uzas.kako da im pogledam u oci,ko zna sta im je napricao zasto smo se posvadjali i zasto me ostavio da cekam u autu.odtada se nismo culi,taj dan mu je bio ugasen tel.a danas nisam ni pokusavala.zelim samo da znam zasto tako surovo da postupi?! i sta da radim sad?da li razmislja o meni i o tome da li je morao bas tako?da li da mu se javim?molim vas odgovorite mi
--------------------------------------------------------------------------------

iskreno - histerična i patetična si, dobro je i uradio

Realno..pomiricete se..znam ja sve te glupave situacije..
Eh..ti raskidi svi su lepi do onog koji je koban.
e, to svi kazu, pa i je sam cak to pomislila, da je to tako glup razlog, ali stvarno me je povrijedio, a jos mi je gore sto je njegov otac vidio sve to... i sta sad, da l da mu se javim ili da cekam i dalje njega? mada se bojim da bih uzalud cekala...on je tvrdoglav i inati se, nikad prvi ne popusta.

U svakom slucaju da je pustis.Prisiljavanjem i igranjem na kartu sazaljenja neces nista postici,mozda samo kontra-efekat. Ja sam imala slicnu situaciju sa deckom, ostavio me sa pricom da me ne voli i da ne zeli vise da bude samnom...Plakala sam...stvarno sam bila nesrecna,ma ne mogu ti opisati kako...Raskidali smo mi pre toga na dan dva ali sada su prolazili dani i dani nedelje,a on se nije javljao...Ja sam mu nekad u trenucima slabosti i pisala,ne bas da cu se ubiti i to,ali da mi je tesko,da ne znam sta cu od sebe i tako..On mi je oodgovarao sturo,uglavnom da budem jaka i da izdrzim i da ga ne mucim vise sa tim porukama..
Dva meseca kasnije,odlucim ja da nastavim zivot..i dalje je bilo jako tesko,ali sam shvatila da me plakanje i zatvaranje u kucu ne vodi nigde...I pocnem da izlazim...upoznam nekog decka,nista nisam mislila sa njim ozbiljno,malo mi je podizao samopouzdanje sa svojim udvaranjem...Kad,posle par dana,stize meni poruka od bivseg...Druga treca...Kako me voli,kako ne moze vise bez mene,kako se trudio i nije mu uspelo...
I izblamira se najgore zbog mene,pokaze slabost i ja padnem na to i oprostim mu....Proslo je godinu dana od tad...On kaze da mu je zivotna greska sto je pomislio da me ostavi....
Ja mislim da mi je zivotna greska sto sam se pomirila sa njim nakon sto me je ostavio...
Jer,nikad vise ne moze biti isto....Kad god me iznervira ja pomislim na to kako sam se "onda" osecala, stalno razmisljam ako me je voleo, kako je mogao da trpi moju nesrecu,da me pusti da se mucim...Jer razlog je bio benigni totalno, neki moj izliv ljubomore u pms-u koji nije isao dalje od toga da sam mu rekla ej ljubomorna sam nemoj da radis to i to...Nikad pre toga nisam imala napade ljubomore, a ni posle toga..tad me nesto uhvatilo i iskreno mu to priznala i on me zbog toga ostavi...Sumnjala sam da nije to pravi razlog, tj da je postojala neka druga sa kojom je mozda pozeleo nesto, ali nikad nikad nikad ni jedan dokaz ni nagovestaj da je to istina nisam nasla....samo moja bujna masta....Dakle, ostavio me,pustio me da se mucim dva meseca a o nda shvatio da ne moze bez mene...Pa se sad pitam, da li ima smisla miriti se sa osobom koja te je ostavila?
Na taj nacin prihvatas nazad nekog ko te je odbacio i trajno uneo sumnju u vas odnos da to moze bilo kad da se se ponovi...Dzaba dokazi ljubavi, izlivi obecanja i zakletve, kad se vreme ne moze vratiti ni secanje izbrisati...Rana uvek ostaje, veruj mi, godinu dana kasnije, meni su i dalje oci pune suza kada ovo pisem i iako mi jesmo jos uvek zajedno, nikad mu to necu oprostiti i moci da mu verujem ponovo...A jako sam ga volela i verovala da cemo vecno biti zajedno i da nista nece moci da okrnji nas odnos....Ali dokazao mi je da on nije taj, za ceo zivot jer me je ostavio i pustio da patim, a to neko ko te voli nikad ne bi uradio...Sta je ovom mom bilo na pameti tad, sta se promenilo -ne znam...Ali moj iskreni savet tebi je da ako ikako mozes zaboravis...Pa makar ti trebalo par godina, bolje biti sam i odbolovati, nego da se vratis onoj koja te ne zasluzuje..
Mozes probati stari fazon sa setanjem nove ribe, ali kazem ti...na silu ne treba nista raditi...Ako ti se sama vrati, ne znam ni tada da li bi joj trebao oprostiti....***...ja ti iz licnog iskustva kazem...nikad vise nece biti kao sto je bilo....

Blade,ova gore poruka je namenjena tebi...nadam se da to sto te nema na forumu znaci da se nesto pozitivno dogodilo u tvom zivotu...Nadam se da ces se naekad setiti da nam napises sta...:)

Back