e ovako...da pocnem

nova sam na forumu i treba mi neki savjet,bilo kakav...raskinula sam sa deckom posle 2god.napisacu i razlog,mozda ce nekome izgledati kao glup razlog za raskid ali sta je tu je. ne duzim,prekuce sam se posvadjala sa deckom...glupost.bar ce tako vama izgledati,sigurna sam.bila sam na poslu,pitao me kad zavrsavam,rekla sam jos malo i ponudio se da dodje po mene da idemo kod njega malo i u povratku da me ostavi kod drugarice da nesto uzmem,slozila sam se.rekao mi je izadji za 5 min,sto sam i uradila,cak sam i kasnila.padala je kisa,nije bio tamo.imala sam kisobran koji mi i nije mnogo pomagao,pasam se sklonila.nazvala sam ga,rekao je da tek za 2min krece jer je imao nekih problema.ok, cekala sam,5,10, 15min...nista.dok nije naisao neki auto isti kao njegov i ja sam prisla,taman da udjem kad vidim da to nje on!blama,udaljim se jos vise ljuta,ali sad stanem pored puta nece li naici,skoro sve mokra.nazovem ga opet,kaze blizu je.cekam jos par min.i evo ga!staje malo dalje od mene,i ja onako bijesna dodjem do auta,jos on krene onako kao da ce da me zgazi,jer je vjerovatno provalio da sam ljuta
i ja ulazim u kola i radim ono sto zam da najvise mrzi,lupam vratima iz sve snage i derem se na njega zasto mi nije javio da kasni,da bi mi on rekao sve najgore da odj**** da sam glupa,da ga ne postujem i sve to sto cini za mene
i da izadjem iz auta odma ,
sto nisam htjela da uradim.tada je upalio auto i odvezao nas kod njega kuci
.htio je sam da izadje i tu da me ostavi sto mu nisam dalu,cupali smo se i on se smijao,rekao mi je evo mi ga tata pusti me.onda je izasao i rekao mi sad cu ja,sjedi ti tu,ali samo da mu tata ne bi nesto posumnjao.pustila sam ga,misleci da ce doci.nije ga bilo i ugasi je tel.a ja ko budala placem u autu i ko za baksuz kisa ne prestaje da pada a neki ljudi ispred njegove kuce zajedno sa njegovim ocem koji se pravio da me ne vidi, ne znam zasto...45min.sam ja tu bila jer me je bio blam da izadjem takva pred nima a on je svo vrijeme bio u kuci i nije izlazio,bilo ga je briga kako mi je.ti ljudi su pe povremeno pogledali i njegov otac, ali on kao da je sklanjao pogled.na kraju,kad su otisli,mislila sam da ce njegov tata da mi pridje i da me bar odveze kuci, ali ne,samo je ladno usao u kucu.tada sam izasla,krisom i tiho, na sjedistu sam mu ostavila malu sliku sto mi je dao i otisla na bus.bila sam sva mokra dok sam dosla do kuce,ali sva,svi su me pitali sta mi se desilo, osjecala sam se tako jadno kao nikad u zivotu.ne znam zasto mi je to uradio,zasto me tako izblamirao?svi su znali da sam u autu i da cekam njega i znali su da on nece izaci i ni da me pozovu ni da me odvezu do kuce a toliko sam puta isla kod njih...uzas.kako da im pogledam u oci,ko zna sta im je napricao zasto smo se posvadjali i zasto me ostavio da cekam u autu.odtada se nismo culi,taj dan mu je bio ugasen tel.a danas nisam ni pokusavala.zelim samo da znam zasto tako surovo da postupi?! i sta da radim sad?da li razmislja o meni i o tome da li je morao bas tako?da li da mu se javim?molim vas odgovorite mi
--------------------------------------------------------------------------------