Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
...idi supiii...amo ljis i ja
zbog invazije previše naprednih seksualnih kiborga
naša veza ne može više da opstane u sveopštoj gunguli
izgorećemo u vatri i dimu
vidimo se![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...idi supiii...amo ljis i ja
vidimo se![]()
i sećati se "starih dobrih dana"![]()
... i lamentirati nad tim kako je u moje vreme ljis bio prepun zanimljivh tema i obilja divnih sagovornika, kako smo jednu cigaru delili na nas trista i tako to
...amo ljis i ja
vidimo se![]()
Jeste Rile.Kad se samo setim kako me je Pichi tad napu.shio,hteo sam da se istog casa vratim i razbucam gahe hehe... evo kako se postaje pravi forumas... kao kad su oni vitezovi bili dodirivani macem od strane kralja, pa postajali domacini... mislim, skoro sam siguran da je 90% ljudi sa ove teme bar jednom ovako teatralno forumu reklo 'zbogom'... kao da je to nesto mnogo bitno... a posle su se, naravno, na mala vrata vratili i nastavili da pisu kao da se nikad nista nije ni desilo... k'o one veze gde se raskida po 40 puta, pa onda se oni posle par dana vide i on nju 'na kvarno' poljubi i agonija se nastavlja u nedogled... znaci, ne brinem ja uopste... nista sto malo alkohola ne moze da resi... he hehe...
e, bas sam danas htela da vas pitam
do koje godine cete biti na ljisu?
ono, neki rok
50, 60?
he hehe... evo kako se postaje pravi forumas... kao kad su oni vitezovi bili dodirivani macem od strane kralja, pa postajali domacini... mislim, skoro sam siguran da je 90% ljudi sa ove teme bar jednom ovako teatralno forumu reklo 'zbogom'... kao da je to nesto mnogo bitno... a posle su se, naravno, na mala vrata vratili i nastavili da pisu kao da se nikad nista nije ni desilo... k'o one veze gde se raskida po 40 puta, pa onda se oni posle par dana vide i on nju 'na kvarno' poljubi i agonija se nastavlja u nedogled... znaci, ne brinem ja uopste... nista sto malo alkohola ne moze da resi... he hehe...
...amo ljis i ja
vidimo se![]()
suze teku u crnoga dilajta...suze teku i formiru potok...
![]()
e, bas sam danas htela da vas pitam
do koje godine cete biti na ljisu?
ono, neki rok
50, 60?
neće dide supi, ša vam je
samo vas šeška