raskid

Walk walk fashion baby

tumblr_kvs0108g6C1qadmk4o1_500.jpg

he hehe... evo kako se postaje pravi forumas... kao kad su oni vitezovi bili dodirivani macem od strane kralja, pa postajali domacini... mislim, skoro sam siguran da je 90% ljudi sa ove teme bar jednom ovako teatralno forumu reklo 'zbogom'... kao da je to nesto mnogo bitno... a posle su se, naravno, na mala vrata vratili i nastavili da pisu kao da se nikad nista nije ni desilo... k'o one veze gde se raskida po 40 puta, pa onda se oni posle par dana vide i on nju 'na kvarno' poljubi i agonija se nastavlja u nedogled... znaci, ne brinem ja uopste... nista sto malo alkohola ne moze da resi... he hehe...

he hehe... evo kako se postaje pravi forumas... kao kad su oni vitezovi bili dodirivani macem od strane kralja, pa postajali domacini... mislim, skoro sam siguran da je 90% ljudi sa ove teme bar jednom ovako teatralno forumu reklo 'zbogom'... kao da je to nesto mnogo bitno... a posle su se, naravno, na mala vrata vratili i nastavili da pisu kao da se nikad nista nije ni desilo... k'o one veze gde se raskida po 40 puta, pa onda se oni posle par dana vide i on nju 'na kvarno' poljubi i agonija se nastavlja u nedogled... znaci, ne brinem ja uopste... nista sto malo alkohola ne moze da resi... he hehe...
Jeste Rile.Kad se samo setim kako me je Pichi tad napu.shio,hteo sam da se istog casa vratim i razbucam ga :),ali i to prodje.:)
Najlepsi oprostajni post na temi mi je napisala Raisa,devojka sa kojom nisam imao nikakvih prepiski.
Zivot je cudo.
Za Raisu:cmok:
p.s.ako idete sa foruma,nikako ne otvarajte temu o tome,vracate se skoro sigurno:cool:

ne izvodi, rile
bilo je to bezveze, a i napisala sam da je raskid orocen :)
utata

pa dobro volis da skreces paznju na sebe, nije to nista strasno ukoliko ne dobije bas groteskne razmere....i ne zamaraj se sa ljisom, on je tu da nam zivot ucini zanimljivijim, nista vise......

Poslednja izmena:

Back