Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trudila sam se da uvek raskinem na fer nacin, bez priredjivanja neprijatnih iznenadjenja toj osobi, bez dugih monologa, bez tenzije... Volim da, bez obzira na to zbog cega raskidam, na tu osobu zadrzim samo lepa secanja, da rascistimo sa konfliktima, a ne da raskid bude jedan od njih. Ne moramo da budemo prijatelji, ali da se bar kad se sretnemo pozdravimo, to je ljudski.
Da li vam se desava da na raskidu kazete nesto sto ne mislite?
Jednostavno kazete da bi uvredili svog partnera...ili da bi mu vratili za nesto sto je vas povredilo...
Ako ne radite- sta mislite o tim osobama zasto su takve???
Da li vam se desava da na raskidu kazete nesto sto ne mislite?
Jednostavno kazete da bi uvredili svog partnera...ili da bi mu vratili za nesto sto je vas povredilo...
vidim ti si bas zbunjen![]()
µPozovem je na veceru u skupi restoran, narucim najskupo sampanjsko, egzoticna jela, muziku na uvce i..." sad cu samo da kupim cigarete" i onda kidnem, pa neka ona placa racun.
pa kad se hvalis da imas
Јок бре...па довољно човек буде повређен самом чињеницом да се раскида, још да смишљам увреде..ма как'и ...Da li vam se desava da na raskidu kazete nesto sto ne mislite?
Pozovem je na veceru u skupi restoran, narucim najskupo sampanjsko, egzoticna jela, muziku na uvce i..." sad cu samo da kupim cigarete" i onda kidnem, pa neka ona placa racun.
ne
nikada nisam rekla nesto sto ne mislim, uglavnom sam precutala ono sto mislim, jer sam znala da bi ga to jos vise povredilo
a, cemu to....raskid je sam po sebi (cak i ako ga prizeljkujes) jedan bolni momenat cije trajanje u nedogled mogu da produze "teske reci"
u stvari, lazem, jednom sam rekla "pocela sam da te volim, zbog toga ne zelim vise da budem sa tobom", ali sam to mislila...a, rekla sam jer sam zelela da cujem to isto, ili slicno, i cula sam, i nemam pojma jeli vise, ili manje bolelo zbog toga...
Pozovem je na veceru u skupi restoran, narucim najskupo sampanjsko, egzoticna jela, muziku na uvce i..." sad cu samo da kupim cigarete" i onda kidnem, pa neka ona placa racun.