raskid

Trudila sam se da uvek raskinem na fer nacin, bez priredjivanja neprijatnih iznenadjenja toj osobi, bez dugih monologa, bez tenzije... Volim da, bez obzira na to zbog cega raskidam, na tu osobu zadrzim samo lepa secanja, da rascistimo sa konfliktima, a ne da raskid bude jedan od njih. Ne moramo da budemo prijatelji, ali da se bar kad se sretnemo pozdravimo, to je ljudski.

...:ok:

Da li vam se desava da na raskidu kazete nesto sto ne mislite?
Jednostavno kazete da bi uvredili svog partnera...ili da bi mu vratili za nesto sto je vas povredilo...

Ako ne radite- sta mislite o tim osobama zasto su takve???

Uglavnom zene to rade onima koji su dobri prema njima..i bolje je kad muskarac ima stav gde nikad ne znas kako ce reagovati..obicno kazem ono sto mislim jer ta osoba radi neke stvari koje navedu na takvu reakciju..pa je to zasluzila i obicno bih se ja vise kajao nego ona..jos 1 razlog da je opravdana uvreda

Jednostavno kazete da bi uvredili svog partnera...ili da bi mu vratili za nesto sto je vas povredilo...

Ne ne kazem,nemam vremena,kazem uvijek da sam ja kriv i da je do mene kada raskidam ebes ga kad serem nek bude u blazoj varijanti (stas kad sam dobra dusa :) ).

Ma to su glupe osobe,ako su povrjedjene time neka zadrze u sebi,nek ne obaraju glavu i gube dostojanstvo a u privatnosti svoje kuce,neka placu i razbijaju a i cugaju.

Јок бре...па довољно човек буде повређен самом чињеницом да се раскида, још да смишљам увреде..ма как'и ...

Pozovem je na veceru u skupi restoran, narucim najskupo sampanjsko, egzoticna jela, muziku na uvce i..." sad cu samo da kupim cigarete" i onda kidnem, pa neka ona placa racun.

:ok:a posle je sacekas ispred kao cekao sam da se vrati prodavacica iz toaleta..kao aj te odbacim gajbi..i ostavis je negde u nekoj njivi nedodjiji:lol:

ne
nikada nisam rekla nesto sto ne mislim, uglavnom sam precutala ono sto mislim, jer sam znala da bi ga to jos vise povredilo
a, cemu to....raskid je sam po sebi (cak i ako ga prizeljkujes) jedan bolni momenat cije trajanje u nedogled mogu da produze "teske reci"

u stvari, lazem, jednom sam rekla "pocela sam da te volim, zbog toga ne zelim vise da budem sa tobom", ali sam to mislila...a, rekla sam jer sam zelela da cujem to isto, ili slicno, i cula sam, i nemam pojma jeli vise, ili manje bolelo zbog toga
...

e to su oni najbolniji :( kada ne znas da li je tebi gore sto ides ili njemu sto si otisla

Back