Raskid...

rastamann:
Kako raskidate? Da li Vam je uopshte bitno to "ko koga" ostavlja...
Nekako chesto sretjem ljude koji se smrtno uvrede ako pogreshite u tome dal' su oni ostavili nekoga ili neko njih...

Ja se uopshte ne nalazim u tome. I obichno kazem neku jezivu glupost kada trebam tako neshto da uradim...

Zavisi koliko sam dugo u vezi i koliko mi je stalo do nekog .... Poslednji put kada sam raskidala vezu od 3.5 godine, objasnila sam čoveku da ga volim, ali da sam nezadovoljna. Najiskrenije.

S_K_V_O:
ima jos jedna neobicna pravilnost kod mene - primetila sam da mi je potreban ~21 dan da ih totalno izbrisem iz sistema. ako posle tog perioda ne mogu onda to znaci da sam se gadno zayebala sa tim raskidom...i da mi je stalo vise nego sto sam mislila da jeste...
I Milan Kundera navodi period od tri nedelje kao bitan, ali za ljubavnicke odnose i u drugom kontekstu... :D

vish, ostalo mi to od ranije, taj momenat, pa kad me neko pita ja kazem razisli smo se i mrzim da pricam detalje a zene crkose, pa reci reci pricaj nam, ocemo sve da znamo! ma ajde bre, nije zanimljivo verujte mi...posle su zakljucile, jaoooo ko zna sta je bilo pa ne moze da kaze...sta bre koga briga....

Slične teme

Back