skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.591
Ako vam zemska popushi a vi onda odbijete da joj polizete dal je legitimno da raskine s vama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako vam zemska popushi a vi onda odbijete da joj polizete dal je legitimno da raskine s vama
Zavisi. Ako ona voli da liže onda ostaje situacija u kojoj je svako radio samo ono što voli i ništa više, međutim ako je to uradila zbog tebe, a ti njoj nećeš da ugodiš onda to stvarno nije lepo s tvoje strane.Ako vam zemska popushi a vi onda odbijete da joj polizete dal je legitimno da raskine s vama
A šta ako joj to blagougađa ? Lično nemam srca da joj ne bih priuštio u ta tanana zadovoljstva … Inspiriše me ukus sveže ribe i miris jasmina, naročito ako je ribica fina … Dobro je da sam ja lingvista - jezik mi je najizraženija ljubavna alatka …Zavisi. Ako ona voli da liže onda ostaje situacija u kojoj je svako radio samo ono što voli i ništa više, međutim ako je to uradila zbog tebe, a ti njoj nećeš da ugodiš onda to stvarno nije lepo s tvoje strane.
Zašto vijaš smrdulje kada postoje i emancipovane devojke koje brinu o kulturi higijene …Meni pitcka smrdi.mogo sam samo pijan lizati al presto sam da pijem.
69 je uzajamni oral...A on to ocigledno nece, zato se i zove 68, oral na dodjem ti.
ahamAko vam zemska popushi a vi onda odbijete da joj polizete dal je legitimno da raskine s vama
jeste.. zar misliš da mi pušimo zato što volimo?Ako vam zemska popushi a vi onda odbijete da joj polizete dal je legitimno da raskine s vama
Oprala se ciganka i ganci počne da liže.Jeste legitimno
Vi koji ne volite da ližete i vi koje ne volite da pušite niste ni zaslužili da budete u vezi.
@skriboman - jesi li probao da tu tvoju nagovoriš da se zapere pre sexa i da pritom eventualno upotrebi sapun?
legitimno je da ti zakrka nožni palac u okoAko vam zemska popushi a vi onda odbijete da joj polizete dal je legitimno da raskine s vama
Jok... reci joj da vezba jogu pa nek nauci da polize sebiAko vam zemska popushi a vi onda odbijete da joj polizete dal je legitimno da raskine s vama
jeste.. zar misliš da mi pušimo zato što volimo?
Pa da, ima koje volejeste.. zar misliš da mi pušimo zato što volimo?
ma kako mogu da vole, to je fuj.. : (Pa da, ima koje vole![]()
ma kako mogu da vole, to je fuj.. : (