RASKID, ponovo

:!: :!: :!: :!: Ljudi moji...pa vi niste normalni...ja sam postavio temu i ubili ste me u pojam. Postavio sam je jer sam bio u tom trenutku ocajan zbog raskida ali kada sam cuo sve ove price, pomirio sam se. :lol: :lol: :lol: :lol: Dvadeset dana pakla sam jedva preziveo....dve godine nema sanse da ne bi ostavile traga na meni. Zato....dva saveta: prvi-nikako se ne vezujte za nekoga :lol: :lol: :lol: :lol: , drugi-ako se vec vezete....ne razmisljajte o raskidu u zivotu...dok vas smrt ne razdvoji (a i tu vodite racuna da vi prvi odete na onaj svet).
Voli vas Woo :D :D :D :D :D

Woo, radi nesto - zatrpaj se obavezama - onim koje ce te usavrsiti, ali ne preteruj (i poslusaj Princezu).

Ipak smo mi samo masne tackice, na tankoj opnici, na zelenkasto-plavkastoj planeti, koja se vrti, pa vrti...

Vidis koliko ima divnih ljudi ovde na forumu, a samo par desetina se javlja - sad zamisli koliko ima divnih devojaka napolju koje cekaju da ti budu naj-sve!!! Ako si u sqrcitisu - nece te niko.

Glavu gore (i onu malu)! E, tek mi je sad palo na pamet koliko smo u prenosti u odnosu na zene: mozemo da dignemo dve glave kada smo u down-u!!!

Bad_Wolf:
Woo, radi nesto - zatrpaj se obavezama - onim koje ce te usavrsiti, ali ne preteruj (i poslusaj Princezu).

Ipak smo mi samo masne tackice, na tankoj opnici, na zelenkasto-plavkastoj planeti, koja se vrti, pa vrti...

Vidis koliko ima divnih ljudi ovde na forumu, a samo par desetina se javlja - sad zamisli koliko ima divnih devojaka napolju koje cekaju da ti budu naj-sve!!! Ako si u sqrcitisu - nece te niko.

Glavu gore (i onu malu)! E, tek mi je sad palo na pamet koliko smo u prenosti u odnosu na zene: mozemo da dignemo dve glave kada smo u down-u!!!

E...dopalo mi se ono sa dve glave :P :P :P ...Wolf....hvala puno za podrsku, ali jednostavno nije islo, nisam funkcionisao 20 dana, na posao sam dolazio kao zombi, cekao sam da mi daju otkaz koliko nista nisam radio.... i na kraju sam resio da se pomirim i da probamo sve jos jednom.
I...pomirili smo se.
Nisam vise u bedaku i radim sve u sesnaest :lol: Izgleda da nisam bio spreman za raskid ovaj put. Suvise je bolelo da bi se durili i bili taoci inata kako to kaze osporavani Dj. Balasevic. Eto...hvala u svakom slucaju svima na porukicama podrske. Videcemo da li Vodolija i Jarac imaju sanse treci put!!!

Nadam se da smo svi mi ovde bar malo svojim "slucajevima" i savetima pomogli onima kojima je trenutno srce slomljeno... Znamo da ne mozemo da ga zakrpimo, ali mozemo da vam ponudimo oprobane recepte kako da na osnovu nasih iskustava ono brze zaraste.
Ono sto je bitno (bez obzira na horoskopski znak) je tolerancija, timski rad, podrska, fer-plej i puno puno razgovora... Ljubav je kao kuća, treba mnogo drugih komponenata da se ti zidovi koji cine kucu odrze stabilnim! Samo cigla nije dovoljna!
I treba je graditi iznova i iznova, ma koliko puta bila srusena!
Sa srecom svima! :D

Posto ovde ima toliko tuznih prica, moram ja malo da rasteram oblake i da prijavim jos jedno pomirenje. Moje naravno! :D

Mesec dana nismo bili zajedno, oboje smo patili, pa smo se pomirili. Videcemo kako ce nam ici. Sada se oboje trudimo vise. Sada je bas lepo, kao nekad na pocetku! :D

Ako ste se rastali zbog gluposti preko koje moze da se predje onda cete i uspeti. Ako je nesto ozbiljno sto uz mnogo tolerancije moze i da se oprosti, ali ne i zaboravi to uvek stoji negde u vazduhu i nikada vise ne moze da bude kao pre. Bez obzira kolika je ljubav u pitanju.

Gazda... pesma ti je prava...

Princeza:
Ako ste se rastali zbog gluposti preko koje moze da se predje onda cete i uspeti. Ako je nesto ozbiljno sto uz mnogo tolerancije moze i da se oprosti, ali ne i zaboravi to uvek stoji negde u vazduhu i nikada vise ne moze da bude kao pre. Bez obzira kolika je ljubav u pitanju.

Gazda... pesma ti je prava...

Znam da ne moze da bude kao pre, ali po mnogo toga i ne treba. Raskid je cak bio vrlo lekovit. Bolelo jeste, ali smo se oboje i opametili. Medjutim, ako opet krene po starom...onda vise nema smisla da se produzava.

Back