raskid ili pomirenje

nesto mi je neosnovano zamerao sto ne zelim da menjam i sto je ponekad kod sebe i nemoguce promeniti...a toliko puta do sad sam menjala neke stvari i on opet nije zadovoljan...ne mogu biti savrsena a on pokusava da me napravi tacno po svom ukusu...to nije dobro, to ne zelim...
sto se svadja tice,slazem se da su konstruktivne i dosta pomazu da se razjasni nesto ali ovaj put ova svadja je krenula od sitnica a zavrsila na tome sta je bilo pre 100 god.ko je on da meni menja navike?

znas tih pametnih koji bi sve po svom mi pun k....sto bi rekao moj drugar, taj ce da pametuje 2 sata, da te *ebe 5 min, da ustane, obrise se i da okrivi tvoju levu sisu sto ga je lupala u facu zbog loseg sexa :D......

Da li biste se pomirili sa deckom s kojim ste u vezi 6 god ako vam u jednoj svadji prebaci sve sto je "trpeo" prethodnih godina, i ako vam zamera na glupim stvarima i jos plus na sve to godisnjicu proslavite u svadji odnosno ni ne proslavite je.da li da mu dam sansu, porazgovaram sa njim pa da probamo ponovo ili da raskinem sto mi veoma tesko pada?sta biste vi uradili u takvoj situaciji? da li moze da se predje preko toga kada onaj najbitniji datum za jednu vezu prodje kao da je najgori? dokle moze da se tolerise a kada treba da se postavi granica, makar po cenu svega?

pa valjda 6 god zasluzuje novu sansu...previse ste opstali,imate vi sigurno puno zajednickog..
poslusaj sta ti je sve isprebacivao,pokusaj da razlucis...sta je receno u ljutnji .a sta mu je stvarno *****cilo....sve stvari koje ti smetaju stavi i ti njemu do znanja..pospremite malo svoju vezu jer vidi se da ti je stalo.

Da li biste se pomirili sa deckom s kojim ste u vezi 6 god ako vam u jednoj svadji prebaci sve sto je "trpeo" prethodnih godina, i ako vam zamera na glupim stvarima i jos plus na sve to godisnjicu proslavite u svadji odnosno ni ne proslavite je.da li da mu dam sansu, porazgovaram sa njim pa da probamo ponovo ili da raskinem sto mi veoma tesko pada?sta biste vi uradili u takvoj situaciji? da li moze da se predje preko toga kada onaj najbitniji datum za jednu vezu prodje kao da je najgori? dokle moze da se tolerise a kada treba da se postavi granica, makar po cenu svega?

eh kad bi svi tako raskidali ni jednog braka ne bilo ;).

Back