Расистички аватар

Да ли је расистички:

• Ukupno glasova
    24
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Знам, ставио сам слику црнца како хебе кеву белцу на лицу места.
Ето видиш, тебе је та слиак узнемирила иако је обична фотка са бокс меча.
Тако и са оним симболом.

Ma nije me pogodila,ja sam hteo da se nasalim sa tobom a ti to ocigledno nisi shvatio.
Zaboravi:ok:

aj ne lupetaj klasicni fashisti sluzili su hitleru i sada su fashisti.
a tebe ucim istoriju jer je bolje znam od tebe..........logicno.

Фашисти су били Италија, Шпанија, Португал (у блажем облику), Мађарска (док Немци нису преузели контролу), а и Сирија једно време. Видим да ти не знаш ни шта је фашизам...

Ne lupaj, to nazi sranje treba da zabrane svuda..
Mozda ti neki debil poveruje u pricu, ali ja sam se dosta puta cimao sa ljudima koji nose nazi front, i znam sta on vama predstavlja, tako da ne laprdaj previse, nego lepo priznaj nazi sam i cao...
Barem taj ponos treba da vam ostane, koliko sam upucen vi nikad ne izdate 14/88, belu rasu... mada sam vidjao i drugacije :hahaha:
Mogu ti reci da si sad samo shonja jer nisi priznao sta ti znaci avatar, nego se kao izvlacis...
Ako si nazi onda stojish iza toga, ovo ti je smejurija, verovatno si neki pogubljenik, i net ti znaci vise od svega pa hoces malo da budes faca na istom...
Toliko od mene!
GOOD NIGHT WHITE PRIDE!!!
:evil:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::dash::dash::dash::dash::dash::klap::klap::klap::klap::klap::rotf::rotf::rotf::rotf::worth::worth::worth::worth::worth:

potpisujem :ok:
Svim silama protiv nacizma..
Dosta su nevini stradali!
Pogotovo mi Srbi... :otkacio:

Везе ти немаш са историјом....

Фашисти су били Италија, Шпанија, Португал (у блажем облику), Мађарска (док Немци нису преузели контролу), а и Сирија једно време. Видим да ти не знаш ни шта је фашизам...

Misli covek na nacional-socijalizam a kaze fasizam.........................titini omladinci:mrgreen:

znam ustashe su sledbenici adolfa hitlera bili su na njegovoj stani i pobili 750 000 srba,jevreja i roma U IME FASHIZMA.:rtfm:

Glupo je banovati zbog te slike, glupo i nema svrhe. Ne znam u cemu bi bio problem i da je avatar ostao. Molim nadlezne da i meni to objasne. Uzgred: recimo, osecam se ugrozenom zbog nekih drugih avatara koji su u suprotnosti sa mojim nacionalnim identitetom u licnim uverenjima. Hoce li i njih banovati na tri dana ako ih nabrojim. Molim modove da mi odgovore na pitanje. Ja sam u tom slucaju ugnjetavana vrsta. Nesto kao crnja npr. Hoce li mi se izaci u susret kao sto ste izasli u susret i pravim crnjama?

Не разумеш шта фали бити расиста :???: Ја сам расиста јер волим своју расу, друге расе не мрзим, нације, вере...
Izvod iz pravilnika:

''Šta je zabranjeno?

podsticanje ilegalnih aktivnosti ili rasizma, uključujući instrukcije i diskusije o tome''

Inače ja sam ga banovao nakon žalbi više korisnika administraciji i meni na pp. O tome koliko je puta upozoravan zbog takvih stvari da i ne pričam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back