rasistichko zlostavljanje u chikagu 7 na jednog

Koliko mi se cini onaj u belom duksu sa kapuljacom je yakodje neki Azijat?

z;)

Расизам у колевци демократије?! Не верујем ти.

jedan dechko iz chikaga mi je vec opisao kakvo je sranje tamoz;)
osh verovati il ne tvoja stvarz:hm:

Да ставимо по страни расизам што је болест, када бих видео да 7 ликова бије једног, окупио бих екипу за буквално пет минута, од 30 људи, и газили би их док им не сломимо све кости у телу.
eh z:D

jedan dechko iz chikaga mi je vec opisao kakvo je sranje tamo
osh verovati il ne tvoja stvar

Извињавам се, требао сам ставити наводнике. Тамо је модерна Содома и Гомора. А и како би могло да буде обзиром да је европски олош отишао, понео са собом пртљаг у виду полних болести и изгеноцидисао праве американце?

Извињавам се, требао сам ставити наводнике. Тамо је модерна Содома и Гомора. А и како би могло да буде обзиром да је европски олош отишао, понео са собом пртљаг у виду полних болести и изгеноцидисао праве американце?

Ja se nadam da si bio sarkastican?

ne nikako ne mogu da kazhem da su svi ljudi tamo loshi a kamoli te sektashke priche o sodomi i gomori z;)da i ja se nadam da si samo sarkastichan -.-

ali pravda tamo daleko brzhe deluje nego ovde =.=
Raymond Palomoni zlostavljach koji je pokazao lice detalji uskoro =.=

Ja se nadam da si bio sarkastican?

Хух, и ја бих волео да имам простора за сарказам.

ne nikako ne mogu da kazhem da su svi ljudi tamo loshi a kamoli te sektashke priche o sodomi i gomori z;)da i ja se nadam da si samo sarkastichan -.-

ali pravda tamo daleko brzhe deluje nego ovde =.=
Raymond Palomoni zlostavljach koji je pokazao lice detalji uskoro =.=

Да ли се шалиш за болдовано? :eek: Где то правда брзо делује, ома да одселим тамо.

Хух, и ја бих волео да имам простора за сарказам.

Onda treba da poradis na tome, nije tesko veruj mi... Al ipak tebi su krivi necivilizovani evropljani, hm zar nisu isti ti Evropljani, onaj najveci sljam koji nije zeleo da zivi po ustaljenim pravilima prevalio nekoliko hiljada km, otisao na novi kontinent, pobio par stotina hiljada starosedelaca i osnovao novu drzavu? hm, makes you wonder?

Onda treba da poradis na tome, nije tesko veruj mi... Al ipak tebi su krivi necivilizovani evropljani, hm zar nisu isti ti Evropljani, onaj najveci sljam koji nije zeleo da zivi po ustaljenim pravilima prevalio nekoliko hiljada km, otisao na novi kontinent, pobio par stotina hiljada starosedelaca i osnovao novu drzavu? hm, makes you wonder?

Управо то сам и написао. Изгледа да се нисмо разумели. Исто као Аустралија.

Клинац се надувао. :lol:

I ovako mogu postavljati klipove do jutra. Ali heeeeej, ako crnac bez razloga napadne belca, to nije nikako rasizam. ne neeee

ali je simptomaticno da pise crnac tukao belca i da se to istice ;)
ne spominje se rasizam zbog stereotipa da je crnac kriminalac i nasilnik sam po sebi, bez mentalnih sposobnosti da se bavi rasistickim idejama
to ti je nesto ko napad psa lutalice kod nas u Srbiji

Back