Расим Љајић и Алија Изетбеговић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledaj prethodne postove od Teodosija,Marr_comm cini mi se i jos nekih :mrgreen:

Gluposti, ja protiv choveka nemam nishta, a siguran sam ni vecina Srba. Covek odlichno brani srpske interese. Znam da on lichno nije ni podrzavao niti uchestvovao u zlocinima nad Srbima. Cak shta vishe nekoliko puta me i odushevio svojim odgovorima haskom sudu. Covek kapu da mu skine:mrgreen:

Nikad nisam slagao.

Ti si taj koji uvek laze banacanine.

Kao prvo nisam nikakav banacanin i ne znam zasto mi to govore, Sremac sam.
Drugo, nisi mi dao odgovor, slagao si, jer nemas odgovor. Ovim bednim pokusajem zamene teza se samo jos vise brukas.
Poslednji put te pitam, gde je rekao da je za nezavisnost Sandžaka?
Ako ne daš odgovor, lažeš kao pas.
:hahaha::rotf::rotf::rotf:

SKANDALI: U sarajevskom listu Dnevni avaz kao ministar srpske vlade objavio čitulju Aliji Izetbegoviću: „Poslednji selam našem dragom predsjedniku Aliji Izetbegoviću, neka mu Alah dž. š. podari dženetski rahatluk, njegovoj porodici sabur, a nama vječno pamćenje na njegov neprolazni lik i djelo. Rasim LJajić“ (selam - pozdrav, dž. š od džele šanuhu - neka je slavno njegovo uzvišeno biće, dženetski rahatluk - rajsko naselje, sabur - strpljenje). Taj postupak je objasnio: „Pošto nisam mogao da dođem na sahranu, angažovao sam svog dobrog prijatelja da iz pristojnosti prema Aliji, čoveku kojeg sam dugo poznavao, objavi jednu prigodnu čitulju. Kasnije se nisam raspitivao oko toga, a tekst čitulje sam prvi put pročitao u beogradskoj štampi. Čuo sam se s njim i on mi je rekao da je tekst čitulje samo prepisao“.
PRIZNANJA: Nedeljnik Vreme proglasio ga je za ličnost 2004. godine, a Evropski pokret u Srbiji dodelio mu je priznanje „Naj-Evropljanin“ za oblast politike u 2005. godini

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/...sim-ljajic-ministar-u-vladi-srbije-i-jos-stos

Poslednja izmena:
Toliko o tome :mrgreen:

Kao i obicno, samo lupetas :mrgreen:

Ja ne nikad lupetam,nego se vi pecate ko shtuke.........:mrgreen::hahaha:

A obicno si ti taj koji lupeta.........ko ovaj banacanin :mrgreen:

Kao prvo nisam nikakav banacanin i ne znam zasto mi to govore, Sremac sam.
Drugo, nisi mi dao odgovor, slagao si, jer nemas odgovor. Ovim bednim pokusajem zamene teza se samo jos vise brukas.
Poslednji put te pitam, gde je rekao da je za nezavisnost Sandžaka?
Ako ne daš odgovor, lažeš kao pas.
:hahaha::rotf::rotf::rotf:

Ja sam tebe pitao kada sam to ranije lagao,i trazim dokaze,jer ja nikada ne lazem,a ako nisi banacanin kako onda znas da ja uvek lazem :hahaha:

Jesi banacanine,jesi........:mrgreen:

Gluposti, ja protiv choveka nemam nishta, a siguran sam ni vecina Srba. Covek odlichno brani srpske interese. Znam da on lichno nije ni podrzavao niti uchestvovao u zlocinima nad Srbima. Cak shta vishe nekoliko puta me i odushevio svojim odgovorima haskom sudu. Covek kapu da mu skine:mrgreen:

Зато што је одговорио да сарађују и да Србија није банана република. И ти си са тиме импресиониран:mrgreen:. Да сарађује и да би све испоручила што хаг тражи то је јасно и птицама на грани исто тако да је данашња Србија банана република. А не смета ти његово поштовање и жаљење за крволоком Изетбеговићем и муџахединима у Сребреници који су 3 године клали све српско што су могли. И теби су већина срба за њега. Само могу исти антисрби као он да буду за њега.

U sarajevskom listu Dnevni avaz kao ministar srpske vlade objavio čitulju Aliji Izetbegoviću: „Poslednji selam našem dragom predsjedniku Aliji Izetbegoviću, neka mu Alah dž. š. podari dženetski rahatluk, njegovoj porodici sabur, a nama vječno pamćenje na njegov neprolazni lik i djelo. Rasim LJajić“ (selam - pozdrav, dž. š od džele šanuhu - neka je slavno njegovo uzvišeno biće, dženetski rahatluk - rajsko naselje, sabur - strpljenje).

Изетбеговић је одговоран за геноцид над србима у бих. Посећивао је чак конц логоре за србе. Његова десна рука Силајџић још увек се бави политиком по бих.

Јел у реду за вас да министар у Србији жали за крволоком Изетбеговићем?

Е Брате, БоТу боли она ствар за Србима у РС БиХ!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back