Rasim Delić osđjen na 3 god. zatvora!

..te mudzahedine je obuchavala CIA, i u bosnu su dospeli sa znanjem amera..puno toga se desilo sa njihovom podrshkom..prvo su podrzhavali Miloshevica, pa onda Tudjmana i Aliju...naravno sada imaju svoje trupe svuda po bivshoj SFRJ..a mi se glozhimo oko toga ko je vishe kriv..[/QUOTE]

ajde da se i ja jednom slozim s tvojim misljenjem...
ali doista....
p.s. i mislim, da je jedina razlika izmedu nas odgovor na pitanje, tko je inicirao i tko je najvise kriv...

..te mudzahedine je obuchavala CIA, i u bosnu su dospeli sa znanjem amera..puno toga se desilo sa njihovom podrshkom..prvo su podrzhavali Miloshevica, pa onda Tudjmana i Aliju...naravno sada imaju svoje trupe svuda po bivshoj SFRJ..a mi se glozhimo oko toga ko je vishe kriv..[/QUOTE]

ajde da se i ja jednom slozim s tvojim misljenjem...
ali doista....
p.s. i mislim, da je jedina razlika izmedu nas odgovor na pitanje, tko je inicirao i tko je najvise kriv...

..pa tko je inicirao i uz chiju podrshku..i shto se druga strana "primila"..shto se mene tiche ta rasprava je besmislena iz prostog razloga shto nisu obichni ljudi odlucivali vec "elite" kojima ni dlaka sa glave nije falila, a usput su se svi napunili parama i imovinom prodajuci ono shto su zajedno pravili obichni ljudi u bescenje..

znas kako, dokazi...postoje
postoji i fotodokumentacija, svjedoci (konkretno mislim na slucaj Vozuce tj. Ozrena...)
pa i video snimak...
i slazem se da je i to sto je osudjen...pocetak
samo, kazna jeste smijesna...

uostalom, ajde da vidimo u kom ce se to pravcu razviti
za sada jesu Srbi i Hrvati (Santic npr.) dobijali "ozbiljne" kazne, a Muslimani...skoro pa nista...to je...vrlo...neobicno s obzirom na okolnosti; relanost... :confused:
Ma,hajde....sta kazes...A HRVATI MOZDA I PREOZBILJNE...:dash::dash:

Back