Rasel Krou (57) se pojavio sa devojkom Britni Teriot (31) na Australijan openu

i ja volim mlados' :zkez:
5 pa aj i do 10 godina da se "oprosti" ali ono je stvarno mnogo velika razlika.
inače, taj tatica nije bio lep ni kad je bio mlad i zgodan a kamoli ovako kad se utovio ko međed...
već sam pisala na nekoj temi...
meni su on, ričard gir, robert redford, harison ford, lajam nison odvratni.
ne podnosim te kukumenejadanjajadnamilevabejbifejs likove
jesamti reko kakva je?
ovo kad piše... samo tad kulturna...

a Tom Kruz?

a koji ti je od tih matoraca ok?
poslao pravi ćale ćerku da mu kupi muzički CD a kusur da zadrži kao džeparac...

dolazi ta klinka i kaže:
"Poslao me tata" (odmah se ogradjuje) "da mu kupim tog nekog Stinga?"

:rotf:

a koji ti je od tih matoraca ok?
od navedenih ni jedan.

jesamti reko kakva je?
ovo kad piše... samo tad kulturna...

a Tom Kruz?

poslao pravi ćale ćerku da mu kupi muzički CD a kusur da zadrži kao džeparac...

dolazi ta klinka i kaže:
"Poslao me tata" (odmah se ogradjuje) "da mu kupim tog nekog Stinga?"

:rotf:
da bre....
i on ima kisokupus facu. deluje ko žešći ljakse

Love set match! Rasel

Krou i Britni Teriot razmetali su se svojom romansom na Australijan openu u Melburnu u subotu (29. januara). 57-godišnji dobitnik Oskara i njegova prelepa, glumica koja je postala agentica za nekretnine, devojka, 31, bili su nasmejani dok su uživali u igricama mazeći se jedno pored drugog u prvom redu.

Rasel je, obučen u mornarski polo, izgledao dobro raspoložen dok je ćaskao sa prijateljem koji je sedeo pored para.

Britni je dopustila da njena prirodna lepota zablista u ležernom džemperu sa V-izrezom dok je uživala u svom uzbudljivom sportskom duhu prvenstvenih utakmica.

Pogledajte prilog 1093677

ajd neka sad to, nego evo pitanje iz matematike:

Ako Rasel ima 57 godina a Britni 31, koliko Rasel ima para?
Sto para? Pa, bio je faca ranije...vata verovatno na staru slavu!

Love set match! Rasel

Krou i Britni Teriot razmetali su se svojom romansom na Australijan openu u Melburnu u subotu (29. januara). 57-godišnji dobitnik Oskara i njegova prelepa, glumica koja je postala agentica za nekretnine, devojka, 31, bili su nasmejani dok su uživali u igricama mazeći se jedno pored drugog u prvom redu.

Rasel je, obučen u mornarski polo, izgledao dobro raspoložen dok je ćaskao sa prijateljem koji je sedeo pored para.

Britni je dopustila da njena prirodna lepota zablista u ležernom džemperu sa V-izrezom dok je uživala u svom uzbudljivom sportskom duhu prvenstvenih utakmica.

Pogledajte prilog 1093677

ajd neka sad to, nego evo pitanje iz matematike:

Ako Rasel ima 57 godina a Britni 31, koliko Rasel ima para?
dovoljno za nju,a premalo za mene posto ja imam 20 i 1000x sam lepsa od ovez:lol:

dovoljno za nju,a premalo za mene posto ja imam 20 i 1000x sam lepsa od ovez:lol:
ja tek sad pogledah sliku.
devojka liči s. j. parker a rasel isti komšija dragan-čuvar peachke. :lol:
lik je car imaju kerušu pa kad je u teranju to dođu i qrte i murte i kopaju pod ogradu i ulaze im u dvorište. pa je jedan umočio. pa se snajka i sin ljutili što on to nije video i oterao ih a on kaže pa ne očekujete valjda da trčkam za njom i čuvam joj pi*ku?!?

Rasel je sportski tip, sve je u fizičkoj lepoti

Russell Crowe, 56, and his new girlfriend Britney Theriot, 30, enjoy a game  of tennis – Aktuelle Boulevard Nachrichten und Fotogalerien zu Stars,  Sternchen,…

Vidite da drži reket ? Sportista.
jbt ja sam skroz oćoravela.
ladno sam tek sad provalila da je reket.
mislila sam da roštiljaju
i da prevrće pljeske

:hahaha1:

Ako meni nisu dozvolili da protrčim u kupaći spido gaćama kroz hodnik hotela, lepo nacrtano gaće i precrtano, ne može, što bi retoran kršio svoja pravila?
Opljuješ posle restoran na recenzijama, to ponekad radim : )

Ja, Rasel od Sparte napravio bih vam i reklamu i ostavio silne pare jer se krčim pred devojkom...al vi me niste 'teli.

Back